80% Complete (danger)

Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: TacticSport

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Hasonló termékek

Leírás

Garlando Foldy összecsukható lábú csocsóasztal teleszkopos rudazattal: Foldy asztalifoci, mely a márkától teljesen különálló modellnek is tűnhet akár. A csocsóasztal kinézete nem sokban hasonlít márkatársaihoz, de más csocsóasztalokhoz sem. Az asztal újító, modern designnal rendelkezik. A prktikum oltárán is áldozik, az asztal lábai maga alá hajthatóak. A helyszűkével küzdő vásárlók számára is létezik alternatíva a magas színvonalú asztalifoci asztalok között.

Az asztaltest 25mm vastag MDF anyagból készül, legkülső rétege melamin bevonatú, színe kék. Amennyiben használat után az asztal lábait maga alá hajtjuk, vízszintes pozícióban begörgethetjük azt, saját asztalkeretbe épített görgőin akár az ágy alá is. Az asztal lábai 40mmvastag MDF serkezetűek, felületükmelaminnal burkolt.

A csocsóasztalhoz máralapkivitelben is16mmátmérőjű roppanásálló acél rudazat jár, melynek felülete chrom korróziógátló réteggel van bevonva. Az asztalifoci berendezés igény eseténrendelhető telescop rudazattal is.

A játékoksok fehér-kék színűek. A játéktérhomokfújt üveglappal burkolt, melyen a labda jobb tulajdonságokkal mozog mint a laminált felületű játéktereken. Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyekjelenlétegyorsabbá teszi a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

Az asztalifoci berendezést10 dbstandard labdával szállítjuk.Igény szerint 180 / 360 fokban elforduló kapussal rendelhető GarlandoFoldy asztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A termék megfelel az EU EN-71-1, EN-71-2 és EN-71-3 biztonsági előírásainak. Erős vázszerkezet, mely 2,5cm vastagMDF anyagból készü, felülete melaminnal fedett, színe kék. Az asztal lábai elegáns kfele dőlő kivitelűek, vastagságuk 4cm, a 2,5cm vastag MDF melamin burkolattal fedett. Az asztal lábai maga alá hajthatóak a megfelelő tárolhatóság érdekében. Az asztal keresztoldalain négy ponton gumi ütközők kerültek felszerelésre, ezek teszik lehetővé az asztal felállíthatóságát a fényezés sérülése nélkül azokban az esetekben mikor az asztal lábait maga alá kívánjuk hajtani Az ütközőkel azonos oldalon találhatóak a kis kerekek, melyeken az asztalt betolhatjuk akár az ágy alá is. A rudazat roppanásálló, magas hajlítófeszültséget elviselni képes hengerelt acél, átmérője 16mm. A rudazatok felülete korrózióálló chrom felülettel kezelt. A felhasznált anyagok minőségére utal a rudazat anyagvastagsága is, mely 2,2mm, ez garantálja a hosszantartó alakállandóságot. Hosszú időn keresztül meghajlás nélkül használható lesz a rudazat.A rudazat elérhetőteleszkópos változatban is, a biztonságot szem előtt tartó vásárlók számára. Átmenő rudazat: a rudazat kiáll az asztal síkjából, a túloldalon teljesen kihúzott rudazat esetén, ez a világ számos pontján bevett konvenció. Biztonsági felszerelés (teleszkópos rudazat): Igény esetén minden asztal választható teleszkópos rudazattal is, ezek a rudak ugyanazokal a játéktulajdonságokal bírnak mint az átmenő rudazatok. Különbség csupán a funkcióban van, a biztonság maximalizálásának terén Ateleszkópos rudazatokban, egy kisebb átmérőjű rúd mozog egy nagyobb átmérőjűben. A rudazat nem tolható ki az asztal síkjából. Ez a megoldás leggyakrabban használatos ha az asztalok óvodákba, iskola alsó tagozatokba kerül, vagy ha otthonunkban nagyobb gyermekeink kisebb testvérükkel csocsóznak. A telescop rudazat a gyermekek arcát, szemét védi a sérüléstől. A rudazat falhoz való fixálásának módja. Agolyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek. Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyekstilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színeikék-fehér kombinációban szerepelnek. Az asztal elérhető 360°-ban teljesen elforgó és 180°-ban nem teljesen elforgó kapussal is. A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Terméktípus Csocsó asztal

Gyártó: Garlando

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!