Karácsonyi készülődés az eMAG.hu-nál

 

A karácsonyi időszakban talán az egyik legszebb folyamat a készülődés, ugyanis izgalom vesz minket körül, és a várakozás meghittsége áraszt el bennünket. Ilyenkor mindenki közelebb kerül szeretteihez azáltal, hogy gyakrabban gondolunk egymásra. Mi is, az eMAG.hu-nál megteszünk mindent, hogy a lehető legkülönlegesebbé varázsoljuk vásárlóink számára ezt az időszakot.

Itt az ideje, hogy átadjuk magunkat a meghittségnek és a szeretetnek, hisz egyre inkább közeledik a Karácsony. Ezt jelzi az adventi időszak kezdete, a hétfői hóhullás és a nagyszerű kedvezmények az eMAG.hu-n, hogy mindenki beszerezhesse kedvenc ajándékait szerettei számára.

A legújabb kutatások szerint, amelyet az Árukereső.hu megbízásából a GKI Digital készített el 2019 októberében, a hazai internetező felnőttek átlagosan nyolc ember megajándékozását tervezik.

A felmérés szerint az interneten vásárlók 80 százaléka tervez belföldi webáruházból rendelni, átlagosan 14 ezer forint értékben. Ennek fényében az eMAG idén is várja a látogatókat karácsonyi akciókkal, óriási kedvezményekkel és ünnepi hangulattal.

Ilyenkor nagy a sürgés-forgás, így a felkészülésben előzetesen tájékozódunk boltokban, újságokból, reklámokból, valamint az idén legkedveltebb csatornákon, az ár-összehasonlító oldalak használatán keresztül.

Ezek a lépések fontosak, így a legjobb áron szerezhetjük be a tökéletes ajándékokat.

Sokan szeretnek minél hamarabb bevásárolni az ünnepekre, azonban az eMAG azokat is várja, akik nem kötik konkrét időszakhoz az ajándékok beszerzését. Szokás szerint idén is rengeteg termékkel és árkedvezménnyel lepjük meg vásárlóinkat.

Termékeink között továbbra is megtalálhatóak a népszerű kategóriák: játékok, háztartási gépek, televíziók, valamint szépségápolási cikkek és kozmetikumok.

 

Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb online kereskedőjeként az eMAG megtalálható a kontinens 4 országában: Magyarországon, Bulgáriában, Lengyelországban, valamint Romániában. A 18 éve alapított vállalat olyan technológián alapuló szolgáltatásokat vezetett be, amelyek segítenek az ügyfelek számára, hogy időt és pénzt takarítsanak meg. Az eMAG a „Nézzen bele a dobozba fizetés előtt”, a „30 napos termékvisszaküldés”, vagy a „Háztól házig” garancia” szolgáltatásaival kiemelt figyelmet fordít az online vásárlói élményre. Folyton bővülő széles választékkal az eMAG az a hely, ahonnan bárki bárhonnan bármit rendelhet. A Marketplace csatornán keresztül az eMAG lehetőséget biztosít azoknak a kis- és közép vállalkozásoknak, akik szeretnék egy magasabb szintre emelni vállalkozásukat.