A 2011-ben alakított brand eltökélt célja, hogy a minőség és hatékonyság ötvözetéből kialakított termékcsalád minél szélesebb körben meghódítsa a játékosok szívét. A Tesoro volt például az első, ami biztosította a játékosok számára, hogy minden egyes billentyűt külön programozzanak, és az élen járt az RGB funkció kialakításában is. A taiwani illetőségű központ mindig az új lehetőségeket fürkészi és igyekszik elérhető áron behozni a piacra szabadalmait.

Az A2 PRO 7.1 névre keresztelt gamer headset már az eMAG kínálatában is megtalálható. Szóljunk most pár szót magáról a termékről!

tesoro

Ennél a headsetnél sem tért el a jól megválasztott irányvonaltól a Tesoro, minőség és ár/érték arányban kiemelkedőt dobott a piacra. A termék külcsínre nem hivalkodó, fekete, RGB funkció mentes, szimpla vonalvezetésű, fém fejpánttal kombinált, de alapjában műanyagból elkészített „hangsugárzó”.

Fonott, stabil és tartós borítással vonták be a kábeleket, ezért nem kell attól tartanunk, hogy már az első napokban megtörik és szaggatni kezd a hang súlyozottsága.

A termék hangzása nem fogja alapjaiban megrengetni a piac nézőpontját, ugyanis egy virtuális 7.1-ről van szó, mégis a termék fogadtatása igazán a pozitív meglepetések közé sorolható. Az 50mm-es vezetők megnyerő hangerőt biztosítanak, USB-vel használva sok riválist lepipál a készülék. Mélységében és sztereóhangzásában megugorja a piac által elvárt szintet, kellemes és élvezhető.

tesoro2

Megfelelően zárt, hangot befelé nem enged, kifelé kissé zajos, ezért tömegben használva figyelni kell rá, hogy milyen benyomást szeretnénk kelteni a kisugárzott dallamcsokor által.

Összegezve a Tesoro A2 Pro az “igazi” teljesítményt felmutatni képtelen, múltjából és márkanevéből élő régi motorosok között üde színfoltja lehet a magyar piacnak, mert amit az A2 képes kiadni magából, az valóban kiemeli az árpozíciójából.

A termék az igényes, de sokat költeni nem akaró közönség számára erősen ajánlott!

További Tesoro termékekért látogassatok el oldalunkra.