Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
eMAG
Előnyök:

1.078.900 Ft (- 30% )

747.990 Ft

Havi törlesztőrészlet
38.121 Ft -tól
részletek megtekintése

Finanszírozás 38.121 Ft -tól / hónap részletek

Raktáron

See 1 other offers for this product

749.990 Ft -tól

részletek
Te választasz:
Extinde garanţia produsului
vezi opţiuni Extinde garanţia

See 1 other offers for this product

749.990 Ft -tól

részletek
Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)
749.990 Ft
Forgalmazza a(z) Extreme Digital

Vásárold meg együtt

Egyéb ajánlatok (1 ajánlat)

Product image

Raktáron

Forgalmazza a(z) Extreme Digital
Garancia 36 hónap
14 napos visszaküldési jog

929.990 Ft

19% kedvezmény

749.990 Ft

Leírás

Az Ön víziója. Az Ön hangja.

Hozza fel a fényre gondolatait. Ha gyors full-frame érzékelővel fényképez, kezében a lehetőség, hogy nyomot hagyjon.

 

MINDVÉGIG ÉLES
A hátsó megvilágítású 24,5 MP-es full-frame CMOS érzékelő a képsíkban lévő fázisérzékelő AF segítségével, részletgazdag, borotvaéles képeket készít.
 
A GYORSNÁL IS GYORSABBAN
A villámgyors EXPEED 6 képfeldolgozó rendszer alacsony zajszintű és bámulatos dinamikatartományú képeket készít mind magas, mind alacsony ISO értékeknél.
 
 
Z-bajonett. Több fény. Több lehetőség.
A világ legszélesebb full-frame objektív bajonettjével az agilis Z 6 tükör nélküli fényképezőgép még soha nem látott módon képes megörökíteni a fényt.Nagy bajonett. Nagy hatás.
A nagy, 55 mm-es bajonettátmérővel a Z sorozatú fényképezőgépek több fényt engednek be. Csupán 16 mm van a bajonett és a fényképezőgép full-frame képérzékelője között, így több fény éri el az érzékelőt.
 
A fény inspirálta
Az alkony kékségétől a grafikus árnyakig. A Nikon Z-bajonettes objektív nagy teljesítményű optikai kialakítása a széles rögzítéssel együtt segít, hogy csodát műveljen a fénnyel.
 


 
Egy adapter. Végtelen inspiráció.
A Z 6 fényképezőgépéhez csatolt FTZ-bajonett adapter segítségével a már meglévő F-bajonettes NIKKOR 6 objektíveket is használhatja. Jottányit sem kell leadnia a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója a fényképezőgépbe épített VR funkcióval.
 
 

100–51200 ISO. Még sötétedés után is inspirál.
Kora hajnali városi képek, kevés fényű portrék... ragadja meg a részleteket sötétben is.
 

 
Teljes képernyő. Teljes vizuális élmény.
Ultra széles fedésű automatikus élességállítás. Élesség mindvégig.ALKOSSON HATÁROK NÉLKÜL
Legyen pontos az ultra széles fedésű automatikus élességállítással (AF) a kép területének 90%-án. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív még a képek szélén lévő témákat is könnyen beméri. És a függőleges fényképezés hihetetlenül pontos.

 
ÉLESSÉGÁLLÍTÁS SZABADON
Az AF rendszer azonnal érzékeli a mozgást. A legkisebb és leggyorsabb témákat is tökéletes pontossággal nyomon követi bármilyen fényviszonyok mellett. Használja a Pontszerű AF módot a legkisebb részletek élességéért.
 
 
A FÉNY BELSEJÉBEN
A -4 Fé értékig levihető fénymérés f/2 vagy gyorsabb maximális rekesszel rendelkező objektívvel való fényképezéskor elérhető. Fedezze fel az árnyékban rejtőző részleteket. Ne mondjon le a részletgazdagságról akkor sem, ha éppen a Hold az egyetlen fényforrás.
 

 
KAPJA EL A PILLANTÁST
Az intelligens arcérzékelő AF processzor beméri és rögzíti az arcokat. Az a pillantás. Az az arckifejezés. Legyen mind az Öné, mégha fénykép alanya gyorsan is mozog.
 
 
Az időzítés a legfontosabb.
12 kép/mp sebességű sorozatfelvétel. Találja meg a szépség teljes képes megnyilvánulásait mozgás közben.
 

 
Stabil rázkódáscsökkentés


STABILITÁS
A fényképezőgépbe épített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés (VR) öt irányban kompenzálja a fényképezőgép rázkódásának hatását. Éles állóképek. Stabil videó.
  
