Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

  • Termékgarancia: részletek

    • Magánszemély: 12 hónap

899.990 Ft (- 14% )

769.990 Ft

Kiszállítás 5 napon belül

Leírás

iMac
Szépséges szörnyeteg.*
 
 
Az iMac fejlesztését kezdetektől az inspirálja, hogy páratlan élmény legyen használni. Egyszerűen kezelhető, hatékony technológia elegáns egybeépített formában. Az új iMac ezen alapelvek szerint tökéletesedett. Még több nagyszerű eszközt ad a kezedbe, hogy készen állj a legnagyobb kihívásokra is. Bámulatba ejt legújabb processzoraival, gyorsabb memóriájával és fantasztikus grafikájával. Valósággal megelevenedik minden a Mac történetének eddigi legragyogóbb Retina kijel­zőjén. Jobban egyben van, mint valaha.
 
Retina kijel­ző

Szuper modell.
Szemet gyönyörködtető.


 
Ragyogó színek, öröm ránézni.

Az iMac rabul ejti a szemedet bámulatos 4K-s vagy 5K-s Retina kijel­zőjével. Az 500 nites fényerejű, egymilliárd szín megjelenítésére képes felületen szinte életre kelnek a képek, és tűélesen rajzolódik ki a szöveg. A kedvenc sorozataid és a mozifilmek is szebbek rajta, mint valaha. Káprázatosan gazdagok a grafikák és a játékok részletei. Ez a Mac történetének legjobb Retina kijel­zője.
 
 
1 milliárd szín

500 nites fényerő

Bámulatosan élethű színek.


A világ tele van gyönyörű színekkel – és az iMac most még többet megmutat belőlük. A Retina kijel­ző P3 szín­tartománya a hagyományos fehér LED-ek helyett a korszerűbb, vörös-zöld fényporos LED-ekre támaszkodik. Így a három szín – a piros, a zöld és a kék – kiegyenlítettebb arányban jelenik meg rajta, ami valósághűbb színeket, valamint nagyobb színegyensúlyt és ‑pontosságot eredményez. Ettől lesznek még élettelibbek a fényképeid és minden más is.
 
Öveket becsatolni.

Az iMac gyorsabb, mint valaha: erről a nyolcadik és kilencedik generációs Intel Core processzorok és a legújabb nagy teljesítményű grafikus egységek gondoskodnak. Az adattárolás is lépést tart velük a mindkét modellben elérhető gyors, bőséges tárhelyet kínáló Fusion Drive-val. Emellett, ha szeretnéd, akár 2 TB-os SSD-tárolóval is konfigurálhatod az iMacedet. Bármit is szeretnél megvalósítani, az iMacre mindig számíthatsz. Csúcssebességgel.
 
Akár 8 magot is pörgethetsz. Ezt dolgozd fel.

Az iMac minden erőpróbát kiáll ultrahatékony négymagos és új 6, illetve 8 magos processzoraival. A 27 hüvelykes modell órajele Turbo Boost gyorsítással akár 5,0 GHz-ig emelkedhet, a 21,5 hüvelykes modellé pedig elérheti a 4,6 GHz-et. Azaz még izmosabb teljesítményt mozgósíthatsz, ha olyan komoly számításigényű appokkal terheled a processzort, mint a Logic Pro X vagy az Adobe Photoshop. Bármi is legyen a feladat, a géped szárnyalni fog.

 
Akár 8 magot is pörgethetsz. Ezt dolgozd fel.

Az iMac minden erőpróbát kiáll ultrahatékony négymagos és új 6, illetve 8 magos processzoraival. A 27 hüvelykes modell órajele Turbo Boost gyorsítással akár 5,0 GHz-ig emelkedhet, a 21,5 hüvelykes modellé pedig elérheti a 4,6 GHz-et. Azaz még izmosabb teljesítményt mozgósíthatsz, ha olyan komoly számításigényű appokkal terheled a processzort, mint a Logic Pro X vagy az Adobe Photoshop. Bármi is legyen a feladat, a géped szárnyalni fog.
 
 
 
Húzós grafikák szempillantás alatt.

