Kérjük, jelentkezzen be, hogy a Kedvencek listához új terméket adhasson hozzá.

bejelentkezés
A terméket a kosarához adtuk
Tovább a fizetéshez
Háztartási gépek
TV és szórakozás
Telefon, Tablet, Laptop
Számítástechnika
Fotó-Videó, Okos eszközök
Szupermarket
Otthon, barkács, állattartás
Játékok, Baba, Mama
Divat, ékszerek és kiegészítők
Szépségápolás
Sport és szabadidő
Könyvek, Filmek és Irodaszerek
Autó- és motor felszerelések

Egyszerű és díjmentes termékvisszaküldés 30 napon belül

eMAG  ›  Info Center  ›  Szolgáltatások  ›  Egyszerű és díjmentes termékvisszaküldés 30 napon belül

Az eMAG-nál amilyen egyszerű a rendelés leadása, olyan egyszerűen működik a visszaküldés is: problémamentesen.
Amennyiben nem elégedett a megrendelt termékkel, azt az átvételtől számított 30 naptári napon belül díjmentesen visszaküldheti részünkre. A termék(ek) visszaküldéséhez kérjük, töltse ki a visszaküldési űrlapot.

 

 

A 30 napon belüli termékvisszaküldés nem minden, az emag.hu-n megvásárolható termékre vonatkozik, ezért a termék visszaküldése előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a visszaküldés feltételeit, amelyek alább megtalálhatók.

 

A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát Az elállási jog gyakorlásának feltételeiért kérjük, kattintson ide.

Amennyiben 14 napon túl jelzi elállási szándékát, úgy a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség.

A nem az eMAG által forgalmazott termékek visszaszállításának költsége a vásárlót terheli.

 

  1. Tudnivalók az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban

 

Az eMAG Marketplace partnerei által forgalmazott termékekkel kapcsolatban az elállási jog gyakorlásának, és a termék visszaküldésének feltételeit megtekintheti minden partner saját adatlapján. Itt találja az eMAG Marketplace hivatalos partnerlistáját. Kattintson az eMAG Marketplace partner nevére, így eljuthat a Partner oldalára, ahol minden szükséges információt megtalál.

 

2. Tudnivalók az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldésével kapcsolatban:

 

–      Az eMAG által forgalmazott termékek visszaküldése néhány lépésben:

 

1. Kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel a lentebb található Visszaküldési feltételeknek, majd töltse ki az itt található termékvisszaküldési űrlapot.

 

2. Az űrlapon jelölje meg azt, hogy a visszaküldött terméket illetően melyik alábbi opciót választja:
• vásárlási utalvány, amelyet felhasználhat ugyanazon termék cseréjére (Divat termék esetében lehetséges a csere más méretű vagy színű termékre is), vagy egy más típusú, eMAG által forgalmazott termék vásárlására;
• a termék árának visszautalása (azaz szeretné, ha az eMAG visszatérítené az Ön által visszaküldött termék vételárát)
3. A visszaküldési kérelem eMAG általi be- és elfogadása után küldünk Önhöz egy futárt, aki a visszaküldeni kívánt terméket elszállítja az eMAG szervizközpontjába.

 

Amennyiben Ön a vásárlási utalvány opciót választja, az alábbiakat tudnia kell:

 

– a vásárlási utalvány átruházható és összevonható más kedvezménnyel/vásárlási utalvánnyal is;

– a vásárlási utalvány felhasználásának időtartama 24 hónap

– a vásárlási utalvány felhasználható bármely, az eMAG oldalán található termékre

– a vásárlási utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel úgy, hogy az utalvány összege kedvezményként a vásárlás során, a fizetéskor a Felhasználó/Ügyfél által kiválasztott, kosárba helyezett termékek (azaz a Kosár) végösszegéből levonásra kerül;

 

 

Amennyiben a termék árának visszatérítését választja, és a termék a visszaküldési feltételeknek megfelel, visszautaljuk Önnek a termék vételárát a visszaküldési űrlapon megadott bankszámlaszámra (kérjük, nemzetközi bankszámlaszámot adjon meg – IBAN kód*).

