Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Líra

Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Leírás

A "molekuláris gasztronómia" meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és arról, hogy módszeresen gondolkodunk a felhasznált anyagokról és a főzés technikájáról – vallja Hervé This, az új szemléletű konyhaművészet megálmodója. A tökéletes ebéd egy ötfogásos, viszonylag egyszerű ételekből álló menü elkészítésén vezet minket keresztül, közben pedig számtalan apró trükköt ismerhetünk meg, amelyek révén nemcsak egy báránysült, hanem akár egy szimpla főtt tojás is sokkal finomabb lesz. This sorra dönti meg a főzés dogmáit: érdeklődve elemzi a nemzedéken át örökölt, sosem vitatott konyhai kifogásokat, s rávilágít, hogy a megszokott, hétköznapi módszerek gyakran teljesen értelmetlenek. Összegyűjti, módszeresen elemzi és gyakran megcáfolja e hiedelmeket – közben pedig főz, csak éppen másképp, s erről jókedvűen és jóízűen beszél.

Részletek

Általános tulajdonságok

Megjelenési év 2011
Szerző THIS, HERVÉ - MONCHICOURT, MARIE-ODILE
Megjelenési dátum 2011-11-07
Kiadó Akadémiai Kiadó
Műfaj Szakácskönyvek
ISBN 9789630589468
Típus Könyv
Kategória Ismeretterjesztő

Gyártó: Akadémiai Kiadó

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!