Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Eurowares Trading Kft.

Termékgarancia: részletek

Magánszemély: 24 hónap

Hasonló termékek

Leírás

Az egyedülálló elos™ technológiával működő mē a tökéletes szőrtelenítő megoldás - biztonságos, kényelmes és gyors módja a tartósan sima és szép bőr elérésének.

Az IPL (villanófény) és az RF (bi-poláris rádiófrekvencia) technológia kombinációja kíméletesebb kezelést biztosít, ahol az IPL 4 J/cm² energiája összeadódik az RF 5 J/cm² energiájával. Az összesen 9 J/cm² energia hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.
• A mē a kíméletes elos™ technológiának köszönhetően biztonságosan használható az arc szőrtelenítésére is.
• A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely MINDEN szőrszínre hatékonyan alkalmazható, beleértve a vörös, ősz és szőke szőrszálakat is.
• A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely az IPL kisebb energiakibocsájtása révén testkezelésre a Fitzpatrick féle bőrtípus táblázat szerinti ÖSSZES bőrtípusra használható. (Arckezelés esetén az 1-5 bőrtípusokra.)

Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt professzionális orvosi esztétikai készülékekben, azonban a mē szőrtelenítő készülékkel mindenki számára elérhető lett otthoni használatra is. Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések.
Világszerte több mint 3 millió professzionális elōs™ szőrtelenítő kezelést végeznek évente. Az elōs™ több mint klinikailag tesztelt technológia, az elōs™ orvosilag is bizonyított!

Hogyan működik az elos™ technológia?

Egy elōs™ impulzus két részből tevődik össze:
• Villanófényből (IPL) és
• Bi-poláris rádiófrekvenciából (RF)

Az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) energia hővé alakul át, és szelektíven melegíti a szőrszálat és a szőrtüszőt. Az elektromos áram (RF) tovább melegíti a már előmelegített szőrtüszőt, ezzel tovább roncsolja azt.
Mivel a két energia összeadódik, alacsonyabb fényenergia is elegendő a hatékony kezeléshez, ezért magas hatékonyságú, biztonságos, kényelmes és minden bőrtípusra alkalmazható. Mélyebb behatolást tesz lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot. Az alacsonyabb energiaszint magasabb impulzusszámot is lehetővé tesz – mivel kevésbé melegszik a kezelőfej -, így csökken a kezelési idő.
Az elos™ jelenleg a legfejlettebb orvosi esztétikai technológia a világon.
A mē használata kényelmes és kellemes.
A mē könnyedén, folyamatos mozgással végzi a dolgát, csupán arra kell figyelni, hogy az RF kontaktfejek folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.

A mē-nél:
• nincs bélyegző effektus (amikor egy-egy villanás a kezelőfej lenyomásával aktiválódik),
• nincs szükség minden villanás utáni gombnyomásra,
• a mē-hez nincs szükség zselék, kontaktanyagok használatára.

A mē továbbfejlesztett hűtési rendszerének (a fejet működés közben egy beépített ventilátor folyamatosan hűti) és a kezelőfej dupla üvegezésének köszönhetően a kevésbé melegedő kezelőfelület kellemesebb kezelési érzetet biztosít.
A mē - ha használja a kezelőfejre csatlakoztatható kiegészítő (nem tartozék) epiláló vagy borotva fejet - nem igényel külön előkészületet. A kezelendő bőrfelület előkészítése és a szőrtelenítés egy lépésben elvégezhető.
A mē gyors
A kezelőfej folyamatos mozgásának köszönhetően egy teljes láb szőrtelenítése kb. 10 percet, a teljes test szőrtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe. A mē gazdaságos:

A mē kezelőfeje:
• 100.000 impulzust képes leadni,
• normál használat mellett (egy felhasználó esetén) élettartama több, mint 7 év,
• számos más típusú szőrtelenítő készülékkel szemben a mé kezelőfeje cserélhető(!!!),
• 300.000 villanás élettartamú cserefejjel számolva, az egy villanásra eső költség 0,13 Ft.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Fő tulajdonságok

IPL Igen + rádiófrekvencia (IPL+RF)
Terméktípus tartós szőrtelenítő
Vezeték nélkül Nem
Teljesítmény típus 9 J/cm2
Műkődési időtartam 100.000 villanás/cserélhető kezelőfej

Funkciók

Tulajdonságok Cserélhető kezelőfej minden szőrszínre minden bőrtípuson
Világító rendszer elos technológia (IPL+rádió frekvencia)
Egyéb 3 cm2 kezelőfej elos technológia (IPL+rádiófrekvencia) 3 erősségi fokozat kezelőfej mellé csatlakoztatható borotva vagy epilátor fej arcra és testre is alkalmazható nők és férfiak számára is hatékony

Tartozékok

Fej az arcszőrzetre a normál kezelőfej használható
Egyéb tartozékok Védőszemüveg

Tehnikai adatok

Szín Fehér

Gyártó: TANDA

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!