MOZGÁSBAN
A Sport mód stabil keresőképet biztosít a kivételesen gyors mozgások rögzítésekor vagy pásztázáskor. Videofelvétel esetén az öttengelyes optikai VR az elektronikus VR-rel együtt dolgozik a rendkívül stabil felvételekért.
 

 
ÖTLÉPÉSES ELŐNY
A fényképezőgépbe épített öttengelyes optikai rázkódáscsökkentés lehetővé teszi, hogy akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezzen, mint az egyébként lehetséges volna.² Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a filmfelvételeket sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.
 

 
Ha látja, elkaphatja
Komponáljon szabadon. A Nikon továbbfejlesztett 3.686.000 képpontos elektronikus keresője sima képet biztosít. A rendkívül erős fényerejű és rendkívül éles elektronikus kereső semmit nem hagy le a képről.Az aszférikus üveglencsék és a védő bevonat megóvja a látóterét zavaró erős fényforrásoktól, fényvisszaverődésektől és szennyeződésektől. Mindent tisztán fog látni, akár az éj felfedezője, akár a fényes nappal megörökítője kíván lenni. 
A nagy, tiszta OLED elektronikus kereső természetes színeket és egyenletes mozgást ad vissza. Az éles, stabil képek megkönnyítik a komponálást még gyors pásztázás során vagy az élesség ellenőrzése közbeni zoomoláskor is. 
Az elektronikus kereső képes úgy megjeleníteni a keresőképet, amilyen a kész kép lesz az alkalmazott beállításokkal, de nézheti a természetes képet is, mintha optikai keresőt használna. Használhatja a fő fényképezési információ átfedését, hogy megkönnyítse egy másik kép komponálását.
 


 
Tiszta expresszionizmus
Rögzítsen minden jelenetet kiemelkedő részletességgel a teljes képes 4K-s videóval. 

Lenyűgöző mozgás
Rögzítsen teljes képes 4K/UHD, 30p videókat. Készítsen elbűvölő lassított felvételeket a részletgazdag, akár 120p Full HD videókkal. Egyszerűen rögzíthet állóképeket 4K-s vagy Full HD videó filmezése közben.


 

Nagy felbontás
A 6K-ról való túlmintázás bámulatos finomságot és részletgazdagságot tesz lehetővé a 4K-s felvételeknél. A gyors EXPEED 6 processzor garantálja a gyönyörű, tiszta fájlokat, amelyek meglepően mentesek a zajtól, a moarétól és a helytelen színektől.
 
Álomkönnyű vezérlés
A nagy fényerejű Nikon Z-bajonettes objektív néma automatikus élességállítást és gyönyörű elmosódást biztosít. A beépített kiemelés funkció segítségére lesz, mikor jelenet közben manuálisan módosítja az élességet.
  
Stabil mozgás
Az AF sebessége és a követő AF érzékenysége módosítható videófelvétel közben. A hihetetlen élességet biztosító Nikon Z-bajonettes objektív csökkenti a gyújtótávolság esetleges változása okozta nemkívánt hatásokat, és fókusz léptetést alkalmaz zoomolás közben.
  
VÁGJA MEG. TÖKÉLETESÍTSE. INSPIRÁLJON VELE.
Merüljön bele – mind a helyszínen, mind szerkesztés közben.


Alkosson egyedit. Általános 8 bites felvétel helyett rögzítsen 10 bites mélységgel, és adjon vissza 4-szer annyi információt maximális szerkesztés és értékelés közbeni képminőséggel. Aktiválja a Nézetsegédet, hogy az általános képet egyszerű gradáció ellensúlyozással láthassa.
 
Hozza egyensúlyba a fényt. Az objektívbe épített Aktív D-Lighting kiegyensúlyozza a fényeket és árnyékokat a nagy kontrasztú jelenetek esetén. Tökéletes az olyan felvételekhez, melyeknek már a helyszín elhagyásakor készen kell lenniük. 
Maradjon összhangban. Rögzítse az időkódot drop-frame vagy non-drop-frame formátumban, és készítsen felvételeket 10 bites HMDI-vel. A Z 6 kompatibilis az Atomos Nyílt Protokollal: szinkronizálhatja a HDMI videofelvétel-készítés elindítását/befejezését a külső rögzítőjével. Vagy a fényképezőgéppel.
 
NYÚJTSA. HAJLÍTSA. ALAKÍTSA ÁT.

