Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): Soltrade Europe

495.110 Ft

Kiszállítás 2 napon belül

Termékgarancia: részletek

Magánszemély: 36 hónap

Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)

Product image

Kiszállítás 3 napon belül

Forgalmazza a(z) Easy-Shop Kft.
Garancia 36 hónap

498.004 Ft

Leírás

ASUS nVIDIA RTX 2080 Ti 11GB DDR6 OC ROG-STRIX-RTX2080TI-O11G-GAMING gamer videokártya TÚLSZÁRNYALNI A VERSENYTÁRSAKAT

A ROG Strix GeForce® RTX 2080 az NVIDIA® A-listás GPU-jával különleges párost alkot, amely emlékezetes játékélmények alapja lehet. A durván bőséges tápellátás több mint elég a túlhajtás határainak feszegetéséhez; a tökéletesre csiszolt hűtés az, ami miatt a Turing™'s teljesítménye valóban kimaxolható. Az extrém teljesítmény személyre szabását és kordában tartását lehetővé tevő sokféle segédprogrammal valóban te lehetsz a főnök.

Axiális ventilátorok
Jobb, gyorsabb, erősebb

A Turing™ hőmérsékletének erős kézben tartásához nagyobb hűtőt kell használni, ami megköveteli az erősebb és hatékonyabb ventilátorokat úgy, hogy azok továbbra sem lehetnek hangosabbak a szellő suttogásánál. Az axiális technológia képes ezt a három tervezési kihívást egyszerre kezelni azáltal, hogy beépíti a legfrissebb ventilátorteljesítményt növelő újításainkat. Csökkentettük a ventilátor középső részének méretét, hogy hosszabbak lehessenek a lapátok, és egy határológyűrűvel javítottuk a szerkezeti integritást, és erősebbé tettük a lefelé irányuló, a ROG Strix GeForce® RTX 2080 hűtőbordáin áthaladó légáramlást. Az IP5X porállóságúra készített ventilátorok belső részeibe nem juthatnak be részecskék, ez biztosítja, hogy sokáig simán fussanak. Az új tervezési megoldások miatt az axiális ventilátorok több levegőt szállítanak, és nagyobb sebességgel forognak anélkül, hogy a zajszint növekedne.

0dB technológia

Csendes intelligencia
A 0dB technológia teljesen leállítja a ventilátorokat, ha a GPU maghőmérséklete 55°C alatt marad, így a kisebb terhelésű játékok teljes csendben élvezhetők. Ha a hőmérséklet emelkedik, a ventilátorok automatikusan újraindulnak.

2,7 bővítőhelyes méret
Szabadulj meg a forróságtól!

Ebben a generációban a csúcskártyák 2,7 kártyahelyes mérete nagyobb hűtőbordák használatát teszi lehetővé, mert itt a nagyobb az jobb is. A hőleadó felület az előző generációhoz képest több mint 20%-kal növekedett. Ha a lehető legnagyobb teljesítményt szeretnéd kifacsarni a ROG Strix GeForce® RTX 2080-ból, akkor a legfrissebb megoldásainkkal elég hűtési tartalékot kapsz a túlhajtáshoz is. Ha csak a „tedd be és használd” módszertől vársz minél jobb eredményeket, akkor sem fogsz csalódni: az extra hőleadási képesség miatt a ventilátorok játék közben alacsonyabb sebességgel pöröghetnek.

MaxContact technológia
Precíziós gyártású hőátadó felület

A MaxContact az iparág első olyan technológiája, amelynél precíziós megmunkálással egy olyan hőátadó felületet hoznak létre, amely kétszer hatékonyabban érintkezik a GPU-val, ezért jobban el tudja vezetni a meleget.

Auto-Extreme technológia
Precíziós automatizált gyártás

Minden ROG Strix grafikus kártya az Auto-Extreme technológia használatával készült: ez egy olyan automatizált gyártási eljárás, amely új mércét teremt az ágazatban. A fúrt lyukakba forrasztott illetve a felületszerelt alkatrészek hagyományosan különálló fázisokban kerültek fel a kártyákra. Az Auto-Extreme technológia esetében minden egy menetben történik, emiatt kisebb az alkatrészeket érő hőterhelés, és elkerülhető az erős tisztítószerek használata. A végeredmény egy kevésbé környezetterhelő, alacsonyabb energiaigényű gyártási folyamat, illetve egy megbízhatóbb termék.

