Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Robotguru Kereskedőház

Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Leírás

A svéd Husqvarna a 90-es években úttörő volt a robotfűnyírók fejlesztésében. Olyan fűnyírót fejlesztettek, amely bármilyen formájú kerttel meg tud birkózni. 2015-ös fűnyíró szezonban a Husqvarna az Automower® sorozat immár harmadik generációjával örvendezteti meg a szép zöld gyep és a szabadidő szerelmeseit.
Az Automower 330 egy igazi nagyágyú! Ha lenne Forma1-es futam robotfűnyírók részvételével, akkor a Husqvarna Automower® 330 biztos, hogy az első startpozícióból indulna. A nagyméretű kertek robotfűnyírója, ami nem ismer lehetetlent. GPS navigációval kerül forgalomba, ami azt jelenti, hogy a robot feltérképezi a kertet a határoló vezetékeket és vezetőszálat is. Kiválóan alkalmas összetett, bonyolult alakú nagy fűfelületek rendszeres nyírására is. 3200 m² (+/-20%) fűterület karbantartására ajánljuk. Az Automower® 330 a nagyméretű kertek robotfűnyírója, ami alkalmas a bonyolultabb formájú fűfelületek rendszeres nyírására is. Mivel ez a modell nagyon gyakran nyírja a füvet, az eredmény kiváló. A billentyűzeten és a kijelzőn levő beállítási módok segítségével a fűnyíró tökéletesen beállítható, ezért még tagolt füves területeken is elsőrendű munkát végez. 3200 m² (+/-20%) fűterület karbantartására ajánljuk.

Mint az Automower® család minden tagja, a Husqvarna Automower 330-as robotfűnyíró is visszamegy a töltőállomásra, ha akkumulátorának lemerülését érzékeli.
A robot beállításait teljesen a kertedre tudod szabni, ezek közül talán a legfontosabb, hogy meghatározhatod a robotfűnyíró működésének időpontjait. Minden beállítást úgy tudsz megadni, hogy a robot legkevésbé zavarja családod, a gyerekek mindennapos szokásait, össze tudod hangolni az automata öntözőrendszer működésével stb. A robot szinte észrevétlen működésének az eredménye a szép gyep, neked nincs más dolgod, hogy élvezd a kerted nyújtotta szépséget és nyugalmat.

A legjobb, ami idén a fűvel és veled történhet: Husqvarna Automower® 330
Mindig tökéletesen ápolt lesz a fűterület. Felejtsd el, hogy a szomszéd fűje mindig zöldebb.
A robotfűnyíró mulcsozza a füvet, ezért nem keletkezik kaszálék. Felejtsd el, hogy a füvet össze kell gyűjtened, komposztálnod kell vagy el kell dugnod a világ szeme elől.
A kaszálék folyamatosan biotrágyaként újrahasznosul. Felejtsd el a (mű)trágyázást, ezzel még spórolsz is.
A korábban fűnyírással töltött időt sokkal izgalmasabban és értelmesebben is fel tudod használni. Felejtsd el a fűnyírással töltött unalmas órákat.
Az Automower havi fenntartási költsége 3200m2 fűterület esetében havi 43 kWh áramfogyasztással számolva kb. 2000 Ft.
A fű akár többhetes esőzések után is tökéletesen ápolt lesz, mert az Automower gond nélkül dolgozik esőben is. Melyek a Husqvarna Automower 330 speciális funkciói? GPS alapú navigáció

A beépített GPS-rendszerrel az Automower® 330 feltérképezi a kertet. Míg más robotok az előre beállított időpontok és a belépési pontok alapján dolgoznak, addig az Automower® 330 felismeri a telepített határoló kábelt és a vezetőszálat is. A robotfűnyíró ennek ismeretében állítja be a nyírási útvonalat, és biztosítja a fűfelület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt. Szűk átjáró felismerési funkció

A Husqvarna Automower® 330 automatikusan érzékeli a szűk átjárókat, és akár a legkeskenyebb átjárón is képes keresztülhaladni. Az átjárón történő keresztülhaladásnál változtatja az útvonalat, ez megakadályozza, hogy nyomvonal alakuljon ki a rendszeres átjárás következtében. Elektromos magasságállítás

