Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: book24

  • Ingyenes szállítás

Egyéb ajánlatok

Leírás

Rangos nemzetközi díjat nyertek a Boook Kiadó könyvei A rangos nemzetközi Gourmand World Cookbook Award megmérettetésen idén is díjakat  nyertek a Boook Kiadó könyvei. Bereznay Tamás: Süteményeskönyv c. kötete egy, míg Segal Viktor: Színek és ízek c. könyve három díjjal gazdagabban tért haza.A világ legfontosabb szakácskönyv-versenyén több díjat is nyertek a Boook Kiadó kötetei. Bereznay Tamás Süteményeskönyv c. kötete elnyerte a "Best Chef Cookbook in Hungary" elismerést, míg Segal Viktor: Színek és ízek c. könyve a "Best Cookbook of the Year in Hungary", valamint a "Best Cookbook Design for the Public in Hungary" kategória nyertese lett. Segal Viktor könyve ezen felül elnyerte a "Best Cookbook Eastern Europe" kategória második helyét, ezzel pedig a legmagasabb helyezést, amit magyar kötet valaha elért a világ legrangosabb szakácskönyv versenyén. A Gourmand World Cookbook Award versenyére idén 154 országból küldtek be szakács-könyveket a kiadók. Hazánkat több kiadó is képviselte, közülük a Boook Kiadó nyerte el a legtöbb díjat és a legmagasabb helyezést (a "Best Cookbook Eastern Europe" kategória első helyét a Larousse Encyclopedia of Gastronomy oroszországi, bővített kiadása nyerte el). Bereznay Tamás második kötetét tartja kezében az olvasó: a Mai magyar konyha című könyv sikerét megismételni szándékozó Süteményeskönyvet. A sikerhez - de legalábbis a népszerűséghez - minden hozzávaló adott: egy fiatal, kreatív és tehetséges szakács, számos finomság elkészítésének részletes leírása, szemet gyönyörködtető, étvágygerjesztő fényképek, hasznos tanácsok, kulisszatitkok és még mennyi minden más! A kötet, melyben Bereznay Tamás fő hozzávalók szerint osztja fejezetekre receptjeit, a pár perc alatt elkészülő süteményektől a komoly munkát megkívánó desszertekig, a méteres kalácstól a levendulafagylalton át a túrógombócig közel száz édesség receptjét tartalmazza. Hogy honnan ismerős a borítón látható fiatalember? Talán a Nők Lapjából, ahol hétről hétre ötletes, könnyen elkészíthető és gusztusos ételek receptjeit teszi közzé. Talán a televízióból, ahol több csatorna is sugározta főzőműsorait. Talán a Kárpátia étteremből, ahol főszakácsként a hagyományos magyar gasztronómia követe - vagy talán a köztársasági elnök vacsoráiról, ahol koronás főket és diplomatákat kápráztat el ételkölteményeivel. Bereznay Tamás második könyvében kedvenc édességeit, desszertjeit veszi sorra, mégpedig azok fő hozzávalói szerint. Hogy honnan ismerős a borítón látható fiatalember? Talán a Nők Lapjából, ahol hétről hétre ötletes, könnyen elkészíthető és gusztusos ételek receptjeit teszi közzé. Talán a televízióból, ahol több csatorna is sugározta főzőműsorait. Talán a Kárpátia étteremből, ahol főszakácsként a hagyományos magyar gasztronómia követe - vagy talán a köztársasági elnök vacsoráiról, ahol koronás főket és diplomatákat kápráztat el ételkölteményeivel. Bereznay Tamás második könyvében kedvenc édességeit, desszertjeit veszi sorra, mégpedig azok fő hozzávalói szerint.

Részletek

Általános tulajdonságok

Megjelenési év 2010
Szerző Bereznay Tamás
Megjelenési dátum 2010-03-17
Kiadó BOOOK KIADÓ KFT.
Kategória Szakácskönyvek
ISBN 9789630686617
Méretek 210 mm x 140 mm x 12 mm
Kiadás Kötött
Típus Könyv
Kategória Ismeretterjesztő

Gyártó: BOOOK KIADÓ KFT.

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Másokat az alábbiak is érdekelték...

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!