Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Líra

  • Ingyenes szállítás

Hasonló termékek

Leírás

Pető Gyula a Mátyás pince ügyvezető igazgatója több évtizedes hazai és külföldi tapasztalatát foglalja össze az Ételkészítési ismeretek című könyvében. A kézikönyvet jól hasznosíthatják az érdeklődő háziasszonyok vagy a hobbi-szakácsok, és a vendéglátóipar területén dolgozó szakemberek. A mindig naprakész mű közel 1000 receptet tartalmaz az alapoktól a professzionális gasztronómiáig, ezen kívül folyamatábrákkal szemlélteti az ételkészítés menetét, és gyakorlati jó tanácsokkal is szolgál. Az olvasók nemcsak új ételek készítéséhez kapnak ötleteket, hanem a takarékos főzés elsajátításához vagy a korszerű konyha felszereléséhez, berendezéséhez is. A könyv a magyar konyhán kívül a szomszédos népek konyháit, valamint a francia, orosz, angol, olasz, kínai és skandináv országok ételeit és hagyományait is tartalmazza.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Szerző Pető Gyula
Kiadó Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kategória Egyéb
ISBN 9631619437
Kiadás Kötött
Típus Könyv
Kategória Tankönyv

Gyártó: Műszaki Könyvkiadó Kft.

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!