Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): Marketworld

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Leírás

A vasaló automatikusan kikapcsol, ha felügyelet nélkül marad A Biztonsági automatikus-kikapcsolás funkcióval a Philips vasaló az energiatakarékosság érdekében 10 perc után automatikusan kikapcsol, ha nem használják. Optimális kialakítás könnyed siklást biztosít a vasalandó ruhákon A Philips gőzölős vasaló úgy lett kialakítva, hogy a ruhákon könnyű siklást biztosítson, és a nehezen hozzáférhető részeket is egyszerűen elérje. Könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható a vasalódeszkán A vasaló optimális súlya 1,6 kg, így nem megterhelő, amikor azt folyamatosan ráhelyezi a vasalódeszkára és vissza a tartórészre. A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít. Akár 50 g/perc gőzkibocsátás a gyűrődések hatékonyabb eltávolításához Az akár 50 g/perc folyamatos gőzkibocsátás hatékonyan gondoskodik arról, hogy minden gyűrődést eltávolíthasson. 180 g teljesítményű gőzlövet a makacs gyűrődések könnyed eltávolításához A vasaló 180 g-os gőzlövetével a legmakacsabb gyűrődések is egyszerűen eltüntethetők. A kettős hatású vízkőmentesítő rendszer megakadályozza a vízkő lerakódását A Philips gőzölős vasaló kettős hatású vízkőmentesítő rendszere vízkőmentesítő tablettákkal és egy egyszerű használatú vízkőmentesítő funkcióval akadályozza meg a vízkő lerakódását. A gőzölős orr a nehezen elérhető szögletekbe is eljuttatja a gőzt Az egyedülálló gőzölős orrnak és a speciálisan meghosszabbított gőzfuratoknak köszönhetően a Philips vasaló a nehezen elérhető, legeldugottabb területeket is könnyedén kivasalhatja; így elégedett lehet az eredménnyel. SteamGlide, a Philips prémium vasalótalp A SteamGlide a legjobb Philips vasalótalp gőzvasalókhoz. Kiváló karcálló anyagának köszönhetően remekül siklik és egyszerűen tisztítható.
 

 

 

A vasaló automatikusan kikapcsol, ha felügyelet nélkül marad

A Biztonsági automatikus-kikapcsolás funkcióval a Philips vasaló az energiatakarékosság érdekében 10 perc után automatikusan kikapcsol, ha nem használják.

 

 

Optimális kialakítás könnyed siklást biztosít a vasalandó ruhákon

A Philips gőzölős vasaló úgy lett kialakítva, hogy a ruhákon könnyű siklást biztosítson, és a nehezen hozzáférhető részeket is egyszerűen elérje.

 

 

Könnyű súlyának köszönhetően könnyen mozgatható a vasalódeszkán

A vasaló optimális súlya 1,6 kg, így nem megterhelő, amikor azt folyamatosan ráhelyezi a vasalódeszkára és vissza a tartórészre.

 

 

A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít

A 2600 W teljesítmény gyors felmelegedést és kiváló hatékonyságot biztosít.

 

 

Akár 50 g/perc gőzkibocsátás a gyűrődések hatékonyabb eltávolításához

Az akár 50 g/perc folyamatos gőzkibocsátás hatékonyan gondoskodik arról, hogy minden gyűrődést eltávolíthasson.

 

 

180 g teljesítményű gőzlövet a makacs gyűrődések könnyed eltávolításához

A vasaló 180 g-os gőzlövetével a legmakacsabb gyűrődések is egyszerűen eltüntethetők.

  A kettős hatású vízkőmentesítő rendszer megakadályozza a vízkő lerakódását

A Philips gőzölős vasaló kettős hatású vízkőmentesítő rendszere vízkőmentesítő tablettákkal és egy egyszerű használatú vízkőmentesítő funkcióval akadályozza meg a vízkő lerakódását.

  A gőzölős orr a nehezen elérhető szögletekbe is eljuttatja a gőzt

Az egyedülálló gőzölős orrnak és a speciálisan meghosszabbított gőzfuratoknak köszönhetően a Philips vasaló a nehezen elérhető, legeldugottabb területeket is könnyedén kivasalhatja; így elégedett lehet az eredménnyel.

  SteamGlide, a Philips prémium vasalótalp

A SteamGlide a legjobb Philips vasalótalp gőzvasalókhoz. Kiváló karcálló anyagának köszönhetően remekül siklik és egyszerűen tisztítható.