Amennyiben a visszaküldeni kívánt terméket bankkártyával fizette ki, úgy a vételár visszafizetése is ilyen módon fog történni. Az eMAG a vételárat a terméknek a raktárba érkezéstől számított 14 napon belül fizeti vissza.

 

* Az Európai Unióban és Európa más államaiban is bevezetésre került az egységes felépítésű nemzetközi bankszámlaszám, az IBAN (International Bank Account Number). A magyar szabvány szerinti IBAN 28 karakterből áll, amelyből:

– Az első két karakter jelöli az országkódot (HU);
– 2-4 karakter egy képzett ellenőrzőszám;
– 5-28 karakteren a belföldi pénzforgalmi jelzőszám található.

Pl: HU45 1234 5789 0987 6543 2345 1234

 

A vásárlónak lehetősége van arra, hogy egyedi módon oldja meg/vigye véghez a termék visszajuttatását az eMAG részére. Az ehhez kapcsolódó ügyintézés a vásárlóra hárul. A szállítási költség ebben az esetben a szállítást végző vállalkozás aktuális díjszabásától függ.
Kérjük, hogy amennyiben nem az eMAG által ajánlott szállítási szolgáltatást szeretné igénybe venni, úgy az űrlap kitöltése előtt mindenképpen vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.

 

– A termék visszaküldésének feltételei:

 

1. A 30 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és az eMAG részére történő elküldése a termék átvételétől számított 30 naptári napig lehetséges.
(A 30 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)
2. A visszaküldeni kívánt terméket az eMAG csak abban az esetben fogadja be, ha annak használata rendeltetésszerűen történt és a használat a termékben jelentős értékcsökkenést nem okozott.
Az eMAG fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.

Az eMAG  fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 30 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 30 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. Az eMAG ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbítatja az ügyet.
Az eMAG elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,
– amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).
– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

3. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.

4. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.
5. Amennyiben ugyanabból a termékből több darabot rendelt és valamennyit szeretné visszaküldeni, csak abban az esetben áll módunkban azokat befogadni, ha azok közül 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.
Itt találja az egyes termékkategóriákba tartozó termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:

 

Fashion termékek visszaküldése néhány lépésben:

 

1. Kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel az alábbiakban olvasható visszaküldési feltételeknek, utána vegye fel a kapcsolatot a partnerünkkel. Az eMAG Marketplace partnerlistáját itt találja.

 

2. Az eMAG Marketplace partnere futárszolgálat segítségével elszállítja a visszaküldeni kívánt terméket.

 

Milyen feltételeknek kell megfelelniük a termékeknek?

 

– Bármely eMAG Marketplace partner által forgalmazott fashion termék visszaküldhető az átvételtől számított 14 naptári napon belül

 

– A terméknek ugyanabban az állapotban kell lennie, mint ahogy kiszállításra került, tehát nem viselt, folt, pecsét és szakadás nélküli

 

Számítógépek: laptopok/notebookok, asztali számítógépek, monitorok

 

– Mielőtt visszaküldené a fent említett termékek egyikét, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve, és törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

–  Ezen termékek egyike sem visszaküldhető abban az esetben, ha az operációs rendszer, vagy más olyan szoftver, amellyel kiküldtük, el lett távolítva (törölve) az eszközről

– Bármely olyan laptop, notebook, asztali számítógép vagy monitor visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Mobiltelefonok, táblagépek és tartozékok

 

– Mielőtt visszaküldené a fent említett termékek egyikét, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve és törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok, az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

– Ezen termékek egyike sem visszaküldhető abban az esetben, ha OEM licensszel rendelkezik, vagy ha az operációs rendszer, vagy más olyan szoftver, amellyel kiküldtük, el lett távolítva (törölve lett)

– Bármely olyan mobiltelefon vagy táblagép visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

– A mobiltelefon és táblagép védőfóliák visszaküldése abban az esetben lehetséges, ha ezek nem kerültek felhasználásra

 

Nyomtatók, szkennerek, fogyóanyagok

 

