Kérjük, jelentkezzen be, hogy a Kedvencek listához új terméket adhasson hozzá.

bejelentkezés
A terméket a kosarához adtuk
Tovább a fizetéshez
Háztartási gépek
TV és szórakozás
Telefon, Tablet, Laptop
Számítástechnika
Fotó-Videó, Okos eszközök
Szupermarket
Otthon, barkács, állattartás
Játékok, Baba, Mama
Divat, ékszerek és kiegészítők
Szépségápolás
Sport és szabadidő
Könyvek, Filmek és Irodaszerek
Autó- és motor felszerelések

Termék garanciális javítása űrlap

eMAG  ›  Info Center  ›  Termék garanciális javítása űrlap

Tudnivalók a termék szervizbe küldéséhez:
  1. Az eMAG által forgalmazott termékek szervizbe küldéséhez kérjük, töltse ki a Termék javítása űrlapot. Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek esetében a termék szervizbe küldésének menetét megtekintheti a partnerek saját adatlapján.

  2. Az űrlap kitöltése előtt kérjük, jelentkezzen be, így könnyedén kiválaszthatja a listából a terméket, melynek javítását kéri. Ezáltal nem kell a termék pontos megnevezését megkeresnie, sőt, ha be van jelentkezve, fontosabb adatai is automatikusan kitöltésre kerülnek, így időt takaríthat meg!

  3. Töltse ki a Termék javítása űrlapot.

  4. Győződjön meg arról, hogy a készüléken minden olyan biztonsági beállítást kikapcsolt, melyek akadályozhatják technikusainkat abban, hogy teljes körűen megvizsgálják, kijavítsák és teszteljék a terméket (például iPhone esetében a Find My iPhone alkalmazás, vagy Samsung telefonok esetében a Samsung/Google fiókbeállítások).

  5. Győződjön meg arról, hogy a gyártó által kibocsátott jótállási jegyet is mellékelte a csomaghoz, ha az rendelkezésére áll.

  6. Győződjön meg arról, hogy a termékhez kapott tartozékokat (töltő, USB kábel, headset, egyéb kiegészítők stb.) is mellékelte a csomaghoz, ugyanis a termék teljes körű vizsgálatához, javításához és teszteléséhez ezek is szükségesek.

  7. Győződjön meg arról, hogy a csomagolás megfelel az alapvető szállítási követelményeknek, ugyanis a nem megfelelő csomagolásból adódó sérülésekért nem tudjuk vállalni a felelősséget.

Személyes adatok
Megrendeléssel kapcsolatos adatok


Átvételi cím