Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): FitBuilder

Leírás

Definiáld újra a genetikai határaid a Nutrex Defy Black-kel!

- a legkomplettebb edzés közbeni keverék
- emberfeletti edzésteljesítmény
- kirobbanó erő és energiaszint
- megállíthatatlan száraz izomnövekedés
- stimuláns mentes formula

A NUTREX DEFY BLACK a legbrutálisabb, legextrémebb és legvadabb edzés közbeni formula a piacon! Az elágazó szénláncú aminosavak (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin), glutaminnal, kreatinnal, taurinnal és esszenciális elektrolitokkal alkotott speciális arányú, megadózisú keveréke pontosan akkor és ott látja el izmaid mindazzal, amire a MAXIMÁLIS és MEGÁLLÍTHATATLAN növekedéshez szükséged van! A NUTREX DEFY BLACK NEM TARTALMAZ SEMMILYEN STIMULÁNS ÖSSZETEVŐT, mégis úgy fogod érezni, hogy megállíthatatlan és legyőzhetetlen vagy, olyan edzés intenzitásra leszel képes és olyan kitartó leszel a teremben, mint soha korábban! Ez az a formula, ami átírja mindazt, amit eddig az intenzitásról gondoltál, és gyakorlatilag átírja a genetikai korlátaid! Nincsenek többé platók a fejlődésedben, nincsenek többé hatékonyatlan edzések, csak Te, az izmaid és a súlyok léteznek ...DEFINIÁLD ÚJRA A GENETIKAI HATÁRAID!

BCAA
A NUTREX DEFY BLACK hatóanyag-keverékének első eleme egy megadózisú BCAA (elágazó szénláncú aminosav) mátrix! Egy optimális arányú BCAA keverék minden keményen edző sportoló kötelező kiegészítője, ezt az elemet SENKI nem nélkülözheti, aki maximális teljesítményt akar a teremben és megállíthatatlan izomnövekedést, annak hatására, amit a teremben tett! Azontúl, hogy részt vesznek az energiatermelés folyamatában intenzív megterhelések közepette, közvetlenül képesek fokozni fehérje színtézist, az izmok tápanyagfelvételét is. Segítenek megelőzni a plazma glutamin-szintjének zuhanását, így a teljesítmény magas szinten tartását, sőt csökkenti az idegrendszeri fáradtságot is!

GLUTAMIN
Az elágazó szénláncú aminosavak mellett a glutamin a másik nélkülözhetetlen elem, amire a kőkemény edzések mellett, és közben szükségünk van! képesek, akár szénhidrátok hiányában is magas szintű teljesítményt táplálni, csökkenteni az edzések nyomán fellépő katabolikus folyamatokat és így blokkolni az izomlebomlást, fokozzák a növekedési hormon elválasztást és így segítik a száraz izomnövekedést!

KREATIN
A NUTREX DEFY BLACK nem egy átlagos aminosav-keverék, hanem egy komplett formula, ami tartalmaz MIDNENT, amire az edzések közben szükséged van, ahhoz, hogy brutálisan kemény munkára légy képes, és azért, hogy embertelenül izmos legyél! Így a formula aminosav mátrixát kreatinnal erősítettük meg! A kreatin a ma elérhető leghatékonyabb teljesítményfokozó és száraz izomépítő hatóanyag! Hatása nem csupán klinikailag igazolt, de MINDENKI használja, aki kirobbanó teljesítményt és erőszintet akar!

TAURIN
A NUTREX DEFY BLACK BCAA és glutamin mátrixát taurinnal tettük tökéletessé. A taurin az izomsejtek tápanyag felvételének fokozása révén egyrészről fokozza a fizikai teljesítőképességet, másfelől az izmokba pumpálja azokat az anabolikus összetevőket, amik beindítják az izomépítés gépezetét!

ELEKTROLIT KEVERÉK
Az edzés közbeni aminosav formulák a piacon, még ha tartalmaznak is néhány kritikus összetevőt, a legtöbb esetben messze nem teljesek ...mi nem egy újabb formulát akartunk, ami beáll a sorba, hanem a LEGKOMPLETTEBB keveréket, amit edzés közben fogyaszthatsz! Az edzések közben pedig az egyik elsőszámú dolog, amiről gondoskodnod kell az az elvesztett elektrolitok pótlása. Ha erről nem gondoskodsz, akkor olyan élettani folyamatok borulhatnak fel, melyek lekorlátozzák mind az izmaid teljesítményét és kontrakciós erejét, mind az elméd és fókuszod intenzitását! Ezt pedig SENKI nem engedheti meg magának! A NUTREX DEFY BLACK-hez ezért egy olyan elektrolit keveréket adagoltunk, mely biztosítja a kalcium, magnézium, kálium és nátrium azon mennyiségét, amire szükséged van ahhoz, hogy brutális és extrém lehess a teremben!

DEFY BLACK - DEFINIÁLD ÚJRA A GENETIKAI HATÁRAID!

Adagolás:
Edzésnapokon: Keverj el 1 adagolókanál NUTREX DEFY BLACK-t 3-4 dl hideg vízben és fogyaszd edzés közben.
Pihenőnapokon: Keverj el 1 adagolókanál NUTREX DEFY BLACK-t 3-4 dl hideg vízben és fogyaszd el étkezések között.összetevőadagonként tartalmazRDA%Underground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, Taurine10670 mgUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineUnderground Performance And Recovery Booster For The Serious Athlete Proprietary Blend - L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Glutamine, Creatine Monohydrate, TaurineElectrolyte Hydrating Matrix - DiPotassium Phosphate, DiCalcium Phosphate, Magnesium AspartateElectrolyte Hydrating Matrix - DiPotassium Phosphate, DiCalcium Phosphate, Magnesium AspartateElectrolyte Hydrating Matrix - DiPotassium Phosphate, DiCalcium Phosphate, Magnesium AspartateElectrolyte Hydrating Matrix - DiPotassium Phosphate, DiCalcium Phosphate, Magnesium AspartateKalcium200 mgFoszfor235 mgMagnesium100 mgKlorid385 mgNátrium250 mg

Részletek

main

Terméktípus Porok

Gyártó:Nutrex

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!