Forgalmazza a(z): eMAG

Szállítás:

Előnyök:

Videókártya model kiválasztása

1.260.990 Ft

Havi törlesztőrészlet
101.761 Ft -tól
részletek megtekintése

Finanszírozás 101.761 Ft -tól / hónap részletek

Raktáron
Te választasz:
Extinde garanţia produsului
vezi opţiuni Extinde garanţia
See active campaigns 1
0% THM az üzletekben

Leírás

Alienware Aurora R12 Gaming asztali számítógép, Intel Core i7-11700KF processzorral max. 5.0GHz, 32GB DDR4, 2TB SSD M.2 PCIe, Wi-Fi, GeForce RTX 3070 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro, Egér + Nemzetközi angol billentyűzet

 

 

HIHETETLENÜL MAGÁVAL RAGADÓ. SZÁNDÉKOSAN ZSENIÁLIS.

A legendás Alienware minden egyes részletét úgy terveztük, hogy a lehető legmélyebb játékélményt nyújtsa. Ezért minden egyes kattintás, minden érintés, minden hang és minden képkocka együtt dolgozik, hogy jobban belemerülj a játékba, mint azt valaha is gondoltad volna.

 

 

ISMÉT EMELI A LÉCET

 

Továbbfejlesztett túlhajtás: Az Aurora legújabb generációja akár 11. generációs Intel® Core™ processzorral is elérhető, amely akár 4,7 GHz-es sebességet is képes biztosítani turbó fokozatban mind a nyolc magnál – túlhajtás nélkül. Az Alienware Command Center szoftverrel és az opcionális K sorozatú processzorok túlhajtásával kedvére fokozhatja a teljesítményt.

Többfeladatos munkavégzésre készült: Az akár 128 GB túlhajtható, nagy teljesítményű XMP DDR4 memóriával lehetőségei határtalanok. Az Aurora R12 felhasználható játéktartalmak szerkesztésére, illetve a játékosok streamelhetnek és rögzíthetnek egyszerre, miközben beszélgetnek és útmutatókat böngésznek.

Imponáló teljesítmény: Az új 80 PLUS arany minősítésű, opcionális 1000 W-os és 550 W-os tápegységek a legújabb grafikus technológiák tápellátására lettek kiválasztva. A kivételes energiahatékonysági szintűre tervezett 1000 W-os tápegység hihetetlen hatásfokot nyújt, köszönhetően az egyes alkatrészekbe eljutó nagy teljesítményű jeleknek.

 

 

HŰTÉS FELSŐFOKON

 

Az Alienware Aurora akár az NVIDIA 2. generációs RTX-re épülő egyéni grafikai kialakítást kínál. Ezek olyan kiterjedt hőkezelési technológiákkal és innovatív légáramlási mintával készülnek, amely az Aurora ház légáramlás-kezelésének kiegészítésével helyezi előtérbe a grafikai teljesítményt.

Alapos hűtés: A hőelvezető rendszer négy, beépített párarekeszt tartalmazó, 10 mm-es réz hőelvezető csövet használ; ezek az általunk alkalmazott eddigi legnagyobb átmérőjű hőelvezető csövek, amelyek kiemelkedő játékteljesítményt nyújtanak.

Innovatív légáramlás: A grafikai teljesítményt tovább fokozza a pozitív hátsó nyomáskiegyenlítést alkalmazó kéttengelyes ventilátorkialakítás – ez az Alienware történetében először kerül grafikus kártyákba. A hátsó nyomáskiegyenlítés lehetővé teszi, hogy a hő a légáramlást és a hőkezelést elősegítő, speciális elhelyezésű szellőzőnyílásokon keresztül távozzon. A rendszer kialakításakor a játékosok igényeit tartottuk szem előtt.

Hatékonyság: Ezek az egyedi megoldások, amelyek az NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 és 3090 grafikus kártyák esetén egyaránt elérhetők, a helytakarékos kialakításnak köszönhetően legfeljebb 267 mm hosszúak, 2,5 bővítőhelyet foglalnak el és dupla 6 vagy 8 érintkezős PCI-Express tápcsatlakozókat használnak a kompromisszummentes játékélmény érdekében.

