Forgalmazza a(z): Mopa - Kozmetika otthon

Szállítás:

Előnyök:
 • 14 napos visszaküldési jog

 • Termékgarancia: részletek

  • Magánszemély: 24 hónap

74.990 Ft

Raktáron

Leírás

GSD DEESS GP586-os népszerű modellje megújult: Korlátlan villanást, Automata villantás (gomb lenyomása nélkül) funkciót kapott, mindezt egy erős, hatékony, ráadásul cserélhető lámpás készülékekben! A modell 5 intenzitás fokozattal és 13J energia leadással rendelkezik, ami minden kezelésfajtára elegendő az arctól egészen a lábujjunkig.

Erre az eredeti GSD DEESS termékre, 2 év extra kényelmi garanciát adunk. Ez a készülék 2020-as frissített modell, mellyel szőrtelenítő módban 7-12 kezelést követően 90%-os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb.

A készülék immmár korlátlan villanással rendelkezik, mely magas villantás számával akár az egész család kedvenc szőrtelenítő készülékévé válhat.

A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 250.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket. A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.

 

Miért válassza a DEESS IPL szőrtelenítő készülékünket

Az otthoni szépségápolási szektorban szinte nincs már cserélhető lámpafejes és ilyen magas villanásszámú készülék.

 • A lámpák kezelő nyílás ablakának felülete 3,1 cm2, így nagyon gyorsan elvégezhetők a kezelések. Kényelmesen lehet használni az ergonomikus designnak köszönhetően, még a nehezen hozzáférhető területeken is.
 • Gazdaságos: korlátlan villantás, többé nem kell többé aggódnia a villanó patron cseréje miatt
 • Ergonomikus design által zökkenőmentesen végezhető a kezelés
 • Integrált beépített bőrérzékelő szenzorral ellátva a nagy biztonságért
 • Gyors, megbízható és fájdalommentes

 

A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.

 

A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.

Villanófényes technológia

A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét. Így megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Az ábrában lévő készülék kép illusztráció

 

Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?

 

A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.

 

 

A DEES IPL szőrtelenítő készülék használata

Egyszerű és rendkívül biztonságos. Csak csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a gombot és már be is kapcsolta a gépet. A fokozatok, teljesítmény szintek kiválasztásához is egyetlen gombot kell megnyomnia csupán.

A készüléknek 5 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget. Rendkívül egyszerűen lehet használni a készüléket és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen.

Körülbelüli kezelési idők

 • kar: kb 6-10 percet
 • hónalj: kb 2-5 percet
 • teljes láb: kb 15-20 percet
 • bikini vonal: kb 4 percet
 • teljes test kezelése kb 20-40 percet vesz igénybe

A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetőek a kezelések.

 

Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.

Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, azt jelenti, hogy a készülék használatra kész, kezdheti a villantást.

Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor nem megfelelően érintkezik a bőr a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja automatikusan kikapcsol.

 

Ajánlott kezelési kúra:

 • 6-10 kezelésből áll
 • Az első hónapban hetente
 • A második hónaptól kezdve 2 hetente
 • Utókezelési időszakban 2-3 havonta 1 kezelés

 

Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.

 

A DEESS IPL szőrtelenítő készülék használata:

 

 

Műszaki adatok:

 • Hálózat: 100-240 V
 • Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz
 • Teljesítmény: 36 V
 • Tárolási hőmérséklet: 0°C - 50°C
 • Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C
 • Lámpa élettartama: KORLÁTLAN villanás
 • Energia: 13,01 J / villantás
 • Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2

 

A csomag tartalma:

 • 1 db készülék
 • 1 db adapter
 • 1 db szőrtelenítő lámpa (a készülékben)
 • 1 db védőszemüveg
 • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

 

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi extra kényelmi* garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

 

* Az extra kényelmi garancia azt jelenti ha bármi gond van a készülékkel jelezni kell az elérhetőségeink egyikén. Ezt követően ha a készülék meghibásodása nem javítható a vásárló által, egy új készüléket küldünk, a hibás gépet pedig automatikusan visszahozatjuk a futárcéggel! Így a vásárlónak nem kell a szervizbe küldeni a terméket majd heteken át várni a kijavításra stb. 

