Egy tablet túl kicsi, egy notebook túl drága? Válassz HDD-vel vagy SSD-vel bővíthető cloudbook készülékeink közül! Könnyen hordozhatóak, előtelepített Windows 10 operációs rendszerük pedig kiváló társsá teszi őket a mindennapi használathoz, legyen szó iskoláról, munkáról vagy szórakozásról.

 

1

 

A világegyetem hajnalán a forrongó, kavargó anyag lassan formát öltött és a kozmikus erők és akarat hatására megszülettek a csillagok. Egy közülük, a Göncöl szekér csillagkép rúdjában, az Alcor nevet kapta. Ez a fajta teremtő erő és alkotó szándék hívta életre az Alcor márkát is.

Habár fiatal márkáról van szó, változatos szórakoztató elektronikai és multimédiás termékskála segíti növekvő ismertségét és népszerűségét. Az Alcort igényes, szép formaterv, ergonómikus felhasználói felület, innovatív megoldások, stabil minőség és nem utolsó sorban elérhető árszint jellemzi. Ezzel együtt az Alcor nem csupán termékek gyűjteménye, hanem a felhasználók irányában elkötelezett műszaki és kereskedelmi filozófia is egyben. Hiszen a termékek mögött stabil háttér áll, erős terméktámogatással, nyelvi lokalizációval, különböző szolgáltatásokkal és precíz szervizzel. Mindez annak érdekében, hogy az Alcor brand híven reprezentálja névadóját.

 

2

 

Az Alcor is Kínában gyártat, de a tervezés itthon zajlik, és a cég központja is hazánkban található. A márka az utóbbi időben lett ismertebb és elsősorban azért, mert kifejezetten kedvező áron kínálják termékeiket. Ezek között a prímet egyértelműen a táblagépek viszik, de akad náluk DVB-T vevő, e-book olvasó és audió termékek egyaránt.

A frissen megjelent Cloudbook termékcsalád két tagja már az eMAG-nál is elérhető.

Ár érték arányban kiemelkedő, letisztult dizájn és megbízható minőség jellemzi az Alcor új szériáját. Könnyű, hordozható, de meglepően sokoldalú termékek a Snugbookok. Full HD kijelző, teljes billentyűzet, SSD/HDD SATA3 bővíthetőség, számtalan csatlakozó és Windows 10 egészíti ki a specifikációt. Ez a Snugbook.