Deep Learning Super Sampling (DLSS): A mesterséges intelligenciára épülő renderelést használó NVIDIA® DLSS más, hasonló felbontású grafikus kártyákhoz képest jelentősen nagyobb teljesítményt biztosít.

NVIDIA Ampere streaming-processzortömb: A processzortömböt kiegészítő NVIDIA 2. generációs RTX grafikus kártyák hihetetlenül gyors és hatékony GPU-kat eredményeznek. A vadonatúj Ampere streaming-processzortömb nagyobb teljesítményt, gyorsabb adatfeldolgozást és a korábbi generációs grafikus kártyákhoz képest nagyobb energiahatékonyságot biztosít.

Átméretezhető BAR: Az átméretezhető BAR az NVIDIA 2. generációs RTX grafikus kártyákhoz elérhető, fejlett PCI-Express-funkció, amely lehetővé teszi a processzor számára a teljes GPU-keretpuffer elérését, így nagyobb teljesítményt biztosít a játékokhoz.

 

ELŐNYT BIZTOSÍT

 

A mérnöki tervezés új korszaka: Az innovatív Legend Industrial Design konstrukciónak köszönhetően az Aurora R12 számítógépben a levegő hatékonyabban áramlik, amelynek köszönhetően a feszültség-szabályozó hűtőbordáinál a hőmérséklet akár 8%-kal alacsonyabb lehet, mint az előző modell, az Aurora R9 Industrial Design esetén. Az alacsonyabb hőmérséklet és a hatékonyabb légáramlás növeli a teljesítményt, miközben nagyobb túlhajtás mellett is fenntartja a stabilitást, ami pedig nagyobb képkocka/másodperc teljesítményhez vezet.

Jövőálló játékélmény: A „csináld magad” koncepciót szem előtt tartva az Aurora R12 innovatív kihajtható tápegységtartó kart tartalmaz, amely számos előnnyel jár, amelynek előnyei között szerepel a grafikus kártyák és bővítőhelyek szerszámok nélküli kezelése, valamint a kompakt házméret. Ráadásul lehetővé teszi a grafikus kártyák jól irányított légáramlás szempontjából tökéletes pozicionálását. A kihajtható kar úgy tartsa meg a tápegységet, hogy biztosítva legyen az oldalsó szellőzőnyíláson keresztüli légáramlás, és hogy szállítás közben maguk a kártyák biztosan rögzítve legyenek, illetve kevesebb rázkódás érje azokat.

  

AMD RADEON™ IMAGE SHARPENING

 

Részletes, gyönyörű megjelenés: Kiváló képminőség, minimális hatás a teljesítményre. Az AMD Radeon™ Image Sharpening intelligens, kontraszthoz alkalmazkodó élesítési algoritmussal éri el a részletes megjelenést. A kontraszthoz alkalmazkodó képélesítés és az opcionális GPU-felskálázás kiemeli kedvenc játékainak részleteit.

AMD Radeon™ Image Sharpening: Az AMD Radeon™ Image Sharpening (RIS) egy olyan kontraszthoz alkalmazkodó képélesítési algoritmus, amely intelligens módon növeli a képrészletességet, és mindeközben csupán minimális hatással van a teljesítményre.

AMD Radeon™ Anti-Lag: A Radeon szoftver új késleltetésgátló funkciója segít csökkenteni a késleltetést azokban az esetekben, amikor a GPU nagy megterhelésnek van kitéve. A Radeon késleltetésgátlás a CPU sebességét szabályozva biztosítja, hogy az az elvégzett számításokkal ne előzze meg a GPU-t, így csökkenti a CPU várólistába kerülő feladatainak számát. Ezzel a módszerrel a Radeon késleltetésgátlás csaknem egy teljes képkockányival képes csökkenteni a bemeneti késleltetést, így visszaállítja a játék gyors reakcióidejét.

AMD Radeon™ FreeSync™ technológia: Az Alienware Aurora AMD Radeon™ RX grafikus kártyájának funkciója, az AMD Radeon FreeSync technológia megoldja a processzor és a monitor közötti kommunikációs problémákat, így megszünteti a képszakadozást, zökkenőmentes játékélményt biztosítva.

