Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: AEG - ETV

Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Leírás

Általános
DAB + / FM rádió, DAB + rádió vételére alkalmas digitális rádió, FM PLL-rádió, automatikus és kézi keresés, LCD kijelző, óra, hangerőszabályzó, ébresztési funkció, alvó, készenléti üzemmódban, Be / Ki gomb, Soft-Touch ház, fejhallgató-csatlakozó (3,5 mm), AUX-IN *, teleszkópos antenna, beépített hangszóró, AC és DC üzemmód lehetséges
DAB + rádió

Nagy és változatosdigitálisprogram, interferencia mentes vétel;magas szintű kezelési kényelem, tárhely 10 kedvenc csatornának, 2 soros LCD kijelző, további információk a kijelzőn: cím, jelminőség, programtípus, állomás, frekvencia, információs jelek, idő és dátum
FM PLL-rádió

10 előre beállított állomás FM, LCD kijelző digitális frekvencia kijelzés
Tápegység

100-240 V, 50/60 Hz;Készenlét:
Akkumulátor működés: 4x 1,5 V (AA) (elem nem tartozék)
DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI RÁDIÓS (DAB, DAB+) KÍSÉRLETEK

Az elsőDABformátumú kísérleti adást a Magyar Rádió Zrt. és az Antenna Hungária Zrt.1995. december 1-jén, a magyar rádiózás megszületésének 70. évfordulója alkalmából Budapesten kezdte meg. A kísérleti DAB-rendszer nyolc rádióprogram sugárzására nyújtott lehetőséget, amelyből kezdetben négyet használt ki a Magyar Rádió a Kossuth, a Petőfi, a Bartók Rádió, valamint a Classic+ részére. A műsorok mellett programkísérő információk voltak találhatók (Programme Associated Data, PAD). A sugárzás két adóberendezéssel történt a Széchenyi-hegyi és a Száva utcai adótoronyból.2008 szeptemberébena Danubius Rádióval és a Sláger Rádióval bővült a kísérleti DAB multiplex választéka.A Nemzeti Hírközlési Hatóság2008 tavaszánírt ki pályázatot öt földfelszíni digitális televízió- és egy földfelszíni digitális rádióműsor-szóró hálózat üzemeltetésére, és mindkét pályázatot az Antenna Hungária nyerte meg.2008. szeptember 5-énaz Nemzeti Hírközlési Hatóság és az Antenna Hungária aláírta a digitális földfelszíni televízió- és rádióműsor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságára vonatkozó szerződéseket, melynek értelmében2008. decemberéigaz AH kiépítette a digitális földi rádióhálózat első ütemét, melynek lakossági lefedettsége megközelítette a 30 százalékot.Annak érdekében azonban, hogy a kereskedelmi DAB+ digitális földi rádiós szolgáltatás 2008 decemberében elindulhasson, az AH által 1995 óta működtetett DAB kísérleti rendszert2008. október 31-énleállította. Ezt követően az Antenna Hungária kísérleti sugárzást indított aDAB+digitális földfelszíni rádióhálózatán, mely2009. január 23-átólérhető el Budapesten és környékén.Ajelenleg is elérhető csatornákmellett,2011. január 3-ighallható volt még a platformon az indulástól kezdődően a Swiss Satellite Radio három csatornája (Swiss Jazz, Swiss Classic és Swiss Pop), 2009. márciustól a Gazdasági Rádió, áprilistól a radiocafé, majd októbertől a Juventus Rádió műsora. Velük együtt, 2010. februárja és 2011. januárja között összesen 13 csatorna volt fogható a magyarországi DAB+ platformon.

2011. június 1-ével kezdődően az analóg rádiós (és a DVB-T hálózat) mellett, a DAB+ hálózaton is elérhető volt a NEO FM adása, amellyel elsőként volt élő kereskedelmi szerződése az Antenna Hungáriának az ezen a hálózaton keresztül történő műsorsugárzásra. A csatorna programja a hazai digitális rádiós hálózaton2012. november 9-igvolt hallható.

Forrás: ahrt.hu

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános

Vetítés Nem

Funkciók

Rádió Igen

Csatlakozás

Rádió óra Igen

Egyéb

Szín Zöld

Gyártó: AEG

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!