Leírás

A kiadvány a magyar konyha hagyományos értékeit megőrizve, de a nemzetközi gyakorlathoz és a szakmai változásokhoz igazodva, megújított formában jelenik meg: a legkorszerűbb ételkészítési ismereteket és eljárásokat fő ételcsoportok szerint, egy-egy alapétel elkészítésével szemlélteti, majd minden csoporthoz további ételleírásokat ad. A technológiai folyamatok megértését, összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók segítik.

Részletek

Általános tulajdonságok

Megjelenési év 2008
Szerző LUKÁCS I.-ORISKÓ F.-SÁNDOR D.-
Megjelenési dátum 2008-10-29
Kiadó Képzőművészeti Kiadó Kft.
Műfaj Egyéb
Oldalak száma 480 oldal
ISBN 9789633370360
Típus Könyv
Kategória Tankönyv

Gyártó:Képzőművészeti Kiadó Kft.

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Kattintson a csillagokra és értékelje a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

image