Kérjük, jelentkezzen be, hogy a Kedvencek listához új terméket adhasson hozzá.

bejelentkezés
A terméket a kosarához adtuk
Tovább a fizetéshez
Telefon, Tablet, Laptop
Számítástechnika
Fotó-Videó, Optika
TV és szórakozás
Okos eszközök
Háztartási gépek
Otthon, barkács, állattartás
Könyvek, Filmek és Irodaszerek
Divat, ékszerek és kiegészítők
Szépségápolás
Sport és szabadidő
Játékok, Baba, Mama
Autó- és motor felszerelések

2015-től rendszeresen, negyedévente kedveskedünk vásárlóink számára Árak Forradalmával vagy Készletkisöpréssel, amikor akár 40-50%-os kedvezményekre lehet lecsapni.

 

Őrült akciók

 

Az Őrült akciók kampányunk során számos kategóriánkra kiterjedő akár 40%-os kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat. A laptopoktól, a babakocsikon át a mosógépekig számos terméket elképesztően jó áron kínálunk.

őrült akciók

Ugyanaz a termék, de még jobb áron? Válasszon az Újracsomagolt termékek kínálatából!

Ezek a termékek az újracsomagolás előtt teljes körű átvizsgáláson, tesztelésen és alapos tisztítási procedúrán mennek keresztül. Akár a gyári csomagolású termékek, ezek is tökéletesen működnek, viszont sokkal jobb áron érhetők el.

Kattintson és tudjon meg többet az újracsomagolt termékekről!

 

eMAG Kupon Napok

 

Bizonyos időközönként kupon akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak, mely akció keretén belül extra kedvezményekre lehet szert tenni kuponkód felhasználásával a különböző termékcsoportokban. Továbbá mi is készülünk a Glamour és Joy napok alkalmával online beváltható kuponokkal, hogy ne kelljen sorban állni és egyszerűbb legyen a vásárlás.

 

Kattintson és tudjon meg többet az eMAG vásárlási utalvány felhasználásáról!

 

eMAG Black Friday

 

A Black Friday az év egyik legjobban várt vásárlói eseménye, melyet 2018-ban már 5. alkalommal rendeztünk meg az év legütősebb akcióival.

Ezen a rendkívüli napon az online kereskedelem túlszárnyalja az offline kereskedelmet, a  vásárlóknak pedig lehetőségük van igen kedvező áron beszerezni a kívánt termékeket.

 

 

 

  eMAG születésnapi kedvezmények

  Minden év decemberében megünnepeljük születésnapunkat, amikor szuper akciós ajánlatokkal       ajándékozzuk meg ügyfeleinket! Tartsanak velünk az eMAG Szülinapján is!