– Nem lehetséges azon nyomtatók visszaküldése, amelyek tartozékai (tintapatron, toner, irodaszerek, egyéb kellékek) ki lettek bontva

– A tintapatronok, tonerkazetták, irodaszerek és egyéb kellékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagban lehetséges

 

Háztartási nagygépek: hűtők, mosogatógépek, tűzhelyek, mikrohullámú sütők, páraelszívók, mosógépek, porszívók

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– A fent említett termékek visszaküldését bontatlan, gyári csomagolásban javasoljuk. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha nem voltak felszerelve vagy használva

– Bármely olyan hűtő, mosogatógép, tűzhely, mikrohullámú sütő, páraelszívó, mosógép, porszívó visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Háztartási kisgépek: kávéfőzők, vasalók, és más konyhai kisgépek

 

–  Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Higiéniai termékek: Szépségápolási és kozmetikai cikkek Parfümök Száj- és fogápolási termékek (fogkefék, szájvizek stb.) Baba etetés kiegészítők (cumisüvegek, cumik stb.) Baba etetéshez és ápoláshoz szükséges termékek ( baba ételek, törlőkendők, kozmetikumok, krémek és kénőcsök) Baba ruhák és cipők Kismama ruhák, kiegészítők, kozmetikumok és ápolók Petshop termékcsalád cikkei, epilátorok, borotvák, hajszárítók, hajformázók

–  Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Klímaberendezések és elektromos vízmelegítők

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– A fent említett termékek visszaküldését bontatlan, gyári csomagolásban javasoljuk. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak felszerelve

-Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Mosógépek, szárítógépek

 

-Amennyiben mosógépet szeretne visszaküldeni, legyen szíves a dobrögzítő csavarokat megfelelően visszahelyezni és becsavarni, ezáltal megelőzve az esetleges sérüléseket. A dobrögzítő csavarok hiánya miatt bekövetkező sérülések esetén az adott termékkel kapcsolatos elállási kérelmet sajnos nem tudjuk elfogadni.

Televíziók, házimozi & audio rendszerek, vetítőkészülékek és tartozékaik

 

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Fényképezőgépek, sport és videókamerák és tartozékaik, távcsövek és egyéb optikai eszközök

 

– Fényképezőgépek és videókamerák visszaküldése előtt, kérjük, bizonyosodjon meg arról, hogy minden fénykép és felvétel törölve lett az eredeti, gyári állapot visszaállítása érdekében

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

eBook olvasók és tartozékok

 

– Mielőtt visszaküldené a fent említett termékek egyikét, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve, és törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok, az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

– Ezen termékek egyike sem visszaküldhető abban az esetben, ha OEM licensszel rendelkezik, vagy ha az operációs rendszer vagy más olyan szoftver, amellyel kiküldtük, eltávolításra került (törölve lett)

– Bármely eBook olvasó visszaküldése lehetséges a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amennyiben gyári hibával lett kézbesítve

– Védőfóliák visszaküldése abban az esetben lehetséges, ha ezek nem voltak felhasználva

 

Lejátszók, hangfalak, fej- és fülhallgatók

 

– A lejátszók visszaküldését csakis az összes tartozékával együtt fogadjuk el

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Vezetékes és vezeték nélküli telefonok

 

– Mielőtt visszaküldené a fent említett termékek egyikét, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve, és hogy törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok, az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

– Ezen termékek egyike sem visszaküldhető, ha az operációs rendszer, vagy más olyan szoftver, amellyel kiküldtük, eltávolításra került (törölve lett)

– Bármely olyan vezetékes és vezeték nélküli telefon visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Konzolok

 

– Mielőtt visszaküldene egy konzolt, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve és törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok, az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

– Bármely olyan konzol visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Szoftverek, PC- és konzol játékok

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

– Nem lehetséges azon szoftverek visszaküldése, amelyek elektronikusan kerültek kiküldésre

 

Filmek

 

– Az ezen kategóriába tartozó termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Irodaszerek és kellékek

 

– Az ezen kategóriába tartozó termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Sport és Szabadidő

 

– Az ezen kategóriába tartozó termékek visszaküldése abban az esetben lehetséges, ha nem voltak használva, a visszaküldés az eredeti, ép címkével és a többi hozzá kapott dokumentummal együtt lehetséges

 

Bútorok, matracok, lakásdekorációk, szőnyegek és textiláruk

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– Matracok, lakásdekorációk, szőnyegek és a textil termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

– Bármely bútor visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Nem fogadjuk el a már felbontott és felszerelt bútorok visszaküldését.