Az iMac erős Radeon Pro 500X-es sorozatú grafikus processzoraival káprázatos minden, amit látsz. A 27 hüvelykes, 5K-s Retina kijel­zős iMacben akár 8 GB elkülönített videomemória van. A 21,5 hüvelykes, 4K-s Retina kijel­zős iMac is akár 4 GB VRAM-mal hasít. Mindkét modellen a végletekig letisztult, mégis nyers erőt sugárzó vizuális effekteket és 3D-s grafikát alkothatsz.
 
 
Válts Vega-sebességre.

Mostantól az iMacbe is választhatsz Radeon Pro Vega GPU-t, ha még nagyobb grafikus teljesítményt szeretnél. A Vega grafikai architektúrának – amely az iMac Próban is dolgozik – fejlettebb számítási motorja van, és kihasználja a nagy sávszélességű HBM2 memória lehetőségeit. Ez megkétszerezi a GPU memória-sávszélességét, és szédületes teljesítményre teszi képessé az iMacet. Komoly előrelépést jelent az olyan nagy grafikai igényű feladatok sebességében, mint a 3D-renderelés vagy az összetett videoeffektek alkal­mazása.
 
 
Egy tároló, ami gyorsan kapcsol.

Az adattárolás csak részben szól a tárhely méretéről – a sebesség is ugyanolyan fontos. A Fusion Drive mindkét szempontból a legjobbat nyújtja. A leg­többet hasz­nált appok és fájlok auto­ma­ti­ku­san a gyors flashalapú tárba kerülnek, minden mást pedig a nagy kapacitású merevlemezen tárol. A Fusion Drive-val a rendszer és az alkal­mazások indításától a fényképek importálásáig minden gyorsabb és hatékonyabb. A 27 hüvelykes modellekben az alapkonfiguráció része, a 21,5 hüvelykes modellekhez pedig választható.
 
macOS

Beépített funkciók a kimagasló teljesítményhez.iMac + macOS

A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Olyan dolgokat vihetsz véghez vele, mint semmilyen más számító­géppel. Mégpedig azért, mert a rendszert kifejezetten arra a hardverre terveztük, amin fut – és fordítva. A legújabb főverzió, a macOS Mojave új funkcióit pedig profi felhasználók ihlették, hogy minden­kinek hasznára váljanak.
 
iMac + iPhone

iMaced és iPhone-od bámulatos együtt­működésre képes. Adatvesztés nélkül váltogathatod őket üzenetírás, fotózás vagy képek másolása és beillesztése közben.
 
 
Ikonikus dizájn. Mérnöki mestermunka.
Modern műalkotás.


Az iMac a kezdetek óta a forma és a funkció tökéletes összhangját képviseli. Elegáns, csendes, egybeépített számítógép, amely mindent – a kijel­zőt, a processzort, a grafikát, az adattárolót, a memóriát és a többi összetevőt – egyetlen egyszerű, stílusos házban hoz el neked. Szupervékony, ezért bárhol elfér, és olyan szép, mint egy dísztárgy.
 
 
Csatlakoz­tathatóság
Kapcsolódásban erős.


 
Telis-tele portokkal és lehető­ségekkel.

Az iMac összes modelljén alapfelszereltség a két Thunderbolt 3 (USB‑C) port, amelyek mindegyike akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít a külső adattárolók és kamerák számára, valamint elegendő sávszélességet nyújtanak a videokapcsolatokhoz és a külső kijel­zők csatlakoztatásához. A négy USB 3 porthoz pedig szabadon csatlakoz­tathatsz nyomtatót, pendrive-ot, iPhone-t és sok más eszközt. Az ultragyors, három adatfolyamos Wi‑Fi és Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia jóvoltából pedig az összes kedvenc tartalmadat azonnal eléred.
 
Thunderbolt 3.

Az eddigi legsokoldalúbb port.

Sokoldalúság és sebesség terén a Thunderbolt 3 a ma elérhető legkorszerűbb csatlakozótípus. A Thunderbolt 2 sávszélességének kétszeresét nyújtó kompakt port egyben látja el az adatátviteli, a videokimeneti és a töltőcsatlakozó feladatát. Az USB-C csatlakozó integrálása révén a Thunderbolt egyedülálló a maga területén: nem csupán gyors, de kényelmes is.
 
