Forgalmazza a(z): Artpaer Kft.
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

Nem elérhető
Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Termékleírás

A pólókat egyedileg (perszonalizáltan) készítjük, ezért kérjük a méretet a megadott cm-ek alapján gondosan kiválasztani! Minden pólót a kiválasztott paramétereknek (szín, méret, fazon) megfelelően egyedileg kivitelezünk. A megrendeléssel lemond az elállási jogáról, cserére nincs lehetőség, csak új megrendelés esetén másikat készítünk. Pólóink szín és formatartóak, 100% pamut, Fruit of the Loom, B&C, Gildan (a készlet függvényében). A mintát magunk készítjük, többféle technikát alkalmazunk, attól függően, hogy a grafika mit kíván meg. A terméket mosógépben kifordítva 40 fokon lehet mosni. A grafikát közvetlenül vasaló nem érheti. Kérlek ha van egy kis időd nézd meg a többi termékemet is.

Általános tulajdonságok

Méret S INTL

Leírás

Szín Fekete
Minta Mintás
Anyag 100% pamut
Stílus T Shirt
Szabás Normál
Modell Klasszikus
Ujjak Rövid ujjú
Ujjhossz Rövid ujjú

Gyártó: Artpaer

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Szállítási és visszafizetési feltételek

Kiszállítási és visszaküldési feltételek

A szállítást: az MPL futárszolgálat végzi.
A szállítás díja: bruttó 1.300 Ft/ rendelés. 20.000 Ft feletti egyidejű rendelés esetén ingyenes.
Vállalt szállítási határidő: 3 munkanap (kizárólag Magyarország területére)
A számlát a csomag tartalmazza.

 


Rendelések feldolgozása: 24 órán belül.
Visszaigazolás: A rendelés feladását követően 24 órán belül küldünk egy megerősítő e-mail-t a konkretizált megrendelésről és várható szállítás időpontjáról.

 


A szállítástól elállás: Ha az áruház a vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározottakhoz valamely alapanyag tartósan hiányzik és emiatt a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában teljesíteni, köteles erről a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni és lehetőség szerint egyeztetni a megrendelői igénynek megfelelő teljesítésről.
Az áruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban/nem írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
Ha a Vásárló kérelmezi a Szerződéstől való elállását a szerződéstől való elállás törvényes határidején belül, amennyiben a Rendelés ki van fizetve, az Eladó visszafizeti az összeget legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül, miután a Vásárló értesíti az Eladót a Szerződéstől való elállást illetően.


Kivéve: a megrendelő által megadott jellegzetességek (paraméterek) szerint egyedileg kivitelezett, vagy különleges módon személyesített Termékek szállítása estén. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szerződésnek az Eladó általi teljes mértékben való teljesítése után elveszíti a Szerződéstől való elállás jogát.

 


A megrendelő az elállás jogát a már leszállított termékek esetén, attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást/termék visszaérkezést követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli.
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett.

 

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia!
Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

Garancia: Minden általunk értékesített Termék garanciával rendelkezik a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Minőségi probléma esetén a jótállási igény a megrendelés visszaigazolása és a számla együttes bemutatásával érvényesíthető.


Értékelések


4.5

2 értékelés


Pásztor Tamás

2017. júl 02.

Az alábbi terméket értékelte Fekete 3XL

Igazolt vásárlás

Jó minőségű a póló, de sajnos kicsit nagyobb lett.

Megjegyzést írok

Koósz József

2020. máj 17.

Az alábbi terméket értékelte Piros XL

Kiváló

Igazolt vásárlás

Jó lett csak kicsit nagyobb mint az átlag xl-es pólok

Megjegyzést írok

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!