Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): book24
Lásd a kapcsolódó termékek alapján
Adja a terméket a Kedvencekhez, töltse le a mobilapplikációt és értesítjük, amint újra elérhető lesz a termék

Leírás

Tartalom: Heston Blumenthal neve szétválaszthatatlanul összeforrt a molekuláris gasztronómiával. A lenyűgöző és bizarr receptjeiről, különleges eszközöket használó főzési technikájáról ismert séf legújabb könyvében a konyhaművészetet egy új oldalról közelíti meg: az izgalmas ételek leírása mellett megosztja azokat a háttérinformációkat, amelyek segítségével mi magunk is kreatív, kísérletező kedvű szakácsművészekké válhatunk. A kötetbe összegyűjtött klasszikus, különleges vagy éppen meglepő ételek elkészítéséhez nincs szükség bonyolult eljárásra, de néhány receptnél Heston Blumenthal a modern technika vívmányait is beveti. Bemutatja, mi miért és hogyan történik a főzés közben. Hasznos tippekkel és furfangos trükkökkel ismertet meg, miközben olyan érdekességekről mesél, amelyek örökre megváltoztatják a főzésről alkotott elképzeléseinket.

Részletek

Általános tulajdonságok

Megjelenési év 2014
Szerző Heston Blumenthal
Megjelenési dátum 2014-12-04
Kiadó Könyvbazár Kft.
Műfaj Szakácskönyvek
ISBN 9789633574928
Kiadás Kötött
Típus Könyv
Kategória Ismeretterjesztő

Gyártó:Könyvbazár Kft.

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések

Legyen Ön az első, aki értékelést ír!

Kattintson a csillagokra és értékelje a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

image