Megerősített keret
Győzelemre született architektúra

Mérnökeink háromszorosára növelték a ROG Strix GeForce® RTX 2080's szerkezeti integritását egy megerősített kerettel, amely védelmet jelent a csavaró hatások és a NYÁK-lap elhajlása ellen.

GPU Tweak II

Figyelés, beállítás és hangolás
Az ASUS GPU Tweak II segédprogram jókorát lép előre a grafikus kártyák teljesítményhangolásánál. Lehetőséget ad a legfontosabb paraméterek (például a GPU magok órajele, a memóriafrekvencia, a feszültségszintek és egyebek) állítgatására úgy, hogy mindennek az eredményét valós időben figyelheted egy személyre szabható képernyőn. A rendkívül részletes teljesítményhangolástól a fejlett ventilátorvezérlésig a GPU Tweak II minden olyan eszközt biztosít, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a grafikus kártyádból.

XSplit Gamecaster

Csúcsminőségű közvetítések
Az XSplit segítségével fantasztikus közvetítéseket tarthatsz a játékon belül hozzáfűzött megjegyzésekkel és más különleges funkciókkal. Bizonyos ASUS grafikus kártyák vásárlásához ingyenes licenc jár, élvezd ki! Viszlát online!

wtfast

Játssz akadozások nélkül
A wtfast támogatásával megoldottuk, hogy akadozásoktól, késleltetéstől és elveszett adatcsomagoktól mentesen játszhass. A wtfast Gamers Private Network hat hónaposelőfizetésével alacsonyabb ping-értéket, és ezzel simább, olajozottabban futó online játékot kapsz. Vegyél egy ASUS grafikus kártyát - és nem kell várnod!

Aura Sync
Túlszárnyalni a versenytársakat

A ROG Strix GeForce® RTX 2080 burkolatát és hátlapját is Aura RGB megvilágítással láttuk el. Az Aura Sync szoftverrel összekapcsolhatod a kompatibilis termékeket, és ezzel egy teljesen egyedi megjelenésű játékrendszert építhetsz fel. A fények követhetik a zene ütemét, együtt változhatnak a hőmérséklettel, de sok mintázat és statikus lehetőség közül is választhatsz - alkatrészvásárláskor figyeld tehát az Aura Sync logót.

Kettős BIOS
Válassz bölcsen

Mit szeretnél jobban, alacsony maghőmérsékletet vagy alacsony zajszintet ?Teljesítmény módban a ventilátorok gyorsan pörögnek, hogy a kártya mindig hűvös maradhasson. Csendes módban ugyanaz a megcélzott tápellátás, azonos csúcsbeállításokkal működik a rendszer, de a ventilátorok kevésbé agresszíven követik ezt, így közepes hőmérséklet mellett csendesebb a gép. A további személyre szabási és felügyeleti lehetőségekért nézd meg a GPU Tweak II szoftvert.

ASUS FanConnect II

Intelligens ventilátorsebesség
Az ASUS FanConnect II két négytűs, hibrid vezérlésű csatlakozójára PWM-vezérlésű és egyenáramú rendszerventilátorok is csatlakoztathatók a rendszer optimális hőmérsékleti tartományban tartása érdekében. A rákötött ventilátorok a GPU és a CPU hőmérsékletére is reagálnak, úgyhogy a rendszer mindig optimálisan működik, függetlenül attól, hogy mire használod. A ventilátorok sokféleképp állíthatók a hűtés és a hangterhelés kívánt egyensúlyának megteremtéséhez.

Virtuális valóság
Most látsz ?

