Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): JoyZone
Előnyök:

  Szín kiválasztása

  Méret kiválasztása Mérettáblázat

  • 36
  • 38
  • 40
  • 42
  • 44

  Termékgarancia: részletek

  Magánszemély: 12 hónap

  Műszaki adatok

  Bőrhatású, elöl végig cipzáras, vérforraló party ruhaFényes, extravagáns ruha, elöl végig cipzáras, szögletes dekoltázzsal, mely kiemeli a nyakat és a mell részre irányítja a figyelmet.Anyag: 95% poliészter, 5% pamutGéppel moshatóMérettáblázat:MéretMellbőségDerékbőségCsípőbőségS82-8566-6992-95M86-9370-7796-102L94-10278-86103-110A méretek cm-ben kerültek feltüntetésre

  Általános tulajdonságok

  Szín Fekete
  Méret L (INTL)

  Gyártó:KouCla

  eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

  Szállítási és visszafizetési feltételek

  Szállítási információ

  A(z) JoyZone által eladott termék(ek) kiszállítása futárszolgálat közreműködésével történik.

  A vállalt szállítási határidő a rendelés visszaigazolásától számított 3 - 5 munkanap (kizárólag belföldre), amely függ a megrendelt mennyiségtől illetve a rendelkezésre álló raktárkészlettől.

  Minden termékünk új termék és eredeti csomagolásban kerül kiszállításra.

  A szállítás díja bruttó 990.00 Ft leadott rendelésenként, 20000.00 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes.

  A kiszállítás időpontjáról előzetesen SMS-ben értesítjük, a szállítás napján pedig futárunk telefonon felveszi

  Önnel a kapcsolatot.

  A számlát és a garancialevelet (jótállási jegy) a csomag tartalmazza.

  A rendelés fizetési és átvételi módjai az alábbiak lehetnek:

  - Utánvét – az Ön által megrendelt termék(ek) vételárát a futárnak kell kifizetnie készpénzben a termék(ek) átvételekor
  - Bankkártyával történő fizetés.


  Elállás joga

  1. A vásárlástól való elállás joga

  A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: joy@joyzone.hu vagy a Kereskedő székhelyére küldött levél formájában küldi el elállási nyilatkozatát. Ezen nyilatkozatokból egyértelműen ki kell derülnie elállási szándéknak.

  Az elállási nyilatkozatot a Kereskedő online felületén, egyszerűsített adattartalommal is meg lehet tenni, mely esetben külön (postai úton küldött) nyilatkozat nem szükséges. Az elállási jog csak fogyasztóként történő vásárlás esetén gyakorolható, a gazdálkodó szervezeteket (vállalkozásokat) az elállási jog – a hatályos jogszabályi rendelkezések alapján – nem illeti meg.

  Ön a vásárlással kötelezettséget vállal arra, hogy a vásárlástól való elállása esetén a megvásárolt terméket adatainak pontos megjelölésével, saját költségén , postai úton vagy futárszolgálat útján az elállási nyilatkozat megtételétől számított 14 napon belül visszaküldi a Kereskedő 1113 Budapest, Bartók Béla út 72., Budapest, XI. kerulet, Pest, címére. Személyes átvételi lehetőséget a Kereskedő nem biztosít. A termék visszajuttatásának költségeit Ön viseli, egyéb költség azonban ez esetben nem terheli. Ön a megvásárolt termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel.

  A termék megvásárlásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy elállás, illetve a megrendelés törlése esetén a Kereskedő a kifizetett teljes vételárat (beleértve a Termék kiszállításának alapköltségét) bankszámlaszám és számlatulajdonos nevének megadását követően banki átutalással térítse vissza legkésőbb az elállást (elállási nyilatkozat Kereskedő számára való megérkezését, hozzáférhetővé válását) követő 14 belül, vagy a megrendelés törlését követő 14 napon belül. Elállás esetén a Kereskedő a vételárat visszatartja addig, ameddig Ön a terméket vissza nem szolgáltatta, vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Részleges elállás (azaz több terméket magában foglaló megrendelés egy részére/egy-vagy több termékére vonatkozó elállás) esetén az adott Termék(ek) vételára kerül visszautalásra.

  Az elállási jogról szóló részletes tájékoztató és az elállási nyilatkozat mintája lentebb található.

  2. Elállási tájékoztató

  Elállási jog

  Ön 14 belül jogosult indokolás nélkül elállni a Kereskedővel kötött szerződéstől.

  Az elállási határidő attól a naptól számított 14 elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.

  Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postán küldött levél útján az alábbi címre: LEXURA Kft., 1113 Budapest, Bartók Béla út 72., Budapest, XI. kerulet, , vagy elektronikus úton a joy@joyzone.hu email címre. Ebből a célból felhasználhatja a lentebb található elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is. Ön internetes oldalunkon is kitöltheti az elállási/felmondási nyilatkozat-mintát vagy benyújthatja az elállási/felmondási szándékát egyértelműen kifejező egyéb nyilatkozatát. Ha Ön emellett dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (például elektronikus levélben) haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek!

  Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

  Az elállás/felmondás joghatásai:

  Ha Ön eláll a vásárlástól, azaz ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a termék szállítási költségét is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott).

  A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

  Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási/felmondási nyilatkozatának közlésétől számított 14 belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

  Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

  (csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

  Címzett: A LEXURA Kft., 1113 Budapest, Bartók Béla út 72., Budapest, XI. kerulet, .

  Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: …………………………………………………………………… (termék megnevezése)……………………… (termékkód)

  átvétel időpontja:

  A fogyasztó(k) neve:

  A fogyasztó(k) címe:

  A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén) ………………………………………….

  Kelt:


  A márka további termékei

  A partner további termékei

  Értékelések

  Legyen Ön az első értékelő

  Kattintson a csillagokra a termék értékeléséhez

  Ügyfelek kérdései és válaszai

  Van kérdése?

  Tegyen fel egy kérdést, hogy a felhasználók megválaszolhassák!