Kedvencek
Kosár

Kérjük, jelentkezzen be, hogy a Kedvencek listához új terméket adhasson hozzá.

bejelentkezés
A terméket a kosarához adtuk
Tovább a fizetéshez
Okos eszközök
Telefon, Tablet, Laptop
Számítástechnika
Foto-Video, Optika
TV & Szórakozás
Könyvek, Filmek & Irodaszerek
Háztartási gépek
Otthon, Barkács & Petshop
Divat, ékszerek & Kiegészítők
Szépségápolás
Sport & Szabadidő
Játékok, Baba & Mama
Autó- és motor felszerelések

Termék-visszaküldési űrlap

eMAG  ›  Info Center  ›  Termék-visszaküldési űrlap

Tudnivalók az egyszerű visszaküldéshez:
  1. Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a Termék-visszaküldési űrlapot. Önnek lehetősége van visszaküldeni a Divat kategóriában található, eMAG Marketplace partner által forgalmazott termékeket is, ugyancsak az alábbi Termék-visszaküldési űrlap segítségével. A többi, eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetén a visszaküldés menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.

  2. A visszaküldési űrlap kitöltéséhez kérjük, jelentkezzen be. Ezt követően láthatja azon termékek listáját, amelyeket Ön korábban rendelt, és amelyek visszaküldésére lehetősége van. Ebből a listából választhatja ki a visszaküldendő terméket. Bejelentkezés után bizonyos adatok automatikusan kitöltésre kerülnek a visszaküldési űrlapon, így Önnek nem kell minden egyes adatot begépelnie.

  3. Bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel az itt található feltételeknek.

  4. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot szeretne visszaküldeni, elég egyetlen űrlapot kitöltenie. Amennyiben több különböző terméket szeretne visszaküldeni, kérjük, minden termékhez töltsön ki egy-egy űrlapot.

  5. Ha a megrendelt termékre nem tart igényt és a csomagot még nem vette át, úgy ezt az űrlapot nem szükséges kiküldenie. Lemondási igényét kérjük jelezze Ügyfélszolgálatunkon, vagy utasítsa el a csomag átvételét.