Felhasználói vélemények:

Forgalmazza: Coolautoo

Leírás

Utólagosan beépíthető Xenon szett, 2db xenon izzóval, H7-es foglalathoz és 2db 35W-os SLIM trafóval OSRAM izzókereső - PHILIPS izzókereső  Specifikáció: Doboz tartalma: 2db izzó és 2db trafó Izzó színhőmérséklete: Választható Üzemi feszültség: 9-16V Teljesítmény: 35W Foglalat típusa: H7 Jótállás: 1 év 

A hagyományos halogén izzók színhőmérséklete és fényereje alacsonyabb, mint a H.I.D. xenon izzóknak. Termékskálánkban megtalálhatóak a különböző színhőmérsékletű izzók, amelyeknagyságrendekkel javítják a látási viszonyokataz éjszakai, esti közlekedések folyamán, valamint sokkal nyugtatóbb a fényük, ezértnem fárasztja annyira az emberi szemet. Fénye nem olvad bele a közvilágításba, ezért aútburkolati jelek, és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is. 6000K-nál magasabb színhőmérsékletű izzók használata nem javasolt! A Xenon izzók fényereje is meghaladja a halogén izzókét! Míg a halogén izzók körülbelül 1000 Lumen fényerejűek axenon izzók elérik akár a 3200 Lument is! Emellett azélettartamuk is magasan túlszárnyalja a halogén izzók élettartamáta kisebb áram felhasználás és szerkezeti felépítés miatt. Egy hagyományos halogén izzó 55W-ot használ, míg egy xenon izzóknak mindössze 35W-ra van szüksége a tökéletes működéshez, amely jóval kisebb igénybevétel gépjárműve elektromos rendszerének. A Xenon izzó kb 2000 üzemóráig működik tökéletesen, míg egy hagyományos halogén izzó csak 400 üzemórát. A xenon nem érzékeny a rázkódásra (nincs benne izzószál), míg a halogén izzók élettartama jelentősen lecsökken rossz utakon.
Termékeink további előnye, hogybármelyik gyári halogén izzó foglalatába könnyedén beszerelhető, illetve minőségük kifogástalan, minőségük a legjobbak között van a piacon. A szett tartalmaz a két izzó és két trafó mellett minden szükséges szerelési anyagot és kábelt, amelyekre szüksége lehet. Tökéletesen alkalmasautók fővilágításaként, reflektoraként, illetve a már jelenleg is meglévő xenonos világítás mellé ködlámpába, reflektorba. Előnyei: Nagyobb fényerő Kisebb energiafogyasztás Megbízhatóbb Nagyobb élettartam Exkluzív megjelenés Kevésbé fárasztja a szemet éjszaka Útburkolati jelek és táblák ragyognak Rázkódásra nem érzékeny Nincs fényerő ingadozás (alapjáraton, nagy terhelés alatt sem) Lámpakontrollos autókhoz is használható

Lámpakontroll CAN-BUS, kiégés figyelő elektronikák az autókban:

Némely autó rendelkezik lámpaellenőrző rendszerrel. A rendszer figyeli az autó lámpájánakáramfelvételét, és ha az lecsökken,jelzi a vezetőnek, hogy kiégett valamelyik izzó. Mivel a gyári halogén izzó teljesítménye 55W a Xenon szetté pedig 35W így a lámpakontroll rendszer egyes autók esetén kiégett izzót jelez (más típusok pedig észre sem veszik a különbséget) az újabb intelligensebb can-bus rendszerrel ellátott autók esetén (kb 2004-2008-as évjárat felett) pedig már le is tiltja az izzót így ezeknél az autóknál csak a xenon dekóderrel (CAN-BUS átalakítóval), Ohmikus ellenállással vagy can-bus típusú xenon trafóval lehet beszerelni a xenon lámpát! Egyes autók melyek már kiégés figyelővel illetve can-bus rendszerrel rendelkeznek, de még nem túl fejlettek, ott ezzel a SLIM trafós rendszerrel tökéletes működést lehet elérni, amennyiben nem biztos abban, hogy elég a SLIM trafós szett önmagában, akkor az autójának típusának és évjáratának megadásával, keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön! Mi az a H.I.D (Xenon működési elv) High Indensity Discharge - azaz Magas Intenzitású Kisülés. Ez a XENON izzók működési elve. A Xenon izzó csak bizonyos konkrét frekvenciákon bocsát ki magából fénysugárzást, a többi frekvenciákon egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben sugároz. Ettől lesz egyxenon lámpa fénye és színhőmérséklete olyan természetes, amilyet még csak meg sem lehet közelíteni a halogén lámpákkal. A xenonlámpák xenon gáz, és halogén sók jelenlétében végbemenőgázkisülésjelenségét hasznosítják, amelynek fenntartásához 80-100 V körüli váltakozó feszültségre van szükség 35W teljesítmény mellett. A gázkisülés viszont csak 25 kV-os gyújtóimpulzussal indítható be, ezért kell feszültség-, és frekvenciaszabályozó elektronikát (trafót) használni. A Xenon izzó kívülről hasonlóan néz ki mint a hagyományos halogén izzó, kivéve a speciális csatlakozót. A belsejében két elektróda van ami között egy Xenon gázzal töltött üveggömb található. A trafó által létrehozott nagy frekvenciájú váltakozó magas feszültség segítségével egy üvegkamrában két elektróda között ívet hozunk létre, mely létrehozza az önfenntartó gázkisülést.

Színhőmérsékletek: 10000K lila fény
8000Kxenon izzó,nappal, kissé felhős égbolt
6000K xenon izzó, kristálykék
5600K vaku
5000Kxenon izzó,déli napállással megeggyező szín
4300K xenon izzó,délelőtti-délutáni alacsony napállás
3000K xenon hatású halogén izzó
2300K halogén izzó
1900K gyertya lángja  MEGJEGYZÉS: Kérjük az NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) ide vonatkozó rendeletét tanulmányozza a xenon lámpák használatára vonatkozóan! Ezen jármű-felszerelési cikk közúti forgalomban nem használható, kizárólag közút vagy közforgalom elől elzárt magánúton, vagy zárt pályás rendezvényen közlekedő járműre szerelhető fel.

Részletek

Általános jellemzők

Termék típus Fényszóró izzók
Csomagolás szett
Választék választható színhőmérséklettel

Technikai tulajdonságok

Aljzat H7
Technológia Xenon

Gyártó: Vertex

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések

Legyen Ön az első értékelő

Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!