Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: book24

  • Ingyenes szállítás

Egyéb ajánlatok

Hasonló termékek

Leírás

Akár hagymát kockázunk fel, halat filézünk, osztrigát nyitunk fel vagy kétszersültet szeletelünk, ez a könyv segít a választásban, melyik kést használjuk, és bemutatja, mi a helyes előkészítési módszer a professzionális végeredményhez. Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk Tanuljuk meg, hogyan válasszuk ki késeinket, hogyan tartsuk élesen és mi módon használjuk a leghatékonyabban Részletes fényképes útmutatónk segítségével sajátíthatjuk el az egyes ételfajták elkészítését: profi technikával, gyorsan, stílusosan és megbirkózva bármivel, ami a konyhaasztalon előfordulhat.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Megjelenési év 2011
Szerző Marianne Lumb
Megjelenési dátum 2011-04-04
Kiadó Gabo
Kategória Szakácskönyvek
ISBN 9789636894122
Méretek 210 mm x 140 mm x 12 mm
Típus Könyv
Kategória Ismeretterjesztő

Gyártó: Gabo

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!