Indul az őszi szezon, ezért ismét extra kuponkedvezményekkel kedveskedünk ügyfeleinknek. Használd az emagextra kódot kosaradban, vagy mentsd el későbbre ide kattintva! A választék természetesen most is színes, a lehető legkülönbözőbb termékkategóriák közül tudsz válogatni.

300x250Mivel a sport és az egészség mindig fontos volt számunkra, a voucher felhasználásával 10% kedvezményt adunk a Scitec Nutrition táplálékkiegészítőkre. Ezúttal sem feledkeztünk meg a házikedvencekről 😊 Extra 20% kedvezményben részesülsz, ha Whiskas vagy Felix macskaeledelt vásárolsz, de akkor is, amennyiben a megjelölt Brit vagy Pedigree kutyaeledelekből találsz megfelelőt.

A következő hónapokban egyre több időt fogunk otthon tölteni, ezért nem árt azt minél kényelmesebbé és élhetőbbé varázsolni. Legyen szó egy alap csaptelepről, modern fejzuhanyról, vagy új mosdókagylóról, a Grohe szaniterek között mindent megtalálsz, ráadásul vasárnapig ráadás 25% kedvezményt adunk rá. Mutatunk még jobbat! Vásárolj új Star-Light televíziót 10% kedvezménnyel, hozzá A+ kiegészítőt pedig 20% engedménnyel.

A promóció ideje alatt 40% kedvezménnyel válogathatsz a legelképesztőbb illatokból, ugyanis a kuponkód a Surf mosószerekre is érvényes. Bízunk benne, hogy ezúttal is találsz számodra szuper ajánlatot, és élmény lesz a vásárlás!

 

768x290

 

A kuponkód 2020. szeptember 7-13. között érvényes eMAG által forgalmazott termékekre.

A kuponkedvezmény összevonható más kedvezményekkel, de nem kombinálható más kuponkóddal vagy ajándékkártyával!

Újracsomagolt termékekre nem érvényes.

Más partnerek által forgalmazott termékek nem képezik részét az ajánlatnak! A kampány teljes szabályzatáért kattints ide!