Ha korábban az Extreme Digital Zártkörűen Működő Részvénytársaságtól (edigital) vásárolt termékkel kapcsolatos jótállási/szavatossági igényed érvényesítenéd, ezúton értesítünk, hogy az érintett termék vonatkozásában – az edigital társaság eMAG Magyarország Kft.-be (eMAG) történt beolvadása eredményeként – a szerződésből eredő jogok és kötelezettségek tekintetében az edigital jogutódja az eMAG lett.

Márkaszervizek listája: https://www.emag.hu/help/szakszervizek-listaja/

Amennyiben a vásárlásod a magyar edigital oldalon (www.edigital.hu) adtad le, akkor bármilyen felmerülő kérdésedben a shop@edigital.hu e-mail címen tudunk neked segíteni.

Ha a vásárlás már az eMAG-on keresztül, Marketplacen történt, akkor kérlek keress meg minket az ugyfelszolgalat@edigital.eu elérhetőségünkön.

 

If you have a warranty claim in respect of a product previously purchased from Extreme Digital Zrt. (edigital), you are hereby informed that, as a result of the merger of edigital into eMAG Magyarország Kft. (eMAG), eMAG has become the legal successor to edigital in respect of the rights and obligations arising from the contract in respect of the product concerned.

Depending on the country, we can help our previous customers by using the following contact details:

Romania – ugyfelszolgat@edgital.ro
Austria – ugyfelszolgalat@edigital.at
Slovakia – ugyfelszolgalat@edigital.sk
Croatia – ugyfelszolgalat@edigital.hr
Slovenia – ugyfelszolgalat@edigital.si
Czech Republic – ugyfelszolgalat@edigital.cz
Bulgaria – ugyfelszolgalat@edigital.bg

 

Contact us with confidence.