Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: book24

  • Ingyenes szállítás

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Hasonló termékek

Leírás

A füstölés hagyományokban gazdag eljárás, mely elsősorban arra szolgál, hogy a húst és a halat tartósítsuk, ezen felül különleges ízt kölcsönöz a füstölendő húsnak. Ebből a könyvből a kezdők választ kaphatnak minden lényeges kérdésre a forró- és hidegfüstölésről, a felszerelésekről az egyszerű füstölőhordótól kezdve a tökéletesített füstölőszekrényig vagy a füstölőkamráig, valamint a füstöléshez szükséges megfelelő fáról és forgácsról, a tűz adagolásáról. A szerző természetesen nem feledkezik meg a füstölés lényegéről sem; kitűnő recepteket találunk a különféle húsok, kolbászféleségek és halak elkészítéséhez. Végül szól a pácolásról, a fűszerezésről, az elrakásról és a helyes füstölésről.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Szerző BINDER, EGON
Kiadó Mezogazda Kiadó és Kereskedo Kft.
Oldalak száma 120 oldal
ISBN 9789632866031
Kiadás Cérnafűzött, keménytáblás
Típus Könyv
Kategória Ismeretterjesztő

Gyártó: Mezogazda Kiadó és Kereskedo Kft.

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!