eMAG Black Friday 2019

eMAG Black Friday 2018 érdekességek

A 2019-es Black Friday akció véget ért, köszönjük, hogy itt voltatok!

Idén is több ezer akciós termékkel és számtalan kedvezménnyel készültünk vásárlóinknak. Ráadásul olyan különleges ajánlatokkal is készültünk, mint például: személyautók, lakókocsi, élmények, utazások, luxuscikkek, repülő- és színházjegyek, yachtok.

A Black Friday legforgalmasabb időszakában egyszerre több, mint 184 000 látogató böngészte az oldalt. Az arany másodperc 7:09:49 volt, ekkora 298 termék talált gazdára. A nap során beérkező 2,75 millió látogatás 71 százaléka mobilról érkezett.

A 2019-es Black Friday-t 250 000 eladott termékkel zárta az eMAG és 1400 Marketplace-partnere. Több mint 9500 db televízió, 4900 db laptop, 7700 db mobiltelefon, 16800 db háztartási kisgép, 11900 háztartási nagygép, 26800 szépségápolási cikk, 35900 db termék a játék és baba-mama kategóriákból, 37300 db termék az otthon, barkács és állattartás kategóriákból valamint  5700 db bútor és matrac fogyott el csak egy nap alatt!

Mi már nagyon készülünk a 2020-as Black Friday-ra is, hogy még jobban eleget tudjunk tenni a vásárlók elvárásainak!
 

Pár tipp, hogyan készülj fel az eMAG Black Friday akcióra!

Ellenőrizd, hogy minden adatod helyes! A gyorsabb rendelés érdekében lépj be saját ügyfélfiókodba, és add meg a szállítási címet, ahová a Black Friday-kor megrendelt termékeket kéred.

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj első kézből a Black Friday híreiről és ajánlatairól, amelyeket az indulás előtt küldünk ki a feliratkozóknak!

eMAG app
 

Töltsd le az eMAG app-ot és engedélyezd az értesítéseket, hogy ne maradj le a Black Friday indulásáról! Már korábban letöltötted az alkalmazást? Javasoljuk, hogy mindenképp frissítsd a legújabb verzióra!

Bankkártyás fizetés az eMAG-on

A kiválasztott termékek gyors kifizetése érdekében mentsd el bankkártyádat az eMAG ügyfélfiókodban a Kártyáim menüpontnál, így Fekete Pénteken teljesen biztonságban és nagyon gyorsan véglegesítheted megrendeléseid.

A rendelés leadása után az áltad kiválasztott termékek automatikusan lefoglalásra kerülnek, és a kiszállítás futárszolgálaton vagy postán keresztül történik.

eMAG Marketplace Black Friday

Ha egy terméket egy eMAG Marketplace partnertől rendelsz, az ugyancsak futárszolgálaton vagy postán keresztül kerül kiszállításra. A kézbesítés költségeiről a megrendelés teljesítése előtt tájékozódhatsz a kosárban.

Mit is kell tudni a Black Friday-ról?

A Black Friday az év legjelentősebb vásárlási eseményévé nőtte ki magát az évek során. Elnevezése az Egyesült Államokból ered, ahol már néhány évtizede a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelzi. A vásárlási láz napján az átlagon felüli árkedvezmények tömegesen vonzzák az embereket az üzletekbe, hiszen mindenki a legjobb áron szeretné megszerezni a kiszemelt termékeket.

Magyarországon az eMAG 2018-ban már ötödik alkalommal rendezte meg ezt a fontos vásárlói eseményt és a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is kiemelt figyelemmel készül a Black Friday promócióra! Legjobb akcióinkkal, hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel várunk majd ezen a kiemelt napon!

Black Friday 2018 eMAG - pár érdekesség a 2018-as eMAG Black Friday-ről!

eMAG Black Friday 2018 érdekességek
 

Összesen 6,8 milliárd forint értékben könyvelhetettünk el megrendeléseket Magyarországon, ami majdnem 19 százalékkal ugorja meg a 2017-es év Black Friday forgalmát. Az oldal 2,7 millió látogatót regisztrált, ami 40 százalékkal haladja meg az előző év adatait. Honlapunk hibátlanul helytállt, a csúcsforgalomban 164 000 látogató böngészett az oldalon egyidejűleg, ami közel 7 teltházas Groupama arénányi embernek felel meg.

Mindemellett a kártyás fizetések jelenléte az egész nap folyamán szembetűnő volt, ami megerősíti az online kereskedelembe és az eMAG-ba vetett bizalmat. Ennél fogva több, mint 40 000 magyarországi vásárló választotta a kártyásfizetést, amikor megrendelték a kívánt termékeiket az eMAG-ról.

A látogatók összesen 253.859 terméket rendeltek az oldalról - 27 százalékban a Marketplace-ről.

Miket emelnénk ki?

legerősebb perc: habár a magyar vásárlók nagy számban rendeltek termékeket az egész nap folyamán, a csúcspont 07:16-kor érkezett el, amikor egyszerre 1047 árucikket rendeltek az oldalról.

legdrágább értékesített autó: BMW 318d Limousine 4 ajtós, 5 üléses (150 LE) személygépkocsi, 8 sebességfokozat, Limousine karosszéria, Alpesi fehér szín (11 456 920 Ft)

legmagasabb értékű rendelés összege: 2.341.639 Ft.

 

 
eMAG Fekete macska