 

Konyhai eszközök és étkészletek

 

– A sütésre-főzésre szolgáló eszközök, evőeszközök, edények, poharak és tálaláshoz szükséges eszközök visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Világítás és elektronikai termékek

 

– Égők, zseblámpák, hosszabbítók, prizmák, elemek, akkumulátorok és töltők visszaszállítása csak a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– Ezen termékek visszaküldése csak bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Szaniterek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– A mosdókagylók, kádak, zuhanykabinok, WC-k, szárítók, és egyéb szaniter tartozékok visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Tisztításra és karbantartásra szolgáló termékek

 

– Tisztításra használandó termékek, mosószerek, tisztítóoldatok, tárolásra, rendszerezésre és szállításra használt termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Kertészeti cikkek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– A kertészeti cikkek, kerti bútorok, grillsütők és alkatrészek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

– Növények és virágok visszaküldését nem fogadjuk el

 

Petshop

 

– Ezen kategóriába tartozó termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Szerszámok és szerszámgépek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

– Bármely termék visszaküldése lehetséges a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Autófelszerelések

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis a “30 napos áruvisszaküldési jog” adatlap kitöltésével lehetséges

– A gumiabroncsok, felnik, autóelektronikai termékek, valamint az autó karbantartására szolgáló termékek visszaküldése abban az esetben lehetséges, ha nem voltak használva, a visszaküldés az eredeti, ép címkével és a többi hozzá kapott dokumentummal lehetséges

– Bármely olyan elektronikai termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

GPS navigációs rendszerek

 

– Mielőtt visszaküldené a fent említett termékek egyikét, kérjük, bizonyosodjon meg róla, hogy a termék nincs jelszóval védve és törlésre kerültek a létrehozott személyes fiókok, az eredeti szoftver visszaállítása érdekében

– Ezen termékek egyike sem küldhető vissza abban az esetben, ha OEM licensszel rendelkezik, vagy ha az operációs rendszer, vagy más olyan szoftver, amellyel kiküldtük, eltávolításra került (törölve lett)

– Bármely olyan GPS visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 30 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

 

Kozmetikumok és testápolási termékek, parfümök, higiéniai és fogápolási termékek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Játékok, baba, gyerek és kismama termékek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Hálózatok és megfigyelő rendszerek

 

– Amennyiben nem tart igényt az ezen kategóriába tartozó termékek egyikére, vagy a termék gyári hibával lett kézbesítve, a visszaküldés a kézhezvételtől számított 30 napon belül lehetséges

 

Perifériák és PC alkatrészek

 

– Amennyiben nem tart igényt az ezen kategóriába tartozó termékek egyikére, vagy a termék gyári hibával lett kézbesítve, a visszaküldés a kézhezvételtől számított 30 napon belül lehetséges

 

Szerverek és szerver alkatrészek

 

– Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges

 

Vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek

 

– A vásárlási utalvánnyal/kuponkóddal vásárolt termékek visszaküldésének feltételei megegyeznek az adott termék kategóriájának feltételeivel

– Amennyiben a termék teljes vételára vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, készpénz fizetés nélkül, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját) és az ismét levásárolható lesz

– Amennyiben a termék vételára részben vásárlási utalvánnyal lett kifizetve, újra aktiváljuk a kuponkódot (vásárlási utalvány kódját), amelyet levásárolhat egy új rendelésnél, az utalványon felüli kifizetett összeget pedig visszautaljuk. Ha a vásárlási utalvány felhasználási ideje lejárt, nem lehetséges a felhasználás

 

Megtaláltad az információt, amit kerestél? Igen Nem

Hasonló cikkek