A fejlett VR-renderelés, a valós idejű sugárkövetés és a mesterséges intelligencia mind hozzájárul ahhoz, hogy a Dual GeForce® RTX 2080 Ti minden eddiginél realisztikusabb virtuális valóságot varázsolhasson köréd. A vezetékek kezelését tovább javítja a VirtualLink technológia, amely az USB Type-C™ Alternate módját használja a következő generációs VR-headsetek gyors gépre kötéséhez, mindössze egyetlen kábellel.

NVIDIA® G-SYNC™ technológia

Sima ügy
A Dual GeForce® RTX 2080 Ti-at az NVIDIA® G-SYNC™ képernyőtechnológiával is felszereltük az elképzelhető legsimább és leggyorsabb játékhoz, amivel kiküszöbölhető a képek szakadozása, minimálisra csökkenthető az akadozás és a bemeneti késleltetés. Élvezd a legfrissebb FPS-, sport- és akciójátékokat szupergyors képfrissítési sebességgel, akár a legmagasabb grafikus beállítások mellett is.

GEFORCE RTX 2080 Ti GRAFIKA ÚJRA FELTALÁLVA

Az NVIDIA legújabb vezető grafikus kártyája forradalmi lépés a játékok realizmusában és teljesítményében. A nagy teljesítményű NVIDIA Turing™ GPU-architektúra, az úttörő technológiák és a 11 GB következő generációs ultragyors GDDR6 memória a világ legjobb gamer GPU-jává avatja.

NVIDIA Turing™ architektúra

Ez a forradalmi architektúra, vadonatúj GeForce ® RTX platformunkkal párosítva a valós idejű sugárkövetést, a mesterséges intelligenciát és a programozható árnyékolást (shading) ötvözi. Még sosem lehetett korábban így játékokat készíteni vagy élvezni!

Valós idejű sugárkövetés a játékokban

A sugárkövetés (ray tracing) meghatározó tényező az életszerű megvilágítások, tükröződések és árnyékok létrehozásánál, amellyel a hagyományos renderelési technikákkal meg sem közelíthető realizmus érhető el. Az NVIDIA Turing™ az első olyan GPU, amely valós idejű sugárkövetésre képes.

Teljesítmény

A játékhoz optimalizált GeForce® RTX GPU a következő generációs GDDR6 memóriamodulokkal, DirectX 12 támogatással és egy sor egyéb funkcióval érkezik. Ez az újra feltalált grafika.

Game ready illesztőprogramok

Élvezd a legmagasabb teljesítményt és a létező legsimább látványt a játék legelső pillanatától!

Úttörő játéktechnológiák

Használd ki az NVIDIA GameWorks™ technológiák minden előnyét a sima játéknál, a moziszerű megjelenésnél és a forradalmi 360 fokos képrögzítésnél — még a virtuális valóságban is. Lubickolj a legújabb képernyők meghajtására is elég teljesítményben , ide értve a VR-rendszereket, az ultramagas felbontású monitorokat és a többképernyős konfigurációkat is.

VR Ready technológia

Tapasztald meg a következő generációs VR-élményt, a lehető legalacsonyabb késleltetést és a „plug and play” kompatibilitást a legnépszerűbb headsetekkel - az NVIDIA VRWorks™ technológiák révén. A virtuális valóság hang-, fizikai és haptikus elemeivel minden pillanatban mindent hallani és érzékelni fogsz.

Részletek

Általános

Videó processzor GeForce RTX 2080
Kártya típus Gaming
Maximális felbontás 7680x4320
SLI támogatás NVIDIA SLI

Processzor

Processzor frekvencia (MHz) 1350

Memória

Memória kapacitás (MB) 11264
Memória típus GDDR 6
BUS memória 352 bit
Memória frekvencia (MHz) 14000

Más tulajdonságok

Direct X támogatás (verzió) 12
OpenGL támogatás (verzió) 4.5
Technológiák NVIDIA CUDA, NVIDIA PhysX, NVIDIA PureVideo, NVIDIA 3D Vision

Hűtőrendszer

Hűtés típus (aktív / passzív) 3 x ventilátor

Gyártó: ASUS

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések


Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Kattintson a csillagokra és értékelje a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

image