Felhasználói vélemények:

Forgalmazza a(z):
Előnyök:
  • 14 napos visszaküldési jog

17.990 Ft (- 23% )

13.750 Ft

Kiszállítás 3 napon belül

Termékleírás

Ez a férfias, határozott megjelenést kölcsönző napszemüveg kifejezetten jól áll a sportos férfiak számára.

Jellemzők

Stílus Hétköznapi
Lencse típus Polarizált
UV védelem 400

Gyártó: Polaroid

eMAG.hu törekszik a weboldalon megtalálható pontos és hiteles információk közlésére. Olykor, ezek tartalmazhatnak téves információkat: a képek tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban, egyes leírások vagy az árak előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények, a készlet erejéig érvényesek.

Szállítási és visszafizetési feltételek

Elállás joga

IV. Elállási jog

Önt, mint fogyasztót megilleti a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szerinti elállás jog, amelyet a termék kézhezvételét követő 14 naptári napon belül lehet gyakorolni. A fogyasztót a szerződés megkötésének napja és a termék kézhezvétele közötti időszakban is megilleti az elállás joga.

 

 

 

Nem gyakorolhatja elállási vagy felmondási jogát az alábbi, az Eladó által eladott termékek vagy nyújtott szolgáltatások tekintetében:

 
  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő az Eladó, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak (pl. egyedi felirattal ellátott törölköző, párna);
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (pl. kontaktlencse).

Bővebb információ: http://www.nfh.hu/node/2709

 

 

 

A fenti korlátozás alá nem eső termékek esetén a Vásárló a szerződéstől a termék átvételét (illetve amennyiben a termék átvétele még nem történt meg a szerződés megkötésének napját) követő tizennégy (14) naptári napon belül indokolás nélkül elállhat.

 

Írásban történő elállás esetén határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a terméket az elállás közlését követő 14 naptári napon belül bontatlan vagy bontott állapotban köteles visszajuttatni hozzánk, az alábbi címre:

 

 

 

SUNGO-LINE Kft. 2890 Tata, Csapó utca 14.

 

 

 

Határidőt megtartottnak tekintjük, amennyiben Ön igazolja, hogy a terméket a határidő utolsó napjáig postára adta vagy futárszolgálatnak átadta. Utánvéttel visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

 

Kizárólag sérülésmentes, a kipróbáláshoz szükséges, rendeltetésszerűen használt termék visszaszolgáltatása esetén vagyunk kötelesek a teljes vételárat az Ön részére megtéríteni. Követelhetjük Öntől a termékek nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

 

Elállásra vonatkozó igényt a Ön emailben, postai úton írásban, személyesen vagy telefonon jelentheti be, lehetőleg az erre a célra létrehozott „Elállási nyilatkozat” formanyomtatványon, melyet a megrendelés visszaigazolásakor emailben, csatolmányként küldünk. Elállási szándékát a Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozatminta útján is közölheti. Az e jogszabályon alapuló elállást nem kell megindokolni.

 

 

 

Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei Önt terhelik, ezen felül egyéb költség nem terheli. Ha eláll a szerződéstől, a már kifizetett vételárat és szállítási költséget haladéktalanul, de legkésőbb Elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül utaljuk vissza a megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a termék Vásárló részére történő kiszállítási költségekre is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében Ön nem élt elállási jogával, illetve ha a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást kért, ez esetben a többletköltséget nem vagyunk kötelesek megtéríteni. Jogosultak vagyunk a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kaptuk a terméket.

 

Amennyiben Ön nem a jelen ÁSZF és a jogszabályok szerint közli és gyakorolja elállási jogát úgy a vételárat nem térítjük vissza, azonban – előzetes egyeztetést követően – van mód a termék visszaküldésére. Ennek az újbóli kiszállításnak a költségei Önt terhelik.

 

Az elállási jog gyakorlása fogyasztókra vonatkozik, a nagykereskedelmi és a viszonteladói partnereinkkel külön megállapodás keretében szabályozzuk a visszáruzási lehetőséget.

 

Amennyiben kérdése merült fel az elállási jog gyakorlásával kapcsolatban, úgy további tájékoztatásért keresse ügyfélszolgálatunkat az ÁSZF elején található elérhetőségeinken. Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. (II.26) Korm. rendelet szövegét itt olvashatja:

 

http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1400045.KOR


Szállítási információ

A(z) Webszemüveg eladótól rendelt termékek, gyors-futárszolgálattal kerülnek kiszállításra.
A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.
A következő időszakban 2018-05-23 - 2019-02-12 a hajózási adó értéke 890 Ft.
A következő időponttól 2019-02-12 a hajózási adó értéke 1490 Ft.
A szállítási költség teljes összege megjelenik a kosárban, mielőtt véglegesítené rendelését.

Értékelések


Legyél Te az első, aki értékelést ír!

Kattints a csillagokra és értékeld a terméket

Ügyfelek kérdései és válaszai


Van kérdése?

Tegyen fel egy kérdést és a felhasználók megválaszolják.

eMAG Marketplace

Növeld eladásaid az eMAG Marketplace segítségével!