Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Robotguru Kereskedőház

Leírás

Az LG Hom-Bot PET modelljének újdonságai 1. Speciális kefe, amely kiválóan alkalmas a kisállatok szőrének takarítására
2. Robonavi9.0 navigációs rendszer
3. Smart Exit funkció – ha a kefék motorja elakadást érzékel, amit vezetékek vagy hosszabb szálú szőnyeg okozhat, megállítja a kefék forgását addig, amíg a a robot el nem hagyja a kritikus területet. Ezt követően a kefék újra el kezednek dolgozni. Ez a funkció továbbá segíti a robotot az erkélyajtók és egyéb mélyedések, valamint a kerek akadályok (állólámpák, ventilátorok) és alacsony magasságú szekrények felismerésében is, ami minimálisra csökkenti az elakadások lehetőségét.
4. Smart Upgrade funkció – szoftver frissítési lehetőség, amellyel a felhasználó a legfrissebb szotververziót le tudja tölteni az internetről, és egy pendrive segítségével frissíteni tudja vele a robot navigációs rendszerét. A sarkok az erőssége ALG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívókülönleges négyzet alakú kialakítás, valamint a korábbi modellekhez képest 1.5 cm-rel hosszabb oldalkefék lehetővé teszik a sarkok és a szegélyek mentén a lehető leghatékonyabb takarítást. Így azLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívótakarítási hatékonysága egyedülálló a sarkokban: 94%, ami jóval meghaladja a kör alakú robotporszívók teljesítményét.
A robot tényleg lát a sötétben is? Ezt a kérdést sokszor teszik fel vásárlóink. Íme a kézenfekvő bizonyíték: AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóúj generációs II-SLAM kamerájával automatikusan kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet, felvételeket készít a szobáról és minimalizálja a bolyongást.

A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. ALG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóa képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást.
AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóalsó kamerája egy optikai szenzora, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli. Az okos robot gyorsan tanul és nem felejt AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóa feltérképezés és a takarítás után megjegyzi az útvonalat, illetve a lakás elrendezését. A következő takarítási ciklus során már memóriája segítségével igazodik el, így a második vagy harmadik alkalommal már sokkal pontosabban járja be a területet. Szőnyeg a láthatáron! Kapcsolj turbó üzemmódba! Tapasztalatból tudjuk, hogy egy puha szőnyeg más takarítást igényel, mint a kemény padlófelület. Nos, az LG okos robotja azLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóerre is gondol. Turbó üzemmódban a kefék fordulatszáma és a szívóerő maximális fokozaton működik. Ha aLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívószőnyegre érkezik, a turbó üzemmód automatikusan bekapcsol. Ez a Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál üzemmódba, amint a robot távozott a szőnyegről. Okos, ugye? Alapos takarítás AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívó kialakításánálhat teljesen automatikus és egy manuális üzemmód gondoskodik a lehető leghatékonyabb takarításról. Helyi takarítás AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóegyedi programja, amelyben egy általunk meghatározott felület takarítása történik egymás után kétszer, cikk-cakk üzemmódban. Különösen hatékony akadályokkal teli területen, illetve ott, ahol igazán elkél a segítség: például a konyhában, a főzést előkészítő területeken. Csak irányítsd aLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóta takarítandó területre a távirányító segítségével, amit ezek után a készülék megjegyez és feltakarít. További automatikus üzemmódok: · Cikk-cakk

· Celláról cellára

· Spirál

· Turbo

· Smart Turbo Kerüljük az ütközéseket! AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóhasználatával nem kell aggódni amiatt, hogy kedvenc tárgyaid megsérülnek vagy esetleg eltörnek. ALG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóaz elején lévő ultrahangos szenzoroknak köszönhetően érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. Az ultrahangos szenzorok széles ívben és pontosan érzékelik még az üveg vagy átlátszó tárgyakat is. Ezeket ugyanis más, infravörös szenzorokkal működő készülékek nem veszik észre, vagy csak ütközéskor észlelik. Könnyen kivehető portartály AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóporgyűjtő tartályát úgy tervezték, hogy egyszerűen kivehető legyen. A tartályhoz könnyen hozzáférhetünk, csak robot felső részét kell megnyomni és a hordozófül segítségével kiemelni. Ez a megoldás egyszerű és kényelmes, ráadásul a por biztosan a tartályban marad, ahonnan porfelhő nélkül üríthetjük ki a szemetesbe. Széles HEPA szűrő A magas hatékonyságú HEPA kimeneti levegőszűrő a legkisebb porrészecskéket sem engedi át, így garantáltan pormentes, tiszta levegő kerül vissza lakásába mialatt azLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívótakarít. Mikroszálas törlőkendő A minden eddiginél nagyobb mikroszálas törlőkendő segítségével a takarítás még hatékonyabbá válik. Gyermekzár ALG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívókijelzőjénk gombjait zárolhatod is, hogy a kis kezek nehogy megnyomják a gombokat és galibát okozzanak. Ütemezett takarítás Szeretne minden nap egy ragyogó és pormentes otthonra hazaérni? Ezzel a funkcióval azLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívóakkor takarítja ki az otthonodat, amikor akarod. Lehet hetente, de akár minden napra is be tudod előre állítani a takarítás időpontját. Akkumulátor hosszú élettartammal Az új, Li-ion Polymer akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja. Így kevesebbszer kell cserélni, amellyel pénzt takaríthatunk meg. Alacsony zajszint AzLG HOM-BOT SQUARE VPET robotporszívózajszintje működés közben csupán 60 dB, így biztosan nem zavarja mindennapi életünket.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános Tulajdonságok

Szín fekete-vörös

Szűrés & Kiegészítők

Tartozékok állatszőr eltávolításához Igen

Technikai tulajdonságok

Hangerő 60 dB

Gyártó: LG Electronics

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések (1 értékelés)


A termék általános értékelése:

5 (1 értékelés)

Rendelkezik saját termékkel vagy használja azt?

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez


Rendezés:

Értékelést írta
Csilla Szabó
5 hónappal ezelőtt

Igazolt vásárlás

Nagyon elégedett

Két hete használjuk ezt a porszívót és nagyon meg vagyunk elégedve vele. Kellett néhány nap, mire megtanultuk, mit érdemes eltenni az útjából (székek, kábelek, hosszú szőrű szőnyeg), viszont hamar megtanulta a lakást és szépen kitakarít. Dolga végeztével pedig visszamegy a helyére és feltölti magát. Az első napokban sikerült bezárnia magát a konyhába (érdemes kitámasztani az ajtókat, mert elég erős a motorja), de egyébként tényleg ügyes, és meglepően sok koszt szed össze a napi takarítás alatt úgy, hogy nem is látszik piszkosnak a ház. Érdemes minden takarítás után kiüríteni a tartályát, ami kb 3 percet vesz igénybe, illetve a keféjéről leszedni a hajszálakat. A szöveges visszajelzései informatívak, igaz, angolul beszél, de ez nálunk nem gond. Pontosan azt hozza, ami miatt megvettük.
Hasznos értékelés?
Nincs hozzászólás

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!