Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Detector Store Kft.

Termékgarancia: részletek

Magánszemély: 24 hónap

Hasonló termékek

Leírás

AGarrett Ace 250-es modell, az Ace 150 továbbfejlesztett, bővített menürendszerrel ellátott változata.
A kis gépbe szinte mindenfontos funkció bele van építve, ami egy professzionális fémkereső detektortól elvárható.
Sokkal erősebb mint a Garrett ACE 150.
Digitális microprocesszoros kiválóminőségű fémdetektor made in USA
Ez a fémdetektor a világlegkedveltebb detektoraiközé tartozik. 4 előre beprogramozott + 1 saját
programozásra szabad disc-mód közöttválaszthat a kezelő:

Allmetall:ami minden fémet egyaránt kimutat (vasat is)
Jewelry (ékszer):ami már a vasat kiszűri
Coin (érme):vasat és egyéb hulladékot ki tud szűrni
Relics:ami régiséget jelent, tehát ezek keresésére a legalkalmasabb
Customer:szabad program, amit a kezelő maga állít be, a saját igényei szerint

Talált tárgyakat 3 féle hangon jelzi: mély hang = vas és egyéb hulladék magas hang = nemesfém csengő magas hang = bronz, arany, ezüst stb.
Az érzékenységét 8 fokozatban lehet állítani. A detektor saját magát ráhangolja mindenféle talajra. A jó ebben az, hogy ha a keresés közben a föld összetétele változna, akkor a detektor anélkül, hogy kezelője észre venné, saját magát automatikusan mindig hozzáállítja. Így mindig a maximumot ki lehet hozni a detektorból.

A Garrett ACE 250 egy úgynevezett Motion VLF detektor pinpoint gombbal. Tehát alaphang nélkül és nagyon alacsony frekvencián (6.5 kHz) dolgozó műszer. Csak akkor jelez ha talált valami fémet. A detektornak mozgásban kell lennie ahhoz hogy találjon. A pinpoint gomb segítségével konkrétan be lehet határolni a talált tárgy pontos helyét, így nem kell nagy gödröket ásni. Felfedezett tárgyak fekvési mélységét képes kimutatni. A kijelzőnjobb oldalon látható 4 db keret ( Coin Depth )
minél mélyebben fekszik a talált tárgy, annál több keret feketedik be. Az egység collban van megadva. 1 coll = 2,5 cm 2" = 5 cm 4" = 10 cm 6" = 15 cm 8" = 20 cm, vagy mélyebb A Garrett ACE 250 egy diszkriminátorral (fémszűrővel) rendelkeződetektor. Hogyan működik a disc? Minden fémnek megvan a saját vezetési értéke. A Garrett ACE 250 discriminátora grafikusan mutatja ki ezeket 12 részletben. Ha mind a 12 kocka látható, akkor a detektor allmetall (a disc ki van kapcsolva) módbanmegy és minden fémet kimutat. Mikor a detektor valami fémre bukkan, akkor a processzoranalizálja a jelet, kiméri a vezetési értékét. Megjelenik egy feljebb lévő sorbannéhánymásodpercig egy kis fekete kocka, afölött a fémkategória fölött, ahova beazonosította a vezetési érték alapján.

-Balrol jobbra nézve az első 3 kocka a vasat jelzi
-közepes szektorban már nemesfémet mutat mint pl. alacsony értékű aranyat, rezet, ólmot, billon-t stb. illetvea legtöbb érme is ebben a közepes szektorban van
-az utolsó jobboldali kockák pedig az ezüstöt, tiszta aranyat, bronzot és alumíniumot jelzik.

Tehát ha a kijelző kis fekete kocka mondjuk a 2. kocka fölé ugrik be, akkor vasat talált. Ez lehet egy szép nyílhegy is :-)
Ilyenkor a detektor mély hangon jelzi is hogy hoppá, vasat találtam!

Ha a discriminátorral kinyomjuk például az elsö 2-3 kockát, akkor a detektor a vasat már nem jelzi ki. Ilyenkor eltűnik az első 3 kocka, amit kinyomtunk a disc-ből. Minél több kockát kinyomunk, annál többféle fémet szűr ki a detektor. A kijelző kocka ilyenkor is megjelenik a kinyomott üres hely fölött, de a detektor nem ad hangot.

Van olyan, amikor keresgélés közben rengetegszer egymás után talál például lövedékhüvelyeket, mert a helybeli vadászok itt szoktak összejönni, hogy lövöldözzenek. A kilőtt patronokat pedig szana szét hagyják, amit a detektoros megtalál.
Ennek a hüvelynek mondjuk mindig ugyan az a vezetési értéke, mert ugyanabbol az anyagbol vannak. Mondjuk a hetedik kocka balrol nézve. Ha a Discriminátorral kinyomjuk balrol kezdve az elsö 7 kockát, hogy ne mutassa ki a detektor ezt a hüvelyt, akkor sajnos kinyomtunk minden olyan fémet is, ami a hetedik kocka alatt van, tehát a közepes szektort. Ez nem jó, mert nagyon sok szép tárgyat igy nem fog megtalálni.

Most jön a Notch szűrő!
Ezzel a notch szűrővel külön ki lehet nyomni minden egyes kis disc kockát. Szóval kinyomjuk a 7. kockát, és lásd, a detektor a patronhüvelyeket már nem fogja jelezni! Minden mást alatta vagy fölötte kijelez. 3 részre szedhető szár súlya: 1.2 kg vízálló keresőfej munkafrekvencia: 6.5 KHz Mérési eredmények: 5 ft-os: kb. 20 cm 100 ft-os: kb. 23 cm 0.33l-es üdítődoboz: 43 cm 20l-es benzinkanna: kb. 75 cm maximálisan elérhető mérési távolság: 100-120 cm
A csomag tartalma: Garrett ACE 250 fémdetektor kihúzhatóteleszkópruddal + kartámasz 17 x 23 cm / 6,5 x 9" RHINO TOUGH PROformance vízálló keresőfej 4 db 1.5 voltos elem magyar, angol kezelési utasítás Bemutató DVD 2 év garancia
Garancia : 2 év

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Tehnikai tulajdonságok

Súly (Kg) 2.5

Gyártó: Garrett

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!