TARTÓSSÁGRA TERVEZVE
A strapabíró, mégis könnyű magnéziumötvözet váz és kiváló időjárásálló tömítőrendszer mindenhová szóló jegyet ad fényképezőgépének. A tartós, nagy precizitású zárszerkezetet 200.000 cikluson keresztül teszteltük. 
MESTERI SZÖGBEÁLLÍTÁS
A dönthető LCD monitor segítségével az AF és a zárkioldó funkciókat érintéses vezérléssel kezelheti. Továbbá a nagy felbontású kijelző segítségével bármilyen megvilágítás mellett is könnyedén megtekintheti felvételeit. 
STABILITÁSRA TERVEZVE
A mély és biztonságos markolat olyan érzést nyújt, mintha a fényképezőgép a keze meghosszabbítása lenne. Soha nem akarja majd letenni.
 
HASZNÁLATRA SZÜLETETT
A kézreeső főgomboknak és vezérlőknek köszönhetően minden reakció természetes lesz. Nincs ideje beállítani az expozíciót vagy a záridőt? Erre mindig ott van az Automatikus mód.
 
 
MŰKÖDJÖN EGYÜTT


Csatlakozzon okoskészülékhez
A SnapBridge támogatással a fényképezőgép bármilyen okoseszközre gyorsan kapcsolódhat a beépített Wi-Fi® és Bluetooth® révén Ossza meg azonnal JPEG-képeit. Rögzítsen állóképeket és videót távolról.
 


 

Csatlakozzon számítógéphez
Továbbítson JPEG és RAW-képeket zökkenőmentesen, vezeték nélkül Station módban vagy Hozzáférési pont módban. Használja a külön megvásárolható WT-7A vezeték nélküli jeladót a vezetékes/vezeték nélküli LAN-hoz nagyobb távolság esetén.
  
HOZZON LÉTRE


NYŰGÖZZÖN LE
Készítsen szemkápráztató 4K/UHD minőségű időzített videókat is készíthet a fényképezőgéppel. Magával ragadó időutazás csupán néhány másodpercben.
 
 
MUTASSA MEG
Készítsen éles, tiszta állóképeket vagy videókat az éjszakában. Akár állóképet, akár videót rögzít, a legkevesebb fénynél is a lehető legnagyobb részletgazdagságot kapja.
  
ALKOSSON KÖNNYEDÉN
20 beépített kreatív effekt áll rendelkezésre állóképekhez és videókhoz, továbbá saját ízlése szerint is alakíthatja és el is mentheti ezeket.
 

Részletek

Általános jellemzők

Terméktípus Készlet
Anyaga Kit 24-70mm
Alkalmazás Haladó Profi
Kijelző átmérő 3.2 inch
Funkciók Bluetooth Wi-Fi
Csomag tartalma 1 darab fényképezőgép
Akkumulátor típusa Li-Ion EN-EL15b
Szélesség 134 mm
Mélység 67.5 mm
Magasság 100.5 mm
Súly 675 g
Szín Fekete

Szenzor

Érzékelő típusa CMOS
Szenzor méret (mm) 35.9 x 23.9
Érzékelő felbontása 24.5 Mpx
Kép feldolgozás EXPEED 6

Képminőség

Képfelbontás 3840 x 2160 6048 x 3400 6048 x 4024 4528 x 3016 3024 x 2016 3936 x 2624 2944 x 1968 1968 x 1312
Képformátum JPEG
Sorozatfelvétel 12 kép / mp

Videó minőség

Videó felbontás 4K FHD
Videó felbontás (px) 3840 x 2160 1920 x 1080
Videófelvétel formátuma MOV MP4
Hangfelvétel PCM liniar AAC

Kamera lencse

Lencse tartó Nikon Z
Fókusz távolság (mm) 24 - 70
Fókusz típus Automata
Fókuszpont 273
Diafragma f/1.4

Csatlakoztathatóság

Memóriahely típusa XQD
Kapcsolódás Bluetooth USB Wi-Fi

Vaku

Vaku típusa Integrált
Vaku effektek: Vaku Vaku töltés, Automatikus vaku, Tiltott, Hátsó vaku szinkronizálás, Vezeték nélküli távvezérlés, Nagy sebességű szinkron Vörösszemhatás-csökkentés

Exponálás vezérlő

ISO érzékenység 100 - 51200
Fehéregyensúly effektek Auto Nappali Felhős Árnyék Izzó Fluoreszkáló Flash Színhőmérséklet
Alapértelmezett beállítások Tájkép Portré Sepia Standard Monokróm Élénk Játék kamera

Gyártó: Nikon

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Jól társítható

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai (1 kérdés)


eMAG Marketplace

Lépjen szintet a vállalkozásával!