Fizess részletben!


Megláttad álmaid termékét és forint alapú, fix törlesztőrészletű áruhitelt keresel a megvásárlásához? Fizess részletben!

Lehetőséged van a kiválasztott terméket megvásárolni akár 100%-ban online köthető áruhitelre, vagy pedig személyes hitelügyintézésre a kijelölt eMAG üzletekben. Így a terméket kifizetheted részletekben is!

Előnyök:

  • online is igényelhető, gyors tájékoztatás
  • egyszerű folyamat, hamar megtörténik a folyósítás
  • gyorsan és kényelmesen a kívánt termék birtokába jutsz
  • rögzített törlesztő a hitel futamideje alatt, önrész nem szükséges

Kérjük vedd figyelembe, hogy a hiteligénylés odaítélése a bank által elvégzett hitelbírálat eredményétől függ. Az aktuálisan elérhető áruhitelek konstrukcióit, minden esetben a finanszírozást biztosító bank hirdetményei tartalmazzák. 

További információkért kérjük fordulj helyszíni ügyintézőinkhez, vagy érdeklődj a finanszírozó bank ügyfélszolgálatánál! 


Válaszd a számodra legkényelmesebb megoldást!

Cofidis hitelinformáció | Cetelem hitelinformáció 

Elérhető hitel 

Cofidis hitelkondíciók

THM: 8,8%-38,8%

Futamidő 10-36 hónap. Hitelösszeg: 50.000 Ft és 1.500.000 Ft között THM: 8,80%-38,80%.  Érvényes 2021.06.20-tól visszavonásig a www.emag.hu honlapon megjelölt termékekre. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet: 47.443 Ft, referencia THM: 8,80%, futamidő: 36 hónap, hitelkamat (fix): évi 8,80%, teljes visszafizetendő összeg: 1.707.948 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 207.948 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). Az Extreme Digital - eMAG Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.

THM: 24,99%

Futamidő 6-60 hónap. Hitelösszeg: 30.000 Ft és 1.500.000 Ft között. Érvényes 2021.07.09-től visszavonásig a www.emag.hu honlapon megjelölt termékekre. Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1.500.000 Ft hitelösszeg esetén a havi törlesztőrészlet: 42.144 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat (fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2.528.640 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 1.028.640 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). Az Extreme Digital - eMAG Kft. a Cofidis Magyarországi Fióktelepének hitelközvetítőjeként jár el.


  Cetelem hitelkondíciók 

Cetelem áruhitel igénylése jelenleg csak az eMAG boltokban leadott rendelés esetén elérhető! Kérjük látogass el a hozzád legközelebbi üzletünkbe és segítünk a gyors, kényelmes ügyintézéssel.


MINÉL HOSSZABB, ANNÁL KEVESEBB! – THM 9,92%*

Áruhitel Referencia THM: 9,92%2 000 000 Ft hitelösszeg és 36 hónap futamidő esetén.

*Minél hosszabb futamidőt választasz, annál kedvezőbb a kamatozás!

A referencia THM a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (lll.25.) Korm. rendelet 9. § (1) bekezdésétől eltérően, a hiteltípusra elérhető, megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra.

Éves ügyleti kamat: 9,50%-tól 34,05 %-ig (THM: 9,92%-tól 39,90%-ig). Kezelési díj: 0 Ft. Futamidő: 10, 12, 15, 20, 24, 30, vagy 36 hónap.  Az igényelhető hitelösszeg: 50 000 Ft-tól 2 000 000 Ft-ig terjedhet. Önrész, nem kötelező, de az ügyfél választása és / vagy a hitelbírálat eredménye szerint változhat.


Reprezentatív példa 2 000 000 Ft-os vételár esetén:

Önrész: 0 Ft

Kezelési díj: 0 Ft

Hitelösszeg: 2 000 000 Ft

Referencia THM: 9,92 %

Futamidő: 36 hónap

Havi törlesztőrészlet: 64 065 Ft

Fix, éves ügyleti kamat: 9,50 %

A fizetendő teljes összeg (önrész nélkül): 2 306 340 Ft


Az Extreme Digital-eMAG Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. 
https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok

Érvényes: 2021. május 5. napjától visszavonásig.

