Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Robotguru Kereskedőház

Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Leírás

A svéd Husqvarna a 90-es években úttörő volt a robotfűnyírók fejlesztésében. Olyan fűnyírót fejlesztettek, amely bármilyen formájú kerttel meg tud birkózni. 2015-ös fűnyíró szezonban a Husqvarna az Automower® sorozat immár harmadik generációjával örvendezteti meg a szép zöld gyep és a szabadidő szerelmeseit.

Az Automower® 305 teljesen automata fűnyírással a kisebb, bonyolultabb formájú fűfelületek nyírását végzi el. 500 m² fűterület karbantartására javasoljuk. A nyírási területet előzetesen határoló vezetékkel ki kell jelölni a robot számára. De ez a robotfűnyíró nagyon könnyű (6,7 kg), ezért egyszerűen át is tudjuk rakni a ház előtt és mögött található területekre. Mind az Automower® család minden tagja, a 305-ös robotfűnyíró is visszamegy a töltőállomásra, ha akkumulátorának lemerülését érzékeli.

A robot beállításait teljesen a kertedre tudod szabni, ezek közül talán a legfontosabb, hogy meghatározhatod a robotfűnyíró működésének időpontjait. Minden beállítást úgy tudsz megadni, hogy a robot legkevésbé zavarja családod, a gyerekek mindennapos szokásait, össze tudod hangolni az automata öntözőrendszer működésével stb. A robot szinte észrevétlen működésének az eredménye a szép gyep, neked nincs más dolgod, hogy élvezd a kerted nyújtotta szépséget és nyugalmat.

"A gyepszőnyeg új jelentése"
A Husqvarna Automower® szabálytalan, véletlenszerű vágási mintájának köszönhető, hogy a pázsit egyenletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű képet mutat. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A folyamatos nyírás során keletkező kaszálék biotrágyázza a pázsitot. A gyep teljesen mohamentes lesz.

"Csak csendben, csak halkan"
Az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhető, hogy a meghatározott időben szinte észrevétlenül, inimális zajjal végzi a feladatát. Zajkibocsátása 58-68 dB között van, ami a legmérgesebb szomszédot sem zavarja. Nyírhatsz éjjel-nappal, akár a hét mind a 7 napján.

"Borotvaélen"
A Husqvarna Automower® robotfűnyíró egyszerre csak kevés füvet nyír le. Ezt azonban rendszeresen elvégzi, ezért szép és egészséges pázsit lesz a végeredmény. A robosztus vágótárcsákra éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek. Ennek köszönhető a hatékony működést és a robotfűnyíró rendkívül alacsony energiafogyasztása.

Automatikus akkumulátor feltöltés
Amikor az Automower® -nek akkumulátor több energiára van szüksége, önállóan visszamegy a töltőállomásra.

Fő a biztonság – a PIN kód zár, a lopásgátló riaszt
A biztonság kedvéért a robotfűnyírót lopásvédő riasztóval és PIN-kóddal nyitható zárral szerelték fel.

Zöld megoldás: nincs károsanyag-kibocsátás
A robotfűnyíró elektromos működtetésű, ezért egy Automower® nem bocsát ki semmilyen a környezetet terhelő káros anyagot.

"Hány centi maradhat?"
A vágási magasságot 2 cm és 5 cm között a kedved szerint és nagyon egyszerűen beállíthatod egy nagy gomb elforgatásával.

„majd kézenfogsz és hazavezetsz...”
A Husqvarna szabadalma – s egyben az Automower® robotfűnyírók specialitása - a vezetőszál, amelynek segítségével a fűnyíró önállóan visszatalál a töltőállomásra, ezzel jelentősen lecsökkenti a keresés idejét. Ez különösen fontos lehet, ha kicsit bonyolultabb a kerted alapterülete a szabályos kertekhez képest. Emelés- és borulás-érzékelők
Teljesen biztonságos, mert ha felemelik a földről vagy fölborul, akkor az Automower® automatikusan leállítja a fűnyírást. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll, és más irányba indul el anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

Részletek

Akkumulátor

Akkumulátor típusa Lítium-ion 18 V/1.6 Ah

Gyártó: Husqvarna

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!