Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z): X-REM

689 Ft

Raktáron

Leírás

A COLOR MIX autós javítófesték stift kiválóan alkalmas a megsérült fényezés apró javításaihoz.
Oldószeres egykomponensű akrilgyanta alapú festéket tartalmaz, ami magyarul azt jelenti, hogy lehetővé teszi a gyors száradást (néhány perc alatt érintés száraz lesz a afelület), valamint jó minőségű, kemény felületet ad, alkalmazásához nem kell semmilyen higító, edző, vagy egyéb adalék.
A választható 41 szín nem gyári színkódos egyezésű, mégis a futó színek nagyrészével 95%-os egyezést ad, amely egy apró karcolás, vagy kőfelverődés okozta sérülés esetén tökéletes megoldást ad, valamint nagyságrenddel olcsóbb, mint a pontos színegyezést adó „gyári” javítófestékek.
Javasoljuk, hogy mélyebb sérülés esetén a felületet először a C01, C02 vagy C03 alapozó festékek valamelyikével kezeljék. A metál típusú színeknél a C04 Színtelen lakk fedéssel tökéletes csillogó végeredményt kaphatunk.
A flakonok zárókupakját az eredeti festékkel színeztük, így a termék kinyitása nélkül is meghatározható a kívánt színegyezés.
A kupakba épített ecset vékony szálai még a legfinomabb karcolás javításánál is megfelelő eredményt biztosítanak. A felesleges, esetlegesen lecseppenő festék lehúzására a flakon nyakába épített lehúzógyűrű szolgál.
A terméket használat előtt alaposan rázzuk fel legalább 1-2 percig, amig a flakonban lévő acél keverőgolyó megfelelően összekeveri az esetlegesen leülepedett összetevőket. Javasoljuk, hogy a tényleges javítás előtt egy kevésbé látszó, rejtett felületen próbafestéssel győződjenek meg a szín és a kapott felület minőségéről. A bőrre vagy ruházatra került szennyeződés szintetikus higítóval könnyen eltávolítható, de ennek használatakor mindig tartsuk be a szükséges egészségügyi, munkavédelmi és tűzbiztonsági előírásokat!

Kompatibilis tartozékok

Részletek

Általános tulajdonságok

Használat Jármű külseje
Terméktípus Tisztítási tartozékok
Mennyiség (darab) 1
Mennyiség (ml) 12.5

Gyártó: HOLTZ

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Értékelések (1 értékelés)


A termék általános értékelése:

1 (1 értékelés)

Sajátja vagy használta a terméket?

Értékelés írása

Otti

2017. jún 12.

Igazolt vásárlás

Nem megfelelő

Nem, igazán, használható! Túl vékony, ecsetrésze, inkább, reszelő!

Ügyfelek kérdései és válaszai

Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

image