  

A LEGENDA TOVÁBB ÉL

LED világítás: Az AlienFX RGB LED-fények ikonikus külsőt kölcsönöznek az Aurorának. A Lunar Light kialakításhoz egy merész világító gyűrűt és egy további Alienware logót adtunk hozzá, amely összetéveszthetetlenül az Alienware-re jellemző.

A jövő dizájnja: A Legend Industrial külsővel az Alienware visszatér gyökereihez, és új kategóriába emeli az Aurorát. Az egyedi kialakításnak köszönhetően a tapasztalt játékosok kiemelkedhetnek a tömegből a látványos, folyamatos világításnak és az AlienFX ikonikus központi LED-világításának. Emellett az átgondoltan elhelyezett elülső I/O-portok, a könnyen elérhető hátsó portok, valamint a cserélhető összetevők rendkívüli rugalmasságot biztosítanak a játékosoknak. Mindezt funkcionális elülső légáramoltatási csatornák és hatszög alakú oldalsó szellőzőnyílások egészítik ki, amelyek fokozzák a levegő beáramoltatás hatékonyságát és maximalizálják a légmozgást.

Legendás megjelenés: Találja meg a stílusának megfelelő modellt, és válasszon a Lunar Light vagy a Dark Side of the Moon közül.

Kiemelkedő rugalmasság: Az Aurora tervezése során fontos szempont volt a praktikusság. A könnyű hozzáférést lehetővé tevő oldalsó panel, illetve a kényelmesen elhelyezett portok – köztük a rendszer elülső oldalán elhelyezett három USB 3.2 Gen 1 (Type A)-port, egy USB 3.2 Gen 1 (Type-C™)-port, valamint a headset- és mikrofoncsatlakozó – mind hozzájárulnak a rugalmassághoz.

 

PROFIK BIZALMÁVAL

 

Választható fegyver: A Team Liquid játékosai és munkatársai az Alienware Aurora-t választották hivatalos számítógépüknek. Az Aurora biztosítja a teljesítményt minden játéknál, élő streamelésnél és tartalomkészítésnél Los Angelesben, valamint a hollandiai Utrechtben található Alienware képzési létesítményben.

Társ az iskolában: Az Alienware Aurora már egyes osztálytermekben is megtalálható az eSports for EDU kezdeményezésnek köszönhetően, amely lehetővé teszi az Egyesült Államok számos egyeteme számára, hogy saját e-sportprogramot fejlesszenek ki – kompromisszumoktól mentes gépekkel.

 

 

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY

 

Az olyan integrált hálózati megoldások biztosítják a lehető leggyorsabb csatlakozási lehetőségeket, mint a Killer ™ 3000G Ethernet LAN és a választható Killer ™ DoubleShot Pro technológia, amely a Killer ™ LAN funkcióval villámgyorssá teszi a kapcsolatot. Az Aurora R12 új opcionális frissítést is kínál a Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i (2 × 2) 802.11 AX vezeték nélküli és Bluetooth 5.1 számára a még jobb csatlakoztathatóság érdekében.

Ne kössön kompromisszumot: Tapasztalja meg az asztali gépet, amely hihetetlenül gyors betöltési időkre képes, akár 4TB teljes tárolókapacitás támogatásával, valamint PCIe NVMe SSD-ket és 7200 RPM merevlemezt tartalmazó konfigurációval. Maradjon kapcsolatban az akár 15 db USB-port, a digitális hangkimenet, valamint a vezeték nélküli és vezetékes technológiák segítségével.

 

ALIENWARE COMMAND CENTER

Az Alienware Command Center folyamatosan frissül. A legújabb verzió olyan funkciókat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a játékosok közössége kért: az automatikusan hangolt játékprofilokat, új, gyorsan reagáló kezelőfelületet, intuitív túlhajtási lehetőségeket és új AlienFX-beállításokat kínál.

