Mindig különleges alkalom, ha egy partnerünk meghív minket egy rendezvényére, és még nagyobb megtiszteltetés, ha egy szűk körű, nemzetközi eseményre invitálnak minket, egyetlen magyarországi vendégként. Pláne, ha egy akkora presztízsű és komoly szakmai háttérrel rendelkező cégtől jön a meghívó, mint amilyen a Trust.

costumer_event_2017_group_picture-2Látogatásunk célja az volt, hogy még közelebb kerüljünk a termékekhez, megismerjük a mögöttük rejlő munkát és szakértelmet, és természetesen az embereket is. Ebben minden segítséget megkaptunk, egy nagyon intenzív és informatív napot töltöttünk partnerünk központi irodájában, a hollandiai Dordrecht városában.

Egy könnyed reggeli kávézás és beszélgetés után kezdetét is vette az idegenvezetés a modern, de otthonos hangulatot sugárzó központban. Bemutatták az egyes divíziók munkáját, mindenki beszélt pár szót arról, hogy mi is az ő feladata egy termék életében, a kezdeti ötlet kidolgozásától az első prototípus legyártásán át a végső termék csomagolásának megtervezéséig és a kiszállításig. Ezt a kétórás laza túrát követte egy újabb adag kávé, majd a szakmai előadások az egyes termékcsoportokról, újdonságokról, technológiákról.

A teljes termékpaletta csatarendbe állt ez alatt a bő három óra alatt. Megismerhettük a
Bluetooth hangszórók következő generációjának már meglévő, illetve legújabb képviselőit, melyekkel bárhol könnyedén feldobhatjuk a kerti sütögetéseket egy kis zenével. Bemutatásra került a klasszikus PC kiegészítők mellett a teljes gamer vonal is, a Trust GXT névre keresztelt szériája, legnagyobb örömünkre! A tágas bemutatóteremben mindegyik egeret, billentyűzetet, fejhallgatót kipróbálhattuk, igazi “kiállítás feelingje” volt, ahogy több ország képviselője beszélget a termékekről, vagy hátat fordítva elmélyülten teszteli épp, hogy mit tud a 7.1-es fejhallgató. Az ilyen alkalmak során ismerhetjük meg igazán, hogy mire képesek az egyes eszközök, és a markáns dizájn mellett elégedetten nyugtázhattuk, hogy a termékek minősége is igen magas színvonalat képvisel. Az utolsó előadás magáról az online piacról szólt, mely számunkra külön jelentőséggel bírt, hiszen több hasznos információt, tippet kaptunk, hogy miben tudnánk még fejlődni, mivel nyújthatnánk még többet. Azt is örömmel láttuk az ismertető során, hogy Magyarország a legdinamikusabban növekvő online piacok közé tartozik, és manapság már majdnem minden ötödik ember az interneten néz szét, ha vásárlásról van szó!

A irodában a napot még némi kérdezz-felelek, kötetlen beszélgetések és egy közös csoportkép zárta le. A Trust itt is kitett magáért, megcsodálhattuk és kipróbálhattuk az IT kiállításokon rendszeresen nagy sikert arató Gaming kocsit is.

Ez után nem maradt más hátra, mint buszra ülni és elutazni Rotterdamba, hogy „akcióban” is megnézhessük a termékeket. Az egyik belvárosi műszaki áruházra esett a kísérleti egér szerepe, hatalmas alapterület, három emelet, rengeteg Trust termék. Hollandia igazi hazai pályája a márkának, ez a polcokon is észrevehető volt, halmokban álltak agamer billentyűzetek, katonásan sorakoztak a külső akkumulátorok, sőt, az üzlethelyiségben egy teljes összeállítás várta azokat, akik ki is szerették volna próbálni a teljes Trust gaming élményt. 

A partnerrendezvény megkoronázása egy kellemes hangulatú vacsora volt Amszterdam belvárosában, ahol még mindig nem sikerült kiszabadulnunk az előadások és élmények hatása alól, és természetesen továbbra is a termékekről folyt a társalgás különböző nyelveken, hogy milyen újdonságok várhatóak, miket tartogat a késő tavasz és a nyár.

Egy biztos, nálunk megtalálhatóak lesznek!

davdav

dav