Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Eurowares Trading Kft.

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Leírás

Az egyedülálló elos™ technológiával működő mē a tökéletes szőrtelenítő megoldás - biztonságos, kényelmes és gyors módja a tartósan sima és szép bőr elérésének.

Az IPL (villanófény) és az RF (bi-poláris rádiófrekvencia) technológia kombinációja kíméletesebb kezelést biztosít, ahol az IPL 4 J/cm² energiája összeadódik az RF 5 J/cm² energiájával. Az összesen 9 J/cm² energia hatékonyan távolítja el a szőrszálakat.

A mé által leadott 9 J/cm2 energia a jelenleg háztartási használatra megvásárolható készülékek közül a legnagyobb.

• A mē a kíméletes elos™ technológiának köszönhetően biztonságosan használható az arc szőrtelenítésére is.
• A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely MINDEN szőrszínre hatékonyan alkalmazható, beleértve a vörös, ősz és szőke szőrszálakat is.
• A mē az elos™ technológiának köszönhetően az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett szőrtelenítő készülék, amely az IPL kisebb energiakibocsájtása révén testkezelésre a Fitzpatrick féle bőrtípus táblázat szerinti ÖSSZES bőrtípusra használható. (Arckezelés esetén az 1-5 bőrtípusokra.)

Az elos™ technológia eddig kizárólag orvosok rendelkezésére állt professzionális orvosi esztétikai készülékekben, azonban a mē szőrtelenítő készülékkel mindenki számára elérhető lett otthoni használatra is. Az elos™ technológia hatékonyabb, biztonságosabb, gyorsabb, és használata kellemesebb, mint a hagyományos lézer vagy IPL kezelések.
Világszerte több mint 3 millió professzionális elōs™ szőrtelenítő kezelést végeznek évente. Az elōs™ több mint klinikailag tesztelt technológia, az elōs™ orvosilag is bizonyított!

Hogyan működik az elos™ technológia?

Egy elōs™ impulzus két részből tevődik össze:
• Villanófényből (IPL) és
• Bi-poláris rádiófrekvenciából (RF)

Az Intenzív Pulzáló Fény (IPL) energia hővé alakul át, és szelektíven melegíti a szőrszálat és a szőrtüszőt. Az elektromos áram (RF) tovább melegíti a már előmelegített szőrtüszőt, ezzel tovább roncsolja azt.
Mivel a két energia összeadódik, alacsonyabb fényenergia is elegendő a hatékony kezeléshez, ezért magas hatékonyságú, biztonságos, kényelmes és minden bőrtípusra alkalmazható. Mélyebb behatolást tesz lehetővé, ezzel is növelve a hatékonyságot. Az alacsonyabb energiaszint magasabb impulzusszámot is lehetővé tesz – mivel kevésbé melegszik a kezelőfej -, így csökken a kezelési idő.

Az elos™ jelenleg a legfejlettebb orvosi esztétikai technológia a világon.

A mē használata kényelmes és kellemes.
A mē könnyedén, folyamatos mozgással végzi a dolgát, csupán arra kell figyelni, hogy az RF kontaktfejek folyamatosan érintkezzenek a bőrrel.

A mē-nél:
• nincs bélyegző effektus (amikor egy-egy villanás a kezelőfej lenyomásával aktiválódik),
• nincs szükség minden villanás utáni gombnyomásra,
• a mē-hez nincs szükség zselék, kontaktanyagok használatára.

A mē továbbfejlesztett hűtési rendszerének (a fejet működés közben egy beépített ventilátor folyamatosan hűti) és a kezelőfej dupla üvegezésének köszönhetően a kevésbé melegedő kezelőfelület kellemesebb kezelési érzetet biztosít.

A mē - ha használja a kezelőfejre csatlakoztatható kiegészítő (nem tartozék) epiláló vagy borotva fejet - nem igényel külön előkészületet. A kezelendő bőrfelület előkészítése és a szőrtelenítés egy lépésben elvégezhető.

A mē gyors
A kezelőfej folyamatos mozgásának köszönhetően egy teljes láb szőrtelenítése kb. 10 percet, a teljes test szőrtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe.

A mē gazdaságos:
A mē kezelőfeje:
• 300.000 impulzust képes leadni,
• normál használat mellett (egy felhasználó esetén) élettartama több, mint 15 év,
• számos más típusú szőrtelenítő készülékkel szemben a mé kezelőfeje cserélhető(!!!),
• egy 200.000 villanás élettartamú cserefejjel számolva, az egy villanásra eső költség csupán 0,22 Ft!

Részletek

Fő tulajdonságok

Terméktípus Tartós szőrtelenítő készülék
Sebesség fokozatok 3 erősségi fokozat
Vezeték nélkül Nem
Teljesítmény típus 9 J/cm2
Műkődési időtartam 300.000 villanás

Funkciók

Tulajdonságok minden szőrszínre minden bőrtípuson
Világító rendszer elos technológia (IPL+rádió frekvencia)
Egyéb: cserélhető kezelőfej csatlakoztatható borotva és epilátor fej

Tartozékok

Fej az arcszőrzetre arcadapter
Egyéb tartozékok Védőszemüveg

Gyártó: Iluminage

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!