Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

Nem elérhető
Lásd a kapcsolódó termékek alapján

Termékleírás

A pólókat egyedileg (perszonalizáltan) készítjük, ezért kérjük a méretet a megadott cm-ek alapján gondosan kiválasztani! Minden pólót a kiválasztott paramétereknek (szín, méret, fazon) megfelelően egyedileg kivitelezünk. A megrendeléssel lemond az elállási jogáról, cserére nincs lehetőség, csak új megrendelés esetén másikat készítünk. Pólóink szín és formatartóak, 100% pamut, Fruit of the Loom, B&C, Gildan (a készlet függvényében). A mintát magunk készítjük, többféle technikát alkalmazunk, attól függően, hogy a grafika mit kíván meg. A terméket mosógépben kifordítva 40 fokon lehet mosni. A grafikát közvetlenül vasaló nem érheti. Kérlek ha van egy kis időd nézd meg a többi termékemet is.

Általános tulajdonságok

Méret S INTL

Leírás

Szín Natúr
Minta Mintás
Anyag 100% pamut
Stílus T Shirt
Szabás Normál
Modell Klasszikus
Nyakrész kereknyakú
Ujjak Rövid ujjú
Ujjhossz Rövid ujjú

Gyártó: Artpaer

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Szállítási és visszafizetési feltételek

Kiszállítási és visszaküldési feltételek

A szállítást: az MPL futárszolgálat végzi.
A szállítás díja: bruttó 1.300 Ft/ rendelés. 20.000 Ft feletti egyidejű rendelés esetén ingyenes.
Vállalt szállítási határidő: 3 munkanap (kizárólag Magyarország területére)
A számlát a csomag tartalmazza.

 


Rendelések feldolgozása: 24 órán belül.
Visszaigazolás: A rendelés feladását követően 24 órán belül küldünk egy megerősítő e-mail-t a konkretizált megrendelésről és várható szállítás időpontjáról.

 


A szállítástól elállás: Ha az áruház a vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározottakhoz valamely alapanyag tartósan hiányzik és emiatt a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában teljesíteni, köteles erről a megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni és lehetőség szerint egyeztetni a megrendelői igénynek megfelelő teljesítésről.
Az áruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban/nem írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést nem iktatják, utólag nem lesz hozzáférhető.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
Ha a Vásárló kérelmezi a Szerződéstől való elállását a szerződéstől való elállás törvényes határidején belül, amennyiben a Rendelés ki van fizetve, az Eladó visszafizeti az összeget legfeljebb 14 (tizennégy) napon belül, miután a Vásárló értesíti az Eladót a Szerződéstől való elállást illetően.


Kivéve: a megrendelő által megadott jellegzetességek (paraméterek) szerint egyedileg kivitelezett, vagy különleges módon személyesített Termékek szállítása estén. A megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szerződésnek az Eladó általi teljes mértékben való teljesítése után elveszíti a Szerződéstől való elállás jogát.

 


A megrendelő az elállás jogát a már leszállított termékek esetén, attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást/termék visszaérkezést követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli.
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.
Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett.

 

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia!
Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

 

Garancia: Minden általunk értékesített Termék garanciával rendelkezik a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Minőségi probléma esetén a jótállási igény a megrendelés visszaigazolása és a számla együttes bemutatásával érvényesíthető.


Jól társítható

Értékelések


5

4 értékelés


Baranyai Antal

2017. dec 29.

Az alábbi terméket értékelte Fekete 2XL

Kiváló

Gyors, hibátlan jó, minőségben!!!

Megjegyzést írok

Török Katalin

2018. dec 26.

Az alábbi terméket értékelte Fekete XL

Kiváló

Első megtekintésre minden rendben, jó minőségűnek tűnik a termék, a többi használat után dől el, erről még nem tudok nyilatkozni.

Megjegyzést írok

Bereczk Adrienn

2019. ápr 06.

Az alábbi terméket értékelte Fekete XL

Nagyon elégedett

Pont ezt szerettem volna!:)

Megjegyzést írok

Bagaméri Mónika

2018. okt 09.

Az alábbi terméket értékelte Fekete 3XL

Tökéletes

Ajándékba Vettük, nagyon tetszett.

Megjegyzést írok

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!