 

Hővezérlés

Tapasztalja meg a teljesítményre optimalizált légáramlást. Az Alienware Aurora hátsó és felső szellőzői a rendszerben keletkező hő kiáramoltatására szolgálnak, az ideális hőmérséklet-tartomány fenntartása érdekében. Az elülső és oldalsó szellőzők ezzel egyidejűleg hűvös levegőt áramoltatnak be a nagy teljesítmény és a kifogástalan rendszerállapot megőrzése végett.

  

Optimális túlhajtás

Az Alienware Command Center egyszerű és intuitív túlhajtási vezérlőmodult tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó gyorsan és biztonságosan további teljesítményre bírja a rendszert. Saját rendszertúlhajtási profilokat hozhat létre, majd egyszerűen szabályozhatja a rendszer teljesítményét.

  

Továbbfejlesztett AlienFX

A legújabb AlienFX-hardverek és -szoftverek a teljes RGB színskálát támogatják, akár 16,8 millió színnel. Egyszerűen felügyelheti az FX világítási zónákat, szerkesztheti a perifériák beállításait, és mentheti az új témákat az egyes játékokhoz.

 

A Windows olyan biztonsági funkciókat tartalmaz, amelyek biztonságban tartják Önt

Ellenőrizze és védje készülékét valós időben bármilyen fenyegetés ellen.

A Windows Antivirus Defender mostantól speciális védelemmel rendelkezik az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a WannaCry és más zsarolóvírus-támadások.

  

A Windows 10 nagyszerű alkalmazásokat tartalmaz.

A Windows 10 számos alkalmazást tartalmaz, például Térképek, Fotók, Zene, Filmek, E-mail és Naptár.

Ezek az alkalmazások a OneDrive-ot használják az információk mentéséhez és az eszközök közötti szinkronizáláshoz, így bárhonnan elérheti tartalmait.

Részletek

Általános tulajdonságok

Konfiguráció típusa Asztali számítógép
Használat Gamer
Operációs rendszer Microsof Windows 10 Pro
VR-kész Igen
Csomag tartalma Egér + Billentyűzet
Hosszúság 222.8 mm
Mélység 431.9 mm
Magasság 441.8 mm 481.6 mm
Súly 17.8 kg
Szín A Hold sötét oldala
Modell Aurora R12

Processzor

Processzor gyártó Intel®
Processzor típusa i7
Processzor model 11700KF
Processzormagok száma 8
Szálak száma 16
Architektúra Rocket Lake
Alap frekvencia 3.6 GHz
Turbo Boost frekvencia 5 GHz
Cache 16 MB
Processzor gyártási technológia 14 nm
Integrált grafikus processzor Nincs integrált grafikus processzor

Alaplap

Processzor foglalat LGA 1200
Chipset Intel® Z490
Hátpanel portok 1 x RJ-45 6 x USB 2.0 6 x Audio Jacks 1 x optikai S/PDIF 3 x USB 3.2 Gen 1 Type-A 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C 1 x koaxiális S/PDIF port
Memória foglalatok száma 4
Hálózat 10/100/1000/2500
Bluetooth verzió 5.0
Wireless 802.11 ac

RAM Memória

Memória típusa DDR4
Memória kapacitás 32 GB
Memória frekvenciája 3400 MHz
Maximális memória 128 GB

Tárolási kapacitás

Tárhely típusa SSD
SSD kapacitás 2 TB
SSD csatolófelület PCI Express M.2
SSD száma 1

Videókártya

Videókártya típusa Dedikált
Videókártya AMD Radeon
Videókártya model RX 6800 XT
Videókártya memória kapacitás 16 GB
Videókártya memória típusa GDDR6
Videókártya technológiák VR Ready Radeon Anti-Lag AMD FidelityFx Radeon Image Sharpening AMD FreeSync™ Technológia AMD RDNA™ 2 Architektúra DirectX® 12 Ultimate Hardveres Raytracing
Videókártyák száma 1

Ház & Tápegység

Ház típus Middle Tower
Alaplap méret kompatibilitás Micro ATX
Tápegység teljesítmény 1000 W
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül
Processzor hűtés típusa Víz

Gyártó: Alienware

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!