Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Ékszervarázs Webáruház

Termékgarancia: részletek

Magánszemély: 6 hónap

Műszaki adatok

Nyaklánc ( 1 db lánc 2 db szív medállal ):
- 18 karátos fehérarany és arany bevonattal,
- áttetsző Swarovski kristályos díszítéssel,
- állítható hosszúságú lánccal ( 40 cm – 45 cm ).


Súlya: 9 g.
Medál mérete: 1,7 cm x 1,7 cm.


Elegáns, különleges kristályos ékszer!
A megadott méreteket kérjük vegyék figyelembe!

Általános tulajdonságok

Típus Nyaklánc
Anyag Egyéb
Kövek Swarovski kristály
Szín Fehérarany Arany

Gyártó: Ékszervarázs

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Szállítási és visszafizetési feltételek

Kiszállítás és visszaküldés feltételek

Rendelését az MPL futárszolgálat szállítja Önhöz.

 

Házhozszállítás díja: bruttó 990 Ft / rendelés. 20.000 Ft. felett díjmentes.

Vállalt szállítási határidő: 2 munkanap (kizárólag belföldre).

  

A számlát és a garancialevelet a csomag tartalmazza.

 

Elállási jog

6.1. Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Ebből a célból a Fogyasztó felhasználhatja a megrendelést visszaigazoló e-mailhez mellékelt elállási nyilatkozat - mintát is. A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 5. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe a Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató 1. pontban feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott. A Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

6.2. A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

 

 


A márka további termékei

A partner további termékei

Értékelések (6 értékelés)


A termék általános értékelése:

5 (6 értékelés)

Rendelkezik saját termékkel vagy használja azt?

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez


Rendezés:

Értékelést írta
KELEMENNÉ SZÉLL ZSUZSANNA
1 évvel ezelőtt

Igazolt vásárlás

Nyaklánc dupla szívvel

A valóságban sokkal szebb a medál, mint a képen, egy igazi exkluzív darab. Finoman kidolgozott, minden apró részletében elegáns darab. Bárkinek szívesen ajánlom, nem fog csalódni. Külön tetszett a mellékelt ajándék díszdoboz, mely szintén minőségi darab volt. A termékkel maximálisan elégedett voltam én is, az ajándékozott is. A megrendelés menete és a kiszállítás pontos, gyors, az ígéreteknek megfelelően két nap múlva kézbe kaptam a terméket. A futárszolgálat is jól végezte a dolgát. Az e-magot csak ajánlani tudom mindenkinek.
4 ügyfél hasznosnak tartotta ezt az értékelést
1 válasz

Nagyon szép, ajánlani tudom:)

Hozzáadva Vermeulen Mónika 3 hónappal ezelőtt

Értékelést írta
Kántor Dávid
1 évvel ezelőtt

Igazolt vásárlás

Nyaklánc

Gyors kiszállítás! A termékkkel maximálisan elégedett vagyok!!!
2 ügyfél hasznosnak tartotta ezt az értékelést
Nincs hozzászólás

Értékelést írta
BALÁZS RITA
7 hónappal ezelőtt

Igazolt vásárlás

Nagyon elégedett

Gyönyörű ajándék volt a barátmőm kerek születésnapjára.
2 ügyfél hasznosnak tartotta ezt az értékelést
Nincs hozzászólás

Értékelést írta
Gabriella Lipcsei
5 hónappal ezelőtt

Elégedett vagyok

Nagyon szép a nyaklánc is és a doboza is. Nagyon hamar kiszállították ami szerintem plussz pont. Csaknajánlani tudom
2 ügyfél hasznosnak tartotta ezt az értékelést
Nincs hozzászólás

Értékelést írta
Nyers Péter
4 hónappal ezelőtt

Igazolt vásárlás

Tökéletes

Elégedett vagyok!
Hasznos értékelés?
Nincs hozzászólás

Értékelést írta
Fábián Berki
4 hónappal ezelőtt

Igazolt vásárlás

Nyaklánc

Nagyon gyors kiszállitás
A nyaklánc nagyon szép, a lánc is nagyon szép, ami nem látszik a képeken
Csak ajánlani tudom
Hasznos értékelés?
Nincs hozzászólás

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!