Forgalmazza a(z): Biz2Biz

Szállítás:

Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

  • Termékgarancia: részletek

    • Magánszemély: 12 hónap

25.827 Ft (- 50% )

12.913 Ft

Kiszállítás 3 napon belül

Termékleírás

 

A női harisnya, a Style4Cosy, egyedi tervezésű, hogy inspiráljon és jól érezze magát.

Ez egy puha és rugalmas szövetből készült modell a nagyobb mobilitás érdekében. Anyaga finom és légáteresztő, kifejezetten sporttevékenységekhez tervezték.

Ezek a harisnyanadrágok használhatók fitneszhez, tornateremhez, jógához, de futáshoz, valamint bármilyen sporttevékenységhez.

Rugalmas anyagból készülnek, amely 88% poliésztert és 12% elasztánt tartalmaz. A Style4Cosy harisnyanadrág nem irritálja a bőrt, nagyon kellemes tapintású, tartós és illeszkedik bármilyen testformához.

KÉNYELEM: légáteresztő anyag; az anyag rugalmassága biztosítja a tökéletes illeszkedést a testen, miközben viselet közben is kényelmet nyújt.

MAGAS MINŐSÉG: nem irritálja a bőrt; nagyon tartós; nem zsugorodik; nem igényel mészkövet; könnyű mozgást biztosít.

Karbantartás: kézi mosás

Méret
(cm)

Derék
(cm)

Csípő
(cm)

Hossz
(cm
)

S

68-72 cm

72-92 cm

91 cm

M

64-74 cm

74-94 cm

92 cm

L

68-76 cm

78-96 cm

93 cm

XL

70-78 cm

80-98 cm

91 cm

Általános tulajdonságok

Méret 34-36 EU / S-Slim INTL

Általános jellemzők

Terméktípus Nadrág
Típus Hosszú
Szín Többszínű
Anyag Poliészter
Anyagtechnológia Advanced Skin Active Dry Body Fit gyorsan szárad lélegző MotionFit Poliészter Quick Dry Tömörítés UV protectio Dri-fit Kompressziós Techfit│4-Way Stretch Anti-Odor Dri Fit Softshell
Minta Mintás
Stílus Középmagas derekú
Évszak Tavasz-Nyár Ősz-Tél
Sport Fitnesz/Edzés Aerobik Asztali tenisz Atlétika Box Crossfit Futás Gyógytorna Jóga Kemping Kerékpározás Kézilabda Kick-boxing Kosárlabda Lifestyle Pilates Röplabda Squash Tae Bo Tánc Tenisz Testépítés Tollaslabda Túrázás
Részletek 88% poliészter, 12% elasztán Alkalmas edzésre Derékban rugalmas szalag Futásra alkalmas Rugalmas derék Rugalmas szalag rugalmas szövet
Csapat Nincs
Ápolási utasítások Kézi mosás Nem vasalható

Anyag jellemzői

Külső anyag: 80% poliészter, 20% elasztán
Bélés nem bélelt
Bélés nem bélelt
Szegélyek anyaga nem bélelt
Részletek anyaga: 88% poliészter, 12% elasztán

Gyártó: OEM

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Szállítási és visszafizetési feltételek

Szállítási információ

A(z) Biz2Biz eladótól rendelt termékek, gyors-futárszolgálattal kerülnek kiszállításra.
A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.

  • A következő időponttól 2021-01-19 a hajózási adó értéke 1500 Ft.

A szállítási költség teljes összege megjelenik a kosárban, mielőtt véglegesítené rendelését.


Elállás joga

1. A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: biz2bizsrl@emag.hu vagy a Kereskedő székhelyére küldött levél formájában küldi el elállási nyilatkozatát. Ezen nyilatkozatokból egyértelműen ki kell derülnie elállási szándéknak.

Az elállási nyilatkozatot a Kereskedő online felületén, egyszerűsített adattartalommal is meg lehet tenni, mely esetben külön (postai úton küldött) nyilatkozat nem szükséges. Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, a gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – a hatályos jogszabályi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

Ön a vásárlással kötelezettséget vállal arra, hogy a vásárlástól való elállása esetén a megvásárolt terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén , postai úton vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 napon belül visszaküldi a Kereskedő Str. Nasaud 17 bl 31 Sc 2 ap 46 cam 3, Bucuresti, Bucuresti, címére. Személyes átvételi lehetőséget a Kereskedő nem biztosít. A termék visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Ön a megvásárolt termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

A termék megvásárlásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén a Kereskedő a kifizetett teljes vételárat (beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat Kereskedő számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 napon belül. Elállás esetén a Kereskedő a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás (azaz több terméket magában foglaló megrendelés egy részére/egy-vagy több termékére vonatkozó elállás) esetén az adott Termék(ek) vételára kerül visszautalásra.

Az elállási jogról szóló részletes tájékoztató és az elállási nyilatkozat mintája lentebb található.

2. Elállási tájékoztató

Elállási jog

Ön 14 belül jogosult indokolás nélkül elállni a Kereskedővel kötött szerződéstől.

Az elállási határidő attól a naptól számított 14 elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán küldött levél útján az alábbi címre: BIZ2BIZ SRL SRL, Str. Nasaud 17 bl 31 Sc 2 ap 46 cam 3, Bucuresti, , vagy elektronikus úton a biz2bizsrl@emag.hu email címre. Ebből a célból felhasználhatja a lentebb található elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Ön internetes oldalunkon is kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek!

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai:

Ha Ön eláll a vásárlástól, azaz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a termék szállítási költségét is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott).

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási/felmondási nyilatkozatának közlésétől számított 14 belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: A BIZ2BIZ SRL SRL, Str. Nasaud 17 bl 31 Sc 2 ap 46 cam 3, Bucuresti, .

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: …………………………………………………………………… (termék megnevezése)……………………… (termékkód)

átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) ………………………………………….

Kelt:


Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdésed?

Tegyél fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!