Idén november 24. a nagy nap, az eMAG Black Friday. Ha nem szeretnél lemaradni idei legütősebb ajánlatainkról nem árt egy-két lépést tenned, mielőtt elindulna az év legnagyobb eMAG eseménye!

fb_940x788-guideb1- Készíts listát kedvenc termékeidről!

Biztosan kitaláltad már, hogy mit szeretnél Black Friday alkalmával vásárolni, de az eMAG-on többet találsz, mint gondolnád! Készíts előre listát kedvenc termékeidről, hiszen több mint 1 Millió akciós termék vár rengeteg kategóriánk között!

2- Ellenőrizd, hogy minden adatot megadtál az ügyfélfiókodban!
Ahhoz, hogy minél gyorsabban le tudd adni a rendelésed, lépj be a fiókodba és add meg a szállítási adatokat. A futárszolgálat által történő szállítás mellett, lehetőséged van az MPL csomagátvételi pontokat is választani, mint kiszállítási helyszín.

3- Iratkozz fel hírlevelünkre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a Black Friday híreiről és ajánlatairól, amelyeket az indulás előtti küldünk ki a feliratkozóknak!

4- Töltsd le az eMAG mobilalkalmazást!

Töltsd le az eMAG alkalmazást, engedélyezd az értesítéseket és mi értesítünk mikor kezdődik a Black Friday! Már letöltötted az alkalmazást? Ne felejtsd el frissíteni a már meglévőt a legújabb verzióra!

5- Mentsd el kártyaadataidat, hogy azonnal fizethess!

Mentsd el a bankkártyád adatait az ügyfélfiókodba, hogy azonnal teljes biztonságban vásárolhass és fizethess. A kártya elmentésével természetesen továbbra is választhatsz másik fizetési módot.

6- Folytasd a vásárlást és járjon át az adrenalin az év legütősebb akcióján!
Maradj az emag.hu oldalán és folytasd a vásárlást, hiszen folyamatosan új ajánlatok jelennek meg az oldalon. Black Friday csak egyszer van egy évben!

Nincs más hátra, mint rárepülni a kedvezményekre! Jó vásárlást!