Ha nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni, vagy nem rendelheted munkahelyedre, akkor a Személyes átvételi szolgáltatásunk segítségével kiszállítjuk az Hozzád legközelebbi átvételi pontra.*

eMAG easyboxok

Az Extreme Digital és az eMAG 2020-ban összesen 500 érintésmentes csomagautomata telepítését kezdte meg, amiből néhány már aktív. Az easyboxok lényege, hogy napszaktól függetlenül, amikor Neked kényelmes, át tudd venni csomagodat. Bővebb információt és az automaták listáját ide kattintva találsz.

Hogyan működik?

Rendelés során válaszd ki a hozzád legközelebbi easybox csomagautomatát. Jelenleg kizárólag előre tudsz fizetni, ám ez lehet online bankkártya, átutalás, de még eCredit is. A termék megérkezésekor az általad megadott elérhetőségek valamennyiére elküldjük az átvételhez szükséges kódot, amit a szekrénynél szükséges majd megadnod.

Milyen csomagok rendelhetők easybox automatába?

Egy rendelés kizárólag eMAG által forgalmazott terméket tartalmazhat, aminek tömege nem haladja meg a 20 kg-ot, mérete pedig maximum 44,5x47x39 cm, valamint nem a háztartási nagygépek kategóriájában tartozik.

eMAG üzletek

Magyarországon egyre több helyen nyílik bemutatótermünk, ahova már nem csak rendelésed tudod leadni, de személyesen is tudsz vásárolni az üzlet saját raktárkészletéről. Ezen kívül gyakran olyan akciókkal várunk, melyek kizárólag a boltban érhetők el, így érdemes folyamatosan figyelni az aktuális kampányokat.

Az eMAG üzletek listáját, és nyitvatartását ide kattintva éred el.

Hogyan működik?

Rendelés során válaszd az üzletben való átvételt. A csomagok megérkezésekor SMS-ben vagy e-mail-ben kapsz értesítést, ezután 5 munkanapod van, hogy a terméket kézhez vedd. Ehhez igazolvány vagy az elektronikus értesítés bemutatása szükséges. Átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz, ám a többletköltségek elkerülése érdekében célszerű már online fizetned rendelésedért.

Milyen csomagok rendelhetők eMAG üzletbe?

Üzletünkbe kizárólag olyan eMAG által forgalmazott terméket tudsz rendelni, aminek tömege nem haladhatja meg a 20 kg-ot, mérete pedig maximum 60x60x60 cm.

PostaPontok

A PostaPont egy egyedülállóan kiterjedt, országos csomagátvételi lehetőség. A csomagok 4200 postán, MOL PostaPonton, valamint Coop PostaPonton, akár egészen apró településeken is átvehetők. A csomagok átvétele a posták/üzletek nyitvatartási idejében, akár szombaton is lehetséges.

Hogyan működik?

Rendelés során válaszd a PostaPonti átvételt. A csomagok megérkezésekor SMS-ben vagy e-mail-ben kapsz értesítést, ezután 10 munkanapod van, hogy a terméket kézhez vedd. Ehhez igazolvány vagy az elektronikus értesítés bemutatása szükséges. Átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz, ám a többletköltségek elkerülése érdekében célszerű már online fizetned rendelésedért.

Milyen csomagok rendelhetők PostaPontra?

PostaPontra kizárólag olyan eMAG által forgalmazott terméket tudsz rendelni, aminek tömege nem haladhatja meg a 20 kg-ot, mérete pedig maximum 60x60x60 cm.

*Az itt felsorolt átvételi módok kizárólag az eMAG által forgalmazott termékekre érvényesek.