Amire mindenképpen figyelj oda az igénylés alatt

Szeretnénk néhány hasznos információval segíteni a hiteligénylésed, hogy minél gyorsabb és egyszerűbb legyen számodra a folyamat:

  • ha online adsz le rendelést, azt mindig a saját neved alatt tedd, semmiképpen se igényelj hitelt más nevében, mert ez gondot okoz a számlázásnál (akkor sem, ha családtag)
  • írd alá a dokumentumokat az összes megjelölt helyen, az okmányaidban szereplő névvel
  • mindig eredeti dokumentumokat küldj be
  • mindig pontos adatokat adj meg, és figyelj a lakcímekre helyes kitöltésére
  • utólag kérjük ne módosíts egyik dokumentumot sem kézzel
  • figyelj a kiküldött értesítésekre (e-mail, SMS), így pontosan követheted, mikor vehető át a megrendelt termék

Tájékoztatás - Független közvetítő által a pénzügyi szolgáltatás közvetítését megelőzően


Cégnév: Extreme Digital-eMAG Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

Cégjegyzékszám / Nyilvántartási szám: 01-09-727285

Levelezési cím: 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

Felügyeleti hatóság megjelölése: Magyar Nemzeti Bank

Felügyeleti hatóság honlapja: https://www.mnb.hu/
Felügyeleti hatóság székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39

Társaságunk a Magyar Nemzeti Bank által a közvetítőkről vezetett nyilvántartásban szerepel. A nyilvántartást ellenőrizni lehet a fenti elérhetőségeken, illetve a www.mnb.hu honlapon keresztül.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk többes ügynökként a Magyar Cetelem Zrt, és a Cofidis Magyarország Fióktelepe megbízásából, a pénzügyi intézmények nevében és javára jár el. Társaságunk és az általunk e tevékenységre igénybe vett, megbízási, illetve munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy által e tevékenysége során okozott kárért Társaságunk felel.

Társaságunk a megbízó pénzügyi intézmény(ek)től közvetítői díjazásban részesül, a közvetítői díj összege a tájékoztatás időpontjában nem ismert.

Társaságunk a jelzáloghitelhez vagy a fogyasztónak nyújtott ingatlanra vonatkozó pénzügyi lízinghez kapcsolódó – a hitel és pénzkölcsön, valamint pénzügyi lízing nyújtásától, továbbá a pénzügyi szolgáltatás közvetítésétől elkülönülő – személyre szabott ajánlások adása (hiteltanácsadás) szolgál-tatást nem nyújt.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatás közvetítéséért közvetítői díjat kizárólag a megbízótól fogadhat el.

Társaságunk a pénzügyi szolgáltatás közvetítését igénybe vevő fogyasztó számára más – pénzügyi szolgáltatás közvetítésének nem minősülő – szolgáltatása ellenértékeként díjat nem számít fel / díjat számít fel.

Tájékoztatjuk, hogy a közvetítő tevékenységére vagy mulasztására vonatkozó panaszát szóban (személyesen, telefonon) vagy írásban (személyesen vagy más által átadott irat útján, postai úton, telefaxon, elektronikus levélben) közölheti.

A panasz elutasítása esetén fogyasztó a Magyar Nemzeti Bankról szóló 2013. évi CXXXIX. törvény szerint a szerződés létrejöttével, érvényessé-gével, joghatásaival és megszűnésével, továbbá a szerződésszegéssel és annak joghatásaival kapcsolatos jogvita a Pénzügyi Békéltető Testület eljárását kezdeményezheti. Pénzügyi Békéltető Testület eljárásának megindításának feltétele, hogy a kérelem benyújtását megelőzően a fogyasztó közvetlenül megkísérelte a vitás ügy rendezését vagy eredménytelenül méltányossági kérelemmel élt.

Felhívjuk figyelmét, hogy Ön jogosult tájékoztatást kérni a független közvetítőtől arról, hogy mennyiben tér el egymástól a fogyasztónak kínált hiteleket nyújtó pénzügyi intézmények által fizetendő díjazás mértéke.