Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: TacticSport

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Hasonló termékek

Leírás

Garlando Master Champion verseny csocsóasztal:

A garlando máka nem érmevizsgálós asztalainak legjobbika. Az asztal minden tulajdonságában megegyezik a hivatalos versenyasztal World Champion modllel, a különbség csupán az érmevizsgáló hiányában van. A gyáertó ajánlja a terméket versenyzőknek edzésre illetve különböző versenyekre is.

A Master Champion modell az ITSF hitelesített versenyasztalok közül Az International, Pro Tour és Master Series kategóriájú versenyek hivatalos versenyasztala.

A terméket 3 db"Speed Ball"versenylabdával szállítjuk.

A terméken verseny találatszámláló, magasságállítók találhatóak. A kapus rudazatán extra távtartó gumitalálható. A termék újfajta ütközőgumikkal van elátva, 21mm hosszújobb csillapítást adó kivitel.

Az asztaltest 30mm vastagrétegelt fenyőből készül, színe lakkfekete, sarkain valódi aluminium élvédőkkel. Az asztal játéktere hivatalos ITSF által kiadott versenyzést engedélyező nyilatkozattal rendelkezik. Minden egyes darab külön-külön sorszámmal rendelkezik.

Az asztal lábai 9x9 cm vastag acélból készülnek, porszórt festéssel, mely speciális festék különösen ellenáll a lepattogzásnak.

Az asztalifoci berendezést3 db"Speed Ball"versenylabdával szállítjuk. 360 fokban versenyszabványok szerintelforduló kapussal rendelhető GarlandoMaster Championasztalifocira 3 év garancia vonatkozik.

A bábuk kék-piros színkombinációban érhetők el.

A játéktérhomokfújt tükröződésmentesüveglappal burkolt.

Az asztal rudazat 16mm átmérőjű acélból készül, extra chrom korrózióvédő bevonattal. A hagyományos rudazatokhoz képest 50%-al nagyobb torziós merevséget biztosít.

A találatszámláló versenyszabványoknak megfelelő kivitel.Az asztal rudazatai golyóscsapágyas tokban gördülnek, melyekjelenlétegyorsabbá teszi a játékot anélkül hogy a játékos csuklóját megerőltetné.

A kapuk HDP (magas ellenállású polimer)-ből készülnek, üvegszálerősítéssel ellátva. A kapuk kialakítása innovatív, a helytelen labdamozgások elkerülése végett.

A markolat professzionális faberakásos műanyag versenykivitel.

Asztalifoci vásárlás: Ez a termék a megfelelő edzőeszköz nemzetközi versenyek előtt, a gyártó javaslata szerint. A Garlando Master Champion csocsoasztal a márka nem érmevizsgálós asztalainak csúcskivitele. A csocsoasztal minden tulajdonságában megegyezik a World Champion érmevizsgálós asztallal. A csocsó asztal a Pro Tour, International és a Master Series bajnoki sorozatok hivatalos versenyasztala. Minden asztal ITSF logóval ellátott, számozott darab, hivatalos a gyár általjegyzett ITSF certifikáttal rendelkezik A játéktér temperált, nem csillogó felületűhomokfújt üveglap. 360 fokban elforgó kapus 9x9cm acél lábak, ezüst fényezésben. Az asztal oldala lakkfekete színű, nagyon elegáns kivitel, aluminium oldalélekkel. Magasság: 89-91cm Hossz: 150cm Szélesség: 77cm Játéktér mérete: 120x70,5cm Súly: 80Kg Az asztal szerkezete 30mm vastag fenyő rétegelt lemezből készül, felülete fekete laminált anyaggal fedett, a szegélyek valódi aluminium díszítésekkel fedettek. Az asztal színe fekete, ITSF logóval ellátva, az asztal hivatalos versenyasztal Master Series, Pro Tour és International versenykategóriákban. minden egyes darab egyedi ITSF-nél regisztrált sorszámot kap. 9 x 9cm vastag fém lábai nagyon nagyfokú stabilitást biztosítanak. Fényezése forszórással készül, színe ezüst. Újfajta verseny magasságállítók, gumival ellátva a tökéletesen vízszintes játéktér beállításáért. Átmenőroppanásálló rudazat, hidegen hengerelt acélból, a rudak átmérője 16mm, anyagvastagságuk 3mm a standard 2,2mm helyett. A nagyobb vastagság miatt 50%-al magasabb torziós szilárdsággal rendelkezik az átlagos rudakhoz viszonyítva. A rudazatok korrózióálló chrom bevonattal ellátottak. Újfajta 21mm gumi ütközőkkel szerelve, optimális távolságot tart a fal és a játékosok között. A kapus rudazatán távolságtartó rudazat található, mely a kapust a kapu vonalában tartja. A golyóscsapágy alkalmazása nagyban felgyorsítja a játék sebességét, ezzel egyidőben a játékosok csuklója nincs kitéve nagyobb igénybevételnek. Egyszínű bábuk: műanyag játékosok (moplen) melyekstilizált ember formát muatatnak közvetlen a rudazatra vannak öntve, nem képesek elcsúszni, nem szerelhetőek le, helyzetüket tökéletesen tartják. A csapatok színei pros-kék kombinációjúak. Az asztal kizárólag versenyszabvány szerinti elforgó kapussal rendelhető.
Professzionális fogantyúk, melyek fabetétekkel ellátottak, kevésbé csúszik rajta a játékosok keze, eliminálja az izzadtságot. A játéktér anyaga homokfújt üveg melynek felülete nem átlátszó, csillogástól mentesített. Az üveg 5mm vastag, minden esetben edzett. A fehér felfestések teljes mértékben visszaadják egy football pálya hangulatát. Új holttérmentesítő műanyagaok az asztal sarkaiban, nem képeznek lépcsőt semmilyen mértékben, a labda irányváltás nélkül képes visszagurulni a lapos felületre. A kapuk magas minőségű polimerből késyülnek, anzagában üvegszál erősítésű, a kapu profilja újító jellegű, a labda nem pattanhat vissya a gólvonalon túlról. A kapuban syigetelés található, ey redukálja a játék köybeni hangokat, illetve csökkenti a labda kipattanásának esélyét. A labdák labdabedobó nyíláson keresztül juttathatóak a pályára. Ilyen labdnyílás a pálya mindkét oldalán egy-egy található. A labdákat könnyen kezelhetjük, az asztaltest oldalain található labdakiadó nyílásokon keresztül. Versenykivitelű találatszámláló, mérkőzés, találat számlálási lehetőség. Az asztalt 3db "Speed Ball" labdával szállítjuk

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Terméktípus Csocsó asztal

Gyártó: Garlando

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!