 
A villámgyors adatátvitel most még gyorsabb.

Az akár 40 Gb/s átviteli sebességet is elérő – vagyis a Thunderbolt 2-nél kétszer, az USB 3-nál pedig nyolcszor gyorsabb – Thunderbolt 3 portnak köszönhetően a ma elérhető legnagyobb sávszélességgel csatlakoztathatsz laptopodhoz bármilyen dokkolót, kijelzőt vagy egyéb eszközt. Egyetlen portra akár hat Thunderbolt-kompatibilis eszközt is sorba köthetsz elosztó vagy kapcsoló használata nélkül. Biztos lehetsz benne, hogy minden szélsebesen fog működni akkor is, ha egy adattároló eszközt a számítógéphez, majd egy kijelzőt az adattárolóhoz csatlakoztatsz.8
 
Mindenhez van energiája.

A Thunderbolt 3 technológiának köszönhetően az USB-C portok mindkét irányban képesek továbbítani az energiát, azaz a géped a Thunderbolt 3 porton keresztül felveheti a töltést, és le is adhatja más eszközöknek. Ráadásul egy port akár 100 watt teljesítményt is felvehet vagy leadhat, vagyis ha a MacBook Prót vagy a MacBook Airt dokkolóhoz vagy kijel­zőhöz csatlakoztatod, a kábel egyszerre továbbítja a töltést és az adatokat.
 
 
Teret ad az alkotásnak.

A Thunderbolt 3 azt is lehetővé teszi, hogy egy 5K-s monitorral egészítsd ki az iMac lenyűgöző kijel­zőjét. Vagy akár két 4K-s kijel­zőt is csatlakoz­tathatsz egyszerre – és így akár 32 millió képponttal töltheted meg a képet.
 
Apple tar­tozékok

Újratölthető.
Újra és újra lenyűgöz.
A Magic Mouse 2 és a Magic Keyboard tartozékként járnak az iMachez és tökéletesen passzolnak hozzá.
 
 
Magic Mouse 2
A letisztultabb és stabilabb kialakítású, könnyebben mozgatható Multi-Touch egér érezhetően jó minőségű.

Magic Keyboard
A karcsú, lapos kialakítású, rendkívül stabilan álló billentyűzeten precízen és kényelmesen gépelhetsz.
 
*A leírásban szereplő adatok a konfigurációtól függően eltérhetnek. A pontos adatokat a Részletek fül alatt tekintheti meg.

Részletek

Általános tulajdonságok

Konfiguráció típusa All in one PC
Használat Üzleti felhasználásra Otthoni felhasználásra
Operációs rendszer macOS Mojave
Csomag tartalma Magic Keyboard billentyűzet Magic Mouse egér 27" Apple iMac
Hosszúság 650 mm
Mélység 203 mm
Magasság 516 mm
Súly 9.42 kg
Szín Fehér

Processzor

Processzor gyártó Intel®
Processzor típusa i5
Processzormagok száma 6
Alap frekvencia 3.1 GHz
Turbo Boost frekvencia 4.3 GHz

Alaplap

Hátpanel portok 4 x USB 3.0 1 x Fejhallgató 1 x Kensington zár 2 x Thunderbolt 3 1 x RJ 45 SDXC-kártyahely
Hálózat 10/100/1000
Bluetooth verzió 4.2
Wireless 802.11 ac

RAM Memória

Memória típusa DDR4
Memória kapacitás 8 GB
Memória frekvenciája 2666 MHz
Maximális memória 64 GB
Elfoglalt slotok 2

Tárolási kapacitás

Tárhely típusa SSHD
HDD/SSHD kapacitás 1 TB

Videókártya

Videókártya típusa Dedikált
Videókártya AMD Radeon
Videókártya model Pro 575X
Videókártya memória kapacitás 4 GB
Videókártya portok 1 x USB Type-C

Ház & Tápegység

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Kijelző

Kijelző technológia Retina
Kijelző átmérő 27 inch
Felbontás 5120 x 2880
Webkamera FaceTime HD

Gyártó: Apple

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai (1 kérdés)


Nagy József 2019. nov 02.
eMAG Marketplace

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!