Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
eMAG
Előnyök:
  • Csomag ellenőrzése kiszállításkor

  • Kártyás fizetés előnyei részletek

  • 30 napos termékvisszaküldés! részletek

3.399 Ft (- 50% )

1.699 Ft

Raktáron

Leírás

Air Wick Freshmatic Utántöltő, Frézia & Jázmin, 2x250ml Biztonsági figyelmeztetés Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kapcsoló kikapcsolt pozícióban van, mielőtt behelyezi az aeroszol utántöltőt. Minden esetben tartsa a szórófejet az arcától ellentétes irányban. Bekapcsoláskor a készülék 15 másodperc után automatikusan permetez egyet. Helyezze a készüléket min. 2 méteres magasságba. Működés közben semmilyen tárgyat ne helyezzen a készülék mechanikájába. Tilos bármilyen felületre, élelmiszerre vagy ruhára, szövetre közvetlenül permetezni. Ha mégis a felületre kerül, akkor nedves ruhával törölje le.

Figyelmeztetések: Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Háziállatoktól tartsa távol. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket. Légfrissítők nem helyettesítik a jó higiéniai gyakorlatot. Csak jól szellőző helységben használja. Csak az előírásnak megfelelően használja.

Összetétel: Geraniol és Citronellol komponenseket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Hajtógáz: etanol 30-60%, bután 30-60%, propán 10-15%, izobután 10-15%, methanol

Részletek

Általános jellemzők

Típus Utántöltő
Parfüm Frézia & Jázmin
Mennyiség 500 ml

Gyártó: Air Wick

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


5

3 értékelés


Tukacs Imre

2020. ápr 09.

Az alábbi terméket értékelte Mediterrán Nyár

Nagyon elégedett

Igazolt vásárlás

Minőség! Jó!

Megjegyzést írok

Daróczi Ferenc

2020. máj 22.

Az alábbi terméket értékelte Magnólia és Cseresznyevirág

Kifogástalan

Igazolt vásárlás

Semmi különös, szokásos.

Megjegyzést írok

Daróczi Ferenc

2020. máj 22.

Az alábbi terméket értékelte Tavaszi szellő

Hibátlan

Igazolt vásárlás

Semmi különleges, szokásos.

Megjegyzést írok

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!