Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): BestMarkt
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

52.080 Ft (- 10% )

46.420 Ft

Kiszállítás 3 napon belül

Termékgarancia: részletek

Magánszemély: 36 hónap

Egyéb ajánlatok (3 ajánlat)

Product image

Kiszállítás 3 napon belül

Forgalmazza a(z) Focuscamera
Garancia 36 hónap
14 napos visszaküldési jog

46.110 Ft

Leírás

Játékhoz optimalizált Intel H370 ATX alaplap Aura Sync RGB LED megvilágítással, 2666 MHz-es DDR4 memóriával, 32 Gbps sebességű M.2 csatlakozóval, Intel Optane memóriafelkészítéssel és natív USB 3.1 Gen 2 kivezetéssel.
GPU hőmérséklet-érzékelés és Fan Xpert 4 Core: Minden ventilátornál a jó hűtési teljesítmény és az alacsony zaj legjobb kombinációját nyújtja. TUF védelem: SafeSlot, ESD Guards, DDR4 túlfeszültség-védelem, Digi+ VRM és rozsdamentes acél hátlapi I/O a hosszú távú megbízhatóság eléréséhez. Katonai felhasználásra is alkalmas TUF alkatrészek: TUF LANGuard, TUF tekercsek, TUF kondenzátorok és TUF MOSFET-ek a maximális strapabírás érdekében. Intel WI-FI: A legfrissebb integrált 802.11ac Wireless-AC 9560 adapter, 2x2 MU-MIMO antennaelrendezéssel és széles 160 MHz-es csatornákkal az akár 1,73 Gbps sebességű adatátvitelhez. Exkluzív DTS® Custom audio: Sejteti a pozíciókat a sztereo fejhallgatókban, ezzel segít kifülelni, hogy hol vannak az ellenfelek, és mit csinálnak. Aura Sync RGB: Szinkronizálja a LED-megvilágítást a kompatibilis PC-s kiegészítők nagy választékával. Fegyverezd fel a csatagépedet!
A TUF Gaming alaplapokat kifejezetten arra tervezték (és tesztelték), hogy olyan körülményeket is elviseljenek és azok között is jól teljesítsenek, amelyek között más alaplapok csak kínlódnának. A nagyon strapabíró alkatrészekből tervezett alaplapok sziklaszilárd stabilitást nyújtanak, hogy a játékmenet addig tarthasson, ameddig te szeretnéd.

Amikor TUF Gaming alaplappal építed a gépet, akkor a TUF Gaming Alliance előnyeit is élvezheted — ez a név az ASUS megbízható ágazati partnerekkel folytatott együttműködését fedi, amelynek célja a gépépítés megkönnyítése és a legmagasabb fokú kompatibilitás elérése, és természetesen hogy mindez az esztétikában is tükröződjön: az alkatrészek megjelenésétől kezdve egészen a házakéig. PC-építés saját kezűleg, egyszerűen!

A TUF Gaming alaplapok nem csak megkönnyítik, biztonságosabbá is teszik a saját gépek építését az innovatív mérnöki megoldásokkal és a nagyobb alkatrész-beszállítókkal kiépített szoros partnerkapcsolatok révén. A hadiipari kategóriájú TUF-alkatrészek, a TUF Protection és a TUF Gaming Alliance garantálják, hogy a játékrendszer sokáig elkísérjen. TUF Gaming AllianceA TUF Gaming Alliance az ASUS és a legnagyobb PC-alkatrészgyártók szövetségét jelöli, olyan megbízható márkákat is beleértve, mint a Ballistix, a Cooler Master, a Corsair, a G.Skill, az In Win és a Themaltake. A kompatibilis alkatrészek egyre bővülő választéka (a PC-házaktól a tápegységeken át a CPU-hűtőkig és DRAM-modulokig) garantálja a kompatibilitást és a harmonikusan esztétikus megjelenést is. Partnerkapcsolatainkat egyre bővítjük, tovább erősítve ezzel a TUF Gaming Alliance szerepét. TUF VÉDELEM
SAFESLOT
Védd meg a videókártya-befektetésedet

A SafeSlot-tal az ASUS újraértelmezte a PCIe bővítőhelyet, és úgy tervezte át, hogy erősen tartson és ellenálljon a nyíróerőknek. Az új, ún. inzertes fröccsöntési technológiával egy lépésben készített alkatrésznél a SafeSlot csatlakozót egy erősítő fémrésszel együtt öntik, hogy erősebb legyen. Ezt aztán szilárdan, több forrasztási ponttal rögzítik a NYÁK-lapra. ESD GUARDS
Elektrosztatikus töltöttség elleni védelem

