Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Mopa/Kozmetika otthon

Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Leírás

Szalon minőségű fogfehérítés otthon, néhány perc alatt a Rio legújabb fejlesztésű fogfehérítő készülékének segítségével.

Fogaink szépsége, fehérsége legalább olyan fontos az ápolt megjelenéshez, mint a rendszeres tisztálkodás, bőrápolás és jól öltözöttség. Sajnos káros szenvedélyeink és egyes ételek, italok idővel elszínezhetik fogainkat, melyek fehérségét a rendszeres fogmosás sem őrizheti meg.

Az angol Rio ezért fejlesztette ki Professzionális fogfehérítő készülékét, hogy az elszíneződött fogaink miatt ne kelljen többet szégyenkeznünk, merjünk bátram mosolyogni és a fogorvosnál se kelljen kisebb vagyonokat ott hagynunk.

A Rio Professzionális fogfehérítő készletével otthona kényelmében, a szalonok profizmusának technológiájával érheti el a vakítóan fehér fogakat rendkívül kényelmesen és egyszerűen. Nem kell a fogak aprólékos ecsetelésével sem bajlódnia, csupán a sablon segítségével kell a kezeléseket elvégeznie.

Nem csak Ön, hanem családtagjai is élvezhetik a mindenki számára egyszerűen és biztonságosan használható készülék eredményességét.

A Rio Professzionális fogfehérítő készülék alapvető jellemzői:

- Használatával Szalon minőségű kezelésben lesz része a gyönyörű fehér fogsorért
- Kék-fény kezelési technológia által nyújtott professzionális eredmény, otthoni környezetben
- Ideális a tea, kávé, vörösbor és a dohányzás okozta fogelszíneződés kezelésére
- Állítható teljesítmény és kétféle kezelési mód, beleértve a ,,gyors kezelés" opciót is
- Egyszerű, biztonságos használat
- Biztonsági kulcs a gyermekek védelme érdekében
- Foglenyomat sablon használata a pontos megfelelő helyre történő fehérítő gél adagolás érdekében

Hogyan használjuk a Rio Professzionális fogfehérítő készüléket?

A Foglenyomat sablon előkészítése a pontos gél adagolása érdekében:

1. lépés: Töltsön 4 cm forró (de nem forrásban lévő!) vizet egy edénybe és helyezze bele a foglenyomat sablont végét kb. 60 másodpercre.
2. lépés: Óvatosan vegyük ki a foglenyomat sablont, ügyelve arra, hogy míg képlékeny állapotban van meg ne sérüljön. Óvatosan rázzuk le róla a vizet.
3. lépes: Helyezze a foglenyomat sablont a fogaira úgy, hogy fogai a sablon csatornájába illeszkedjenek. A fogínyén melegséget - forróságot fog érezni - ez normális jelenség, nem okoz sérülést. Gyengéden harapjon rá és 30 másodpercig tartsa összezárva a fogait.
4. lépés: Vegye ki a sablont és tegye hideg vízbe 60 másodpercre. Amennyiben szükséges, ismételje meg az 1-4 lépést, hogy a szájrész pontosan és kényelmesen illeszkedjen a fogaira. A sablon így már használatra kész.

Előkészület

1. lépés: Öblítse le meleg vízzel a foglenyomat sablont (a sablonok sterilizáltak). Illessze a sablont a kék-fény adó elején lévő csatlakozóhoz. Rögzítse a pozíciót a pánttal, melyet a készülék köré húz.
2. lépés: Vegye le a fehérítő gél kupakját. Nyomjon egy csíkot a szájrészbe, majd tegye vissza a kupakot.

A Rio Professzionális fogfehérítő készülék használata

1. lépés: Csatlakoztassa a hálózati adapter megfelelő végét a készülék hátulján lévő csatlakozóba, a másik végét pedig a hálózati konnektorba. A biztonsági kulccsal oldja fel a készüléket és kapcsolja be. A mode gombbal válassza ki a használni kívánt programot. A programkijelzők bekapcsolnak, mutatva ezzel a kiválasztott programot.
2. lépés: A teljesítmény szintet a +/- gombokkal állítsa be. Helyezze a szájrészt a fogaira úgy, hogy az felfeküdjön a fogaira. Ha a helyére került, nyugodtan lazítsa el ajkait.
3. lépés: Nyomja meg a Start/Pause gombot a kezelés elkezdéséhez. A számlálón a fények mutatják a hátralévő időt. A kezelés végén távolítsa el a szájrészt a készülékről, és meleg vízzel alaposan mossa át. Hagyja megszáradni, mielőtt elcsomagolja. Öblítse ki a száját vízzel (de ne nyelje le!).

A Professzionális fogfehérítő doboz tartalma:
1 db Rio professzionális fogfehérítő készülék
5 db fecskendő fehérítő gél
3 db Foglenyomat sablon
1 db Biztonsági kulcs

Garancia: Eredeti angol gyártmány 2 év cseregaranciával.

Biztonsági intézkedések a Rio Professzionális fogfehérítő készülékkel kapcsolatban
• Kérjük, olvassa el figyelmesen az utasításokat, és őrizze meg a használati útmutatót.
• Ne nyelje le a gélt.
• Ne használjon a használat során fogszabályozás kezelést.
• Nem ajánlott a használata terhes nőknek.
• Fehérítő gél szembe nem kerülhet. Ha a gél szembe kerül, bő vízzel mossa ki.
• Ne használja naponta egynél több alkalommal.
• Ne használja hosszabb ideig, mint maximum 20 perc.
• Abban az esetben, ha kellemetlenséget tapasztal ne használja tovább a terméket, és bő vízzel öblítsünk.
• Ha visszahúzódó íny vagy bármilyen ínybetegsége, fog gyulladása van, forduljon fogorvoshoz, mielőtt a kezelést megkezdené. Nem ajánlott a használata, fog ínygyulladás, szájüregi fekélyek, vagy ha bármilyen sérülés esetén.
• Ha azt tapasztalja, hogy gumi érzékenység vagy irritáció lép fel, ne használja tovább, és keresse fel fogorvosát. Javasoljuk, hogy tájékoztassa fogorvosát, ha használja a fogfehérítő készüléket.
• Ezt a készüléket nem használhatják olyan személyek (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességűek. Nem megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek a készülék használatát illetően, hacsak nem kaptak olyan felügyeletet vagy útmutatást a készülék használatára vonatkozóan a megfelelő biztonságot és felügyeletet biztosító személytől.
• Tartsa távol a gyerekektől. Ez a termék nem ajánlott 14 év alatti gyermekek számára.

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Számára Felnőttek
Hatás Fehérítés

Technikai tulajdonságok

Szín Fehér

Gyártó: Rio

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!