Háztartási gépek
TV és szórakozás
Telefon, Tablet, Laptop
Számítástechnika
Fotó-Videó, Okos eszközök
Szupermarket
Otthon, barkács, kert
Játékok, Baba, Mama
Divat, ékszerek és kiegészítők
Szépségápolás
Sport és szabadidő
Könyvek, Filmek és Irodaszerek
Autó- és motor felszerelések

Vásárlási utalványok, kuponok

eMAG  ›  Info Center  ›  Szolgáltatások  ›  Vásárlási utalványok, kuponok

A vásárlási utalvány egy, az eMAG.hu által elektronikus úton kiállított kuponkód, amely kizárólag a www.emag.hu weboldalon használható fel. A vásárlási utalvány kiállítása és átadása Ügyfeleink részére megtörténhet nyomtatott, illetve elektronikus formában is.

 

A vásárlási utalvány felhasználásával a vásárló az adott utalvány által meghatározott kedvezményben részesül, figyelembe véve a kampány alatt meghatározott feltételeket és korlátozásokat.

 

A vásárlási utalvány csak egy vásárláshoz használható fel, még abban az esetben is, ha az utalvány értéke nem kerül teljes összegben felhasználásra, mivel a kuponkód érvényessége az első felhasználás pillanatában megszűnik.
Abban az esetben, ha a rendelés értéke kisebb, mint a vásárlási utalvány értéke, a különbség nem visszaigényelhető.

 

A vásárlási utalványok nem igényelhetőek termék vagy készpénz formájában.

 

A vásárlási utalvány felhasználásához a kódot a kosárban, a termék mellett jobb oldalon található “Rendelés összegzése” alatti “Van egy vásárlási utalványa?” mezőben kell megadnia. Ha a vásárlási utalvány érvényes és helyesen lett megadva, akkor a rendelés újraszámolt végösszege fog megjelenni.

 

Itt megtekintheti a kuponkód megadásának folyamatát:

 

Amennyiben a Felhasználó/Ügyfél által leadott, véglegesített rendelés a rendelésben szereplő termék/ek átvételétől számított 30 napon belül bármely okból törlésre kerül, a vásárlási utalvány érvényessége megszűnik, így a kuponkód nem lesz felhasználható, beváltható.

 

Megtaláltad az információt, amit kerestél? Igen Nem