                                                                                                                                                                       

Gyakori kérdések

 

1. Lehet-e használni a készüléket arcon vagy nyakon?

Igen. A készülék használható arcon, nyakon, lábakon, hónaljon, bikini vonalon, háton, mellkason, hason, karon, kéz és lábfejeken.

 

2. Valóban használ a villanófényes (IPL) szőrtelenítő rendszer?

Abszolút. Az otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítő gépek elővigyázatosan állítják meg a szőr növekedését, így a bőr megőrzi bársonyosságát és csupaszságát, örökre.

 

3. Mikor láthatóak az első eredmények?

Az első szemmel látható eredmény kb. a harmadik kezelés után látható és kb. a tizedik kezelés után lesz szinte teljesen szőrtelen a kezelt terület. Türelem kell hozzá, de kifizetődik a várakozást.

 

4. Hogyan tudom felgyorsítani az eredményt?

Valószínűleg hamarabb lehet észlelni az eredményt, ha minden héten használja a készüléket az első hónapban, majd utána kéthetente, összesen kb. 6-10 kezelés ajánlott. Ezt követően, az utókezelési fázisban két-három havonta javasolt egy kezelés, hogy teljesen eltávolítsa a szőrszálakat.

 

5. Lehet-e használnia férfiaknak is?

Természetesen! Már számos nagyszerű eset volt, amikor egy férfi ugyanolyan végleges szőrtelenítést kért, mint egy hölgy.

 

6. Fájdalmas?

Egyén függő, de a legtöbb ember szerint olyan, mintha megpöckölnék a bőrt egy gyenge vagy közepes erősségű gumiszalaggal. Az IPL-es szőrtelenítés jelentősen kényelmesebb, mint a gyantázás. Ne felejtse el, hogy a készüléket fontos alacsony intenzitási szinten használni a kezdeti kezelési időszakban.

 

7. Mi a teendőm egy IPL kezelés előtt?

Borotválja le a kezelni kívánt területet 24 órával a kezelés előtt és tisztítsa meg a bőrét testápolótól, púdertől vagy bármilyen más kozmetikumtól.

 

8. Vissza fognak nőni a szőrszálak?

Igen, valamennyire biztosan, de vékonyabbnak és gyengébbnek fog tűnni. Ha befejezi az IPL szőrtelenítő készülék használatát, a szőrszálak visszanőhetnek előző állapotukban.

 

9. Használhatom mindennap?

Nem ajánlott mindennap használni. Nem lesz megfelelő a szőr újranövekedése egy sikeres kezeléshez (minimum 1 mm hosszú szőrszál kell). Jobb várni legalább addig, amíg minimum 1mm hosszúak nem lesznek a szőrszálak, mielőtt egy újabb kezelésbe kezdene.

 

10. Van valamilyen mellékhatása, pl. pattanás, mitesszer, pirosság, dudor?

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy megfelelő használat mellett nem okoz hosszútávú mellékhatásokat az IPL szőrtelenítő készülékek, mint pl. pattanás, mitesszer vagy dudorodás.

Érzékeny bőrűeknek lehet átmeneti pirosság, ami elhalványul pár óra múltán.

A kezelések után hűsítő vagy nyugtató krémet javasolt használni, amelyek elősegítik a bőr hidratálását.

 

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.

A készülék hivatalos magyarországi forglamazója a MOPA Kft. 

 

Részletek

Fő tulajdonságok

Testrész Arc Test Kéz Lábak Hónalj Lágyéktáji
Szett Igen
Használat Otthoni használat
Használat Száraz bőr
Ajánlott Epilálás
Műkődés típusa Intenzív pulzáló fény
Tápellátás típusa Hálózati
Operating type Vezetékes
Sebesség fokozatok 5
Villanások száma 1000000
Szín Türkiz

Gyártó: DEESS

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai (1 kérdés)


eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!