Rendelj az appról és ingyen szállítunk easyboxba!

Mikor válaszd az eMAG easybox csomagautomatát?

Ha számít a környezettudatos kiszállítás, így együtt tehetünk a fenntarthatóságért.

Ha kényelmes és érintkezésmentes átvételt keresel.

Ha Te szeretnéd eldönteni, mikor veszed át a csomagod, mert nem tudsz a futárra várni.

Ha visszaküldenéd a megrendelt terméket.

Már elérhetsz minket az ország bármely pontján, mind a 19 megyében. Több mint 400 eMAG easybox csomagautomatával állunk rendelkezésedre a hét minden napján 0-24.

Termékátvétel

Nézd meg, hogy hol érhető el eMAG easybox!
Engedélyezd a helymeghatározást, így a hozzád legközelebb lévőket látod.

Termékvisszaküldés ÚJ

Az eMAG easybox segítségével a visszaküldés is még egyszerűbb lett. Győződj meg arról, hogy a termék mérete nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet és 20 kg alatt van.

Küldd vissza a terméket

Hogyan tudok rendelést leadni?

Hogyan tudok terméket visszaküldeni?


Gyakran Ismételt Kérdések

Ez a szállítási mód elérhető minden eMAG és az erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A termékoldalon tudod leellenőrizni, hogy ez az átvételi mód elérhető-e az adott terméknél.
Bankkártyával a helyszínen vagy online a rendelés leadásakor, valamint eCREDIT szolgáltatásunkat igénybe véve tudsz fizetni.
Bizonyos méretű eMAG által forgalmazott termék kiszállítása kérhető eMAG easybox csomagautomatába, melynek díja megrendelésenként 640 Ft-ba kerül. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a kiszállítással kapcsolatos részleteket megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
A rendelésed átvételére bármikor lehetőséged van az értesítéstől számított 72 órán belül. Ez alól kivétel a december hónap, amikor a megnövekedett megrendelésszám miatt 48 óra áll a rendelkezésedre. Amennyiben a választott eMAG easybox csomagautomata egy bevásárlóközpontban található, úgy előzetesen informálódj az adott helyszín nyitvatartásáról.
Ez a visszaküldési mód elérhető minden eMAG és erre a szolgáltatásra szerződött Marketplace partner által forgalmazott termék esetén, ami nem haladja meg a 44,5 x 47 x 39 cm méretet, és súlya nem több, mint 20 kg, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriában található. A Visszaküldési űrlapon tudod ellenőrizni, hogy elérhető-e a visszaküldési mód az adott terméknél. További információt a termékvisszaküldéssel kapcsolatban itt találsz.
Jelenleg erre nincs lehetőség. Azon javításra szoruló termékeket, amelyeket az eMAG forgalmaz jelenleg csak futárszolgálattal lehet visszaküldeni az eMAG háztól-házig garancia keretében a Szerviz űrlapon. További információt a garanciális javítással kapcsolatban itt találsz. Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetében a termék szervizbe küldésének menetét megtekintheted a partnerek saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
Minden eMAG által forgalmazott termék esetén a termékvisszaküldés díjmentes. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés feltételeit megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
Minden eMAG által forgalmazott termék esetében 30 naptári nap áll rendelkezésedre az átvétel időpontjától számítva. A szerződött Marketplace partnerek által forgalmazott termékek esetében a visszaküldés időtartamát megtalálod minden partner saját adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
Minden eMAG által forgalmazott termék esetében, amennyiben a visszaküldött termék megfelel a visszaküldési feltételeknek, úgy a termék vételárának visszatérítésére két lehetőség van: vásárlási utalvány vagy pénzvisszafizetés. A szerződött Marketplace partnerek esetében csak pénzvisszatérítésre van lehetőség, amelynek pontos részleteit megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
Minden eMAG által forgalmazott termék esetében a vételár a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül kerül visszafizetésre. A szerződött Marketplace partnerek esetében a pénzvisszatérítés idejét megtalálod minden partner adatlapján. Itt találod az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattints az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthatsz a partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalálsz.
További kérdés esetén keress minket az alábbi telefonszámon: +36 (1) 885 5500, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Szeretnéd, ha lenne a közeledben egy eMAG easybox csomagautomata?

Erre is van lehetőség! Töltsd ki az alábbi kérdőívet és igyekszünk mielőbb felvenni Veled a kapcsolatot!