A vágási magasság gyorsan beállítható az elektromosan működő magasság beállító segítségével, amely a vezérlőpanelen a főmenüből érhető el. Meredek területek nyírása

A durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítnak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos (24%-os) lejtőig használható. Direkt vágás – többet vág, ahol szükséges (spot cutting)

Ez egy speciális üzemmód, amely egy behatárolt terület gyors nyírását teszi lehetővé, ahol például hosszabb a fű. Ez a funkció például ott használható, ahol kerti bútorok álltak, de áthelyezték azokat. Tedd le a robotfűnyírót az adott területre és válaszd a direkt vágás (spot cutting) üzemmódot. Az Automower® 330 fűnyíró csigavonalban fogja lenyírni a füvet, és amikor elkészült, visszaáll automata üzemmódba. Időjárás-alapú időzítő - igazodik a fű növekedési üteméhez
Időjárás-alapú időzítő a pázsit növekedési üteméhez igazítja a munkaidőt, így a robotfűnyíró kevesebbet dolgozik napos vagy száraz időben és többet akkor, amikor a fű intenzívebben nő."A gyepszőnyeg új értelmet A Husqvarna Automower® szabálytalan, véletlenszerű vágási mintájának köszönhető, hogy a pázsit egyenletesen levágott, gyönyörű, szőnyegszerű képet mutat. A borotvaéles kések a füvet gyengéden, minden irányból levágják, elősegítve ezzel, hogy a fű megerősödjön. A folyamatos nyírás során keletkező kaszálék biotrágyázza a pázsitot. A gyep teljesen mohamentes lesz. "Csak csendben, csak halkan"
Az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhető, hogy a meghatározott időben szinte észrevétlenül, minimális zajjal végzi a feladatát. Zajkibocsátása 58-68 dB között van, ami a legmérgesebb szomszédot sem zavarja. Nyírhatsz éjjel-nappal, akár a hét mind a 7 napján.


"Borotvaélen"
A Husqvarna Automower® robotfűnyíró egyszerre csak kevés füvet nyír le. Ezt azonban rendszeresen elvégzi, ezért szép és egészséges pázsit lesz a végeredmény. A robosztus vágótárcsákra éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek. Ennek köszönhető a hatékony működést és a robotfűnyíró rendkívül alacsony energiafogyasztása.

Automatikus akkumulátor feltöltés
Amikor az Automower® -nek akkumulátor több energiára van szüksége, önállóan visszamegy a töltőállomásra.

Fő a biztonság – a PIN kód zár, a lopásgátló riaszt
A biztonság kedvéért a robotfűnyírót lopásvédő riasztóval és PIN-kóddal nyitható zárral szerelték fel.

Zöld megoldás: nincs károsanyag-kibocsátás
A robotfűnyíró elektromos működtetésű, ezért egy Automower® nem bocsát ki semmilyen a környezetet terhelő káros anyagot.

"Hány centi maradhat?"
A vágási magasságot 2 cm és 6 cm között a kedved szerint és nagyon egyszerűen beállíthatod egy nagy gomb elforgatásával.

„majd kézenfogsz és hazavezetsz...”
A Husqvarna szabadalma – s egyben az Automower® robotfűnyírók specialitása - a vezetőszál, amelynek segítségével a fűnyíró önállóan visszatalál a töltőállomásra, ezzel jelentősen lecsökkenti a keresés idejét. Ez különösen fontos lehet, ha kicsit bonyolultabb a kerted alapterülete a szabályos kertekhez képest. Emelés- és borulás-érzékelők
Teljesen biztonságos, mert ha felemelik a földről vagy fölborul, akkor az Automower® automatikusan leállítja a fűnyírást. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll, és más irányba indul el anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Függetlenség (perc): 150 perc (befolyásolja a fű típusa és sűrűsége)

Technikai tulajdonságok

Akkumulátor típusa Lítium-ion 18 V/3.2 Ah
Ajánlott felület (mp) 3200
Súly (Kg) 11,5
Gyűjtőzsák anyaga nincs

Gyártó: Husqvarna

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!