Az ESD Guards elemek meghosszabbítják az összetevők élettartamát és kiküszöbölik az elektrosztatikus kisülések okozta károkat, akár +/- 10 kV-it védve a levegőn átütő kisülések és +/- 6 kV-ig az érintkezésesek ellen — ez jóval több, mint az iparági szabványban előírt +/- 6 kV és +/- 4 kV. DIGI+ VRM
A stabil áramforrás precíz ellenőrzése

A Digi+ VRM feszültségszabályzó modul az iparág egyik legkifinomultabb eszköze, amely biztosítja a CPU nagyon egyenletes és zavartalan áramellátását.

DRAM-TÚLFESZÜLTSÉG ELLENI VÉDELEM
A rövidzárlat okozta károk megelőzése

Az alaplapra szerelt túláramvédő kapcsolók megakadályozzák a túláram és a rövidzárlat okozta károkat. Ez a funkció nemcsak az I/O-csatlakozókat védi, hanem a DRAM-ot is, növelve ezzel a rendszer és a csatlakoztatott készülékek élettartamát is.

ROZSDAMENTES ACÉL I/O HÁTLAP
Háromszor jobb korrózióállóság

A TUF korrózióálló rozsdamentes acél hátoldali I/O-paneljeit króm-oxid bevonat is védi ― így 72 órát is kibírnak a sópára-teszten a szokásos 24 órás elvárással szemben. TUF TEKERCSEK
A katonai minősítésű TUF tekercsek sziklaszilárd tápellátást biztosítanak a CPU számára, az egész rendszer stabilitásához hozzájárulva ezzel.

TUF KONDENZÁTOROK
20%-kal nagyobb hőmérséklettűrés és ötször hosszabb élettartam.TUF MOSFET-EK
Katonai minősítésű MOSFET-ek alacsonyabb RDS(on)* értékkel.

*Az alacsonyabb RDS(on) hatékonyabb energiafelhasználást és kevesebb hőtermelést eredményez. RUGALMAS HŰTÉSVEZÉRLÉS

GPU HŐMÉRSÉKLETÉRZÉKELÉS
A melegedés féken tartása a stabil játékrendszer kulcsa ― különösen igaz ez a GPU hőmérsékletére. A TUF Gaming alaplapokhoz a Fan Xpert 4 Core szoftver is jár, amely sokféle érzékelő adatai (köztük egyes ASUS grafikus kártyák hőmérsékletinformációi) alapján intelligens módon képes vezérelni a rendszerventilátorokat. Ez garantálja, hogy a TUF Gaming rendszer tökéletesen hűvös marad, mindegy, milyen sokáig játszol vele.

* Támogatott kártyák: ASUS GeForce 700 és újabb termékek. FAN XPERT 4 CORE
A TUF H370-PRO Gaming (WI-FI) minden eddiginél kiterjedtebb ventilátorvezérléssel rendelkezik, amely a Fan Xpert 4 Core szoftverben és az ASUS díjnyertes UEFI BIOS-ában állítható be.

Több hőmérsékleti forrás

A Fan Xpert 4 Core-ral akár három hőmérsékleti adatokat szolgáltató forrás alapján is vezérelheted a rendszerventilátorokat. A Fan Xpert 4 Core-ban beállítható például, hogy a GPU hőmérséklete alapján pörgesse a házventilátorokat. Ha tehát a játék kezd forróvá válni, beindul a kiegészítő hűtés — pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá. Válaszd ki a hőmérsékletadat-forrásokat és a küszöbértékeket az alaplap, a CPU és a GPU adatai közül, és hagyd, hogy a többit a Fan Xpert 4 Core intézze.Mindent tartalmazó vízhűtéses készlet
Lehetőséget ad a PWM vagy DC vízszivattyúk teljeskörű kezelésére, ezzel az egyedi és az önálló hűtési megoldásokhoz is tökéletes.

4 tűs PWM/DC ventilátor
Minden alaplapi csatlakozó támogatja a PWM vagy DC ventilátorok automatikus felismerését.Intelligens védelem
Minden ventilátorcsatlakozót egy dedikált integrált áramkör véd a túlmelegedés és a túláram ellen. Jobb DDR4 stabilitás

ASUS OPTIMEM
Az ASUS OptiMem védi a memóriajelek integritását az áramköri lapok vezetékeinek és furatainak gondos, optimális kialakításával, a T-Topology útvonalelrendezés pedig a jelek késésillesztésével kiegyenlíti a memóriahelyek útvonalhosszainak eltérését. Mindezek segítségével a TUF Gaming alaplapok a kettő vagy négy DIMM-modulos memóriakészletek széles választékát képesek támogatni, miközben megfelelő stabilitást biztosítanak az épített gép számára bármilyen terhelés elviseléséhez - akár játékról, akár számításigényes alkalmazások futtatásáról van szó. Gamer audio

DTS CUSTOM JÁTÉKOS HEADSETEKHEZ
Tökéletesítsd a játéktudásodat az exkluzív DTS Custom alaplapi audioeszközzel. A fejlett emulációs technikák a sztereo fejhallgatókon át sejteni engedik a hangok helyét, ezzel a DTS Custom tovább feszegeti az alaplapi audioeszközök határait. A három előre elkészített, a különböző játékfajtákhoz kidolgozott beállítás ― Aerial, Soundscape, Tactical ― minden játékban jelentős előnyt jelent.

SOUNDSCAPE MÓD
Ideális az MMO (sokszereplős online) és RPG (szerep-)játékokhoz, az akció- és horrorjátékokhoz — mintha a füled az akció kellős közepén lenne.

AERIAL MÓD
A hangokat úgy hallod, mintha a játékvilág fölött lebegnél, és minden elölről hallatszana. Tökéletes a MOBA (többszereplős online harctéri, illetve RTA (valós idejű támadásos) játékokhoz, a stratégiai és sportjátékokhoz.

TACTICAL MÓD
Pszt! ...Az ott a sarok mögött nem egy ellenfél? A DTS Custom kiemeli a részleteket a lopakodáshoz, vagyis minden egyes lépést hallani fogsz és észleled, merről jön. ÁRNYÉKOLT AUDIÓ, TÖKÉLETES HANG
Az okos tervezés és a kiemelkedő hardverelemek eddig még soha nem tapaszalt minőségű hangot eredményeznek.

AUDIOJEL-ÁRNYÉKOLÁS
Elválasztja az analóg és digitális tartományokat, és jelentősen csökkenti az összetett interferenciát.

DEDIKÁLT CSATORNAELRENDEZÉS
A külön rétegen elhelyezett bal- és jobb csatorna megtartja a hangjelzések finom részleteit.

TUF GAMING AUDIO COVER
A hatékony árnyékolás védi az audiojelek integritását a legjobb minőség elérésée érdekében.

ÉLVEZETES HANGHATÁSOK
A prémium japán audió kondenzátorok meleg, természetes és magával ragadó hangokat biztosítanak, amelyek kivételesen tiszták és élénkek. KIRAGYOG A TÖMEGBŐL

AURA SYNC
Egy jól hangolt rendszer megérdemli, hogy jól is nézzen ki. Az ASUS Aura az RGB fények teljes kontrollját kínálja a beépített RGB LED-ek és az alaplapi RGB kivezetésekhez csatlakoztatott fényszalagok sokféle jól használható kész beállításával. Ezek ráadásul az Aura-képes hardverek egyre népesebb családjával szinkronizálhatók. Integrált Intel Ultra Wi-Fi támogatás

A TUF H370-PRO Gaming (WI-FI) alaplapon a legfrissebb Intel 802.11ac Wi-Fi is megtalálható, amely 2x2 MU-MIMO elrendezéssel és széles, 160 MHz-es csatornákkal biztosítja az akár 1,73 Gbps adatátviteli sebességet.* Az alaplapra integrált Wireless-AC 9560 Wi-Fi adapter tényszerűen akár kétszer gyorsabb lehet, mint más Wi-Fi megoldások — az eredmény gyors, sima adatátvitel akkor is, amikor a gép a routertől messzebb található. Az Intel Wireless-AC 9650-t emellett Bluetooth 5-tel is felszereltük a minden korábbinál gyorsabb, akár kétszeres sebességű és akár négyszeres elérési tartományú kapcsolathoz.

* A maximális elérhető sebesség a routertől függ.

Intel Ethernet

NAGYOBB ÁTVITELI KAPACITÁS, KEVESEBB CPU-HASZNÁLAT
A TUF H370-PRO Gaming (WI-FI) alaplap a legfrissebb Intel Ethernet kapcsolattal is rendelkezik. Az Intel LAN előnye, hogy egyszerre csökkenti a CPU terhelését és kínál magas TCP- és UDP-átvitelt a gyorsabb és simább adatátvitelhez. TUF LANGuard

A LEGJOBB TÚLFESZÜLTSÉG-VÉDELEM
A TUF LANGuard egy hadiipari kategóriájú újítás, amely a fejlett jelcsatolási technológiát felsőkategóriás felületszerelt kondenzátorokkal kombinálva javítja az átviteli kapacitást, védve az alaplapot a villámcsapásoktól és a statikus kisülésektől. ULTRAGYORS ÁTVITELI SEBESSÉG Natív 10 Gbps sebességű USB 3.1 Gen 2 Type-A támogatásA két visszamenőleges kompatibilitású USB 3.1 Gen 2 Type-A csatlakozóval fantasztikus rugalmasság és villámgyors, akár 10 Gbps sebességű adatátvitel érhető el (ez az 1. generációs USB 3.1 kétszerese). Még nagyobb sebesség az alaplapi M.2-velA x4 PCI Express® 3.0 sávszélességgel az M.2 akár 32 Gbps sebességű adatátvitelt is támogat. Tökéletes választás az operációs rendszert vagy az alkalmazásokat futtató meghajtó számára, és hogy módot ad a PC és az alkalmazások lehető leggyorsabb működtetésére. Intel Optane memória fogadása
Az Intel® Optane™ egy forradalmian új „nem felejtő” (non-volatile) memóriatechnológia, amelyet a TUF Gaming alaplapok támogatnak. Az Intel Optane memóriamodulok felgyorsítják a csatlakoztatott tárolókat a rendszerindítási és szoftverbetöltési idők csökkentéséhez, ezért minden sokkal gyorsabban történik, és a gép válaszkészebbnek érződik. INTEL CPU- ÉS LAPKAKÉSZLET-FUNKCIÓK
Az Intel® H370 egy egylapkás rendszer, amely támogatja a 8. generációs Intel® Core™ LGA1151 processzorok használatát. Ez soros pont-pont kapcsolatokkal javítja a teljesítményt, növelve a sávszélességet és a stabilitást. Ezen felül az H370 lapkakészlet összesen maximum négy USB 3.1 Gen 2 csatlakozót, négy USB 3.1 Gen 1 csatlakozót, hat 6 Gbps sebességű SATA-csatlakozót szolgál ki, valamint a 32 Gbps sebességű M.2 eszközöket és a PCIe 3.0 sávsebességet is támogatja az adatok gyorsabb beolvasásához. Az Intel H370 lapkakészlet emellett támogatja az integrált grafikus eszközök használatát is, hogy a legmodernebb grafikus teljesítményt élvezhesd.KÉSZEN ÁLL A 8. GENERÁCIÓS INTEL CORE LGA1151 PROCESSZOROK FOGADÁSÁRA
Ez az alaplap támogatja a 8. generációs, LGA1151 tokozású Intel® Core™ processzorok használatát, valamint integrált grafikus, memória- és PCI Express vezérlői dedikált lapkakészletekkel támogatják az alaplapi grafikus kimenetet, kezelik a kétcsatornás (4 DIMM modul) DDR4 memóriát és a 16 PCI Express 3.0/2.0 sávot is a nagyszerű teljesítmény eléréséhez.

Részletek

Processzor

CPU foglalat 1151
Chipset Intel H370
Támogatott processzorok Intel 8th Generation Core i7/i5/i3/Pentium/Celeron

Memória

Memóriák DDR4
Maximális memória kapacitás RAM (MB) 64 GB
Memória frekvencia (MHz) 2666/2400/2133
Dualchannel támogatás Igen
Memória slot-ok 4

Csatlakoztathatóság

Videó slot 6
Beépített audió Realtek ALC887
Beépített LAN Intel I219V
Soros ATA felület 6 x SATA III
Tápcsatlakozó (tűs) 1 x 8 pin ATX 1 x 24 tűs ATX
USB 2.0 portok 2
USB 3.0 portok 2
USB 3.1 portok 1 x Type-C 2 x Type-A
Kapcsolat 1 x HDMI 1 x PS/2 1 x VGA 1 x DisplayPort Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 1 x RJ-45

Slotok

PCI-E x16 Slotok 2 (x16/ x4)
PCI-E x1 Slotok 4
Speciális slotok 2 x M.2

Egyéb

Formátum ATX

Gyártó: ASUS

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Kompatibilis tartozékok

Értékelések


4.5

2 értékelés


Máté Géczi

2019. nov 01.

Tökéletes

Igazolt vásárlás

Tökéletes!

Megjegyzést írok

Pesti Barna

2019. júl 30.

Igazolt vásárlás

Sajnos hátlap takarólemez nélkül érkezett.